Aki keres, az talál – lehetőségek a medvepiacon

Szerző: | szept 12, 2022 | Árfolyam elemzés

Az utóbbi időben a kripto-piac nem tartogatott túl sok izgalmat számunkra, viszont mégis akadt 1-2 olyan altcoin, amire megérte odafigyelni. Ilyen volt nemrégiben az EOS / BTC pár is, amelyre a Cryptofalka elemzői árgus szemmel figyeltek.

 

EOS-ra vetettek szemet az elemzőink

Még mindig bizonytalan jelenleg a BTC, és az Ethereum lendülete is egyre fáradtabbnak látszik. Ez az ALT / BTC pároknál szintén rizikót és bizonytalanságot feltételez, ugyanis ha a nagyoknál borul valami, akkor az a kicsiket nem kíméli. 

EOS I cryptofalka

A BTC lankás oldalazása ismét kezdett azonban jó táptalajt adni az altoknak. Nem érződik még az a hangulat, mint kb. egy hónapja, amikor elég nagyokat tudtunk menni az ALT / BTC párokon, de ismét egyre több altcoin kezdett jól muzsikálni, miközben az ETH / BTC is felfele tört ki.

Egyelőre továbbra is a türelmen volt az ALT / BTC pároknál a hangsúly, de érdemes volt kémlelni a piacot, nem minden altcoin fújt visszavonulót!

 

Nexo kriptovaluta váltó

 

Profitálj velünk medvepiaci körülmények között is!

Mindig van néhány alt, amikbe ilyenkor menekül a tőke és ellen tudnak menni a piaci trenddel. Az EOS kimagaslott a többi alt közül és igazán erőteljeset lendült felfelé, nagyon szépen a TA szerint mozgott.

Hozta a papírformát; jött a korrekció, amit már vártunk nála, majd a fordulópontot is óraműpontossággal hozta és nagyon szépen fordult a várt támaszunkról. 

EOS I cryptofalka

 

Azok, akik velünk utaztak a trenddel, be is húzhattak maguknak +20% profitot, ami medvepiaci körülmények között szerintünk remek kiszálló. 🔥

 

EOS I cryptofalka

A Cryptofalka tagjait ez az eredmény valószínűleg nem érte meglepetésként, ugyanis elemzésekben és streamekben folyamatosan beszéltünk a tagoknak arról, hogy egyre jobban fest az EOS grafikonja.

 

Ne maradj le a következő lehetőségről!

A medvepiac kemény leckéket oszt a kriptovilág számára és türelemre int. Azonban ritkán ezen a piacon is akad 1-2 altcoin, amelyben szép lehetőségek rejlenek. Az EOS mostani szárnyalása erre tökéletes példa, szembe ment a piaccal és bejött a TA alapján valószínűsített trendfolytatás.

Biztosak vagyunk abban, hogy lesznek még ilyen lehetőségek. Ha erről most lemaradtál, csatlakozz a Cryptofalka privát kereskedői csoportjához, ahol időben értesülhetsz szakértőinktől az esetleges új potenciálokról! 

Sőt, discord tagjaink között minden hónapban értékes ajándékok találnak gazdára! Nézz be a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkra és játssz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

cryptofalka kriptovaluta csoport discord

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.