Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Idén 3 milliárd dollár értékű kriptot loptak el a DeFi-ből

Idén 3 milliárd dollár értékű kriptot loptak el a DeFi-ből

Az október minden rekordot megdöntött a kripto-kizsákmányolások és az ellopott digitális értékek mennyisége tekintetében.

 

Rekord hónap az október

A legfrissebb adatok szerint, október minden rekordot megdöntött a kripto-kizsákmányolások és az ellopott digitális értékek mennyisége tekintetében.
 

[embed]https://twitter.com/PeckShieldAlert/status/1587112410082512897[/embed]

Október 31-én a PeckShield blokklánc-biztonsági cég elrettentő statisztikát tett közzé. Csak ebben az évben, már összesen 2,98 milliárd dollárnyi digitális eszközt loptak el, ami majdnem kétszerese a 2021-ben ellopott 1,55 milliárd dollárnak. A „Hacktober”-ben körülbelül 44 kizsákmányolás látott napvilágot, amelyek 53 protokollt érintettek. A rosszindulatú hackerek 760 millió dollárt kerestek a hónapban, azonban 100 millió dollárt vissza is szolgáltattak.
 
Márciusban 710 millió dollár tűnt el, ami a második legtöbb október után. Ennek nagy része a Ronin bridge kizsákmányolásából származott, amelynek eredményeként 625 millió dollárnyi kriptoeszköz került a hackerekhez. A PeckShield szerint októberben a BNB Chain szenvedte el a legnagyobb kihasználást, amiben 586 millió dollárt veszett el. A Mango Markets DeFi protokollt a második helyen sorolta fel, annak ellenére, hogy a hacker visszaadta az ellopott értékek egy részét.
 
Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka
 
 
A DeFiYield Rekt adatbázisa szerint októberben számos más figyelemre méltó kizsákmányolás is történt. Ezek közé tartozik a Freeway kriptohozam-platform 60 millió dolláros rug-pull csalása, a Transit Swap 29 millió dolláros vesztesége, valamint, a Team Finance 13 millió, és a Moola Market 9 millió dolláros vesztesége.
 
 
 

A DeFi-ből ellopott összeg egy része visszakerült a tulajdonosokhoz

A DeFiYield november 1-jén tette közzé saját jelentését, amely a múlt hónapban lezajlott hackfest szörnyű állapotát mutatja be. A jelentés szerint októberben több mint 1 milliárd dollár került hackerek kezébe. A közvetlen protokoll-kizsákmányoláson kívül, a kimutatás magában foglalja a rug-pullnak és a ponzinak tekintett dolgokat is. A DeFiYield összesen 35 incidensről számolt be a hónapban, amelyek közül 15 rug-pull volt.
 
Azonban azt meg kell jegyezni, hogy 2022-ben a DeFi-ből ellopott összeg egy része (890 millió dollár) visszakerült a tulajdonosokhoz.
 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.75% $65,227.95
Ethereum ETH 1.75% $3,183.75
BNB BNB 1.92% $616.9
Solana SOL -0.39% $148
XRP XRP 0.16% $0.5314
Dogecoin DOGE 1.01% $0.1536
Cardano ADA 0.02% $0.4764
Litecoin LTC 1.40% $84.86
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!