A Gucci bevezeti az ApeCoin fizetési lehetőséget

Szerző: | aug 4, 2022 | Kriptovaluta

A Gucci felpörgeti Web3 elköteleződését és lehetővé tette, hogy üzleteiben ApeCoin-nal vásárolják meg termékeiket.

 

ApeCoin fizetési lehetőség a Gucci üzletekben

A csúcskategóriás olasz divatóriás, a Gucci lett az első olyan nagy márka, amely elfogadja a Bored Ape Yacht Clubhoz kapcsolódó ApeCoin (APE) formájában történő fizetést.
 

 

Az ApeCoin projekt jelentős mainstream kitettséget jelenthet, valamint további hasznosságot hozhat a kriptovalutának. Az APE token fizetési rendszerhez a BitPay biztosítja az infrastruktúrát. A cég korábban AMC Theatresnek is segített a kriptovaluták fizetésként való elfogadásában.
 
 
 
A folyamatos medve piac ellenére a divatmárka ebben az évben komoly előrelépést tett a kriptoszektor felé. Februárban a Gucci a „SUPERGUCCI” NFT kollekciót indította útjára. A következő hónapban a Gucci elindította a „Gucci Grál” NFT kollekciót, amely a legnépszerűbb NFT projektek, például a BAYC tulajdonosait célozta meg. Ezután májusban a cég bejelentette, hogy 12 kriptoeszközt fogad el fizetési módként 111 észak-amerikai üzletében.
 
A listán a Bitcoin (BTC), a Bitcoin Cash (BCH), az Ether (ETH), a Wrapped Bitcoin (WBTC), a Litecoin (LTC), a Shiba Inu (SHIB), a Dogecoin (DOGE) és az öt amerikai dollár stabil érme szerepelt.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 

 

Az Apecoin közösség töretlenül tör előre

Az APE nagy várakozás után indult az év elején, márciusban. Az ezt kísérő decentralizált autonóm szervezet (DAO) és irányítási közösség azóta is erősen elkötelezett, és felügyeli a fontos döntéseket, például az APE-nek az Ethereumról egy új blokkláncra való áthelyezésére vonatkozó javaslat megvétózását.
 

 

A múlt hónapban a DAO több figyelemre méltó javaslat mellett szavazott, mint például egy NFT konferencia és fesztivál megrendezésének és megvalósíthatóságának tanulmányozása, valamint a Bored Ape Gazette online híroldal elindítása. Ezen túlmenően a projekt azon dolgozik, hogy a közösség nyomására bevezesse az APE staking szolgáltatást.
 
 
 
 
Az APE az utóbbi időben erőteljes fellendülést mutatott, részben a kapcsolt Otherside metaverzum projekt pozitív fejleményeinek köszönhetően, az ár 49,1%-kal emelkedett az elmúlt hónapban.
 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

#NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

cryptofalka kriptovaluta csoport discord

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.