Ajánld a Cryptofalkát ismerőseidnek és szerezz Bitcoint!

Szerző: | ápr 19, 2023 | kiemelt árfolyam elemzés

A Cryptofalka referral programmal követőink számára lehetővé tesszük, hogy oktatóanyagainkat, tagságainkat, szolgáltatásainkat ajánlva ők maguk is profitáljanak.

 

Hogyan működik a referral programunk?

1. Igényelj kuponkódot az alábbi kérdőív kitöltésével: https://forms.gle/FWxiqjsygvPwYjhT6

2. A referral kód összesen 20% kedvezményt tartalmaz. A kupon felhasználásával a kupont felhasználó vevő 10% kedvezményben részesül, Te pedig 10% részesedést kapsz a szolgáltatás vételárából.

3. Minden hónap 10-éig tudod lekérni az egyenleged discord csatornánkon a ref-egyenleg” szobában. Amennyiben 5 000 Ft feletti összeget összegyűjtöttél, az összeg kiutalásra kerül bitcoinban. (Ha nem érted még el a minimum kiutalási összeget sincs baj, a következő hónapban tovább gyarapíthatod az egyenleged).

referral I Cryptofalka

 

Egy példával élve:

Amennyiben az egyik ismerősöd szívesen beletanulna a kriptovaluta kereskedésbe, ajánlhatod neki, hogy vásároljon Falka Vezér privát tagságot, mert azzal nemcsak a kereskedési csatornánkhoz fér hozzá, de a legtöbb oktatóanyag is elérhetővé válik számára, amivel hasznos tudást tud szerezni a kereskedés területén.

A vevő az YXZ10 kuponkódot használva 10% kedvezményben részesül a vételárból, és ezzel a Te egyenleged is közel 3000 Ft-tal nő. Ha legközelebb már egy Gyémánt kereskedési csomagot vásárolnak a kódoddal, egyetlen vásárlással akár 10 000 Ft értékű BTC is gyűjthetsz!

 

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.