Bitcoin 2020 – Képesek leszünk fordulni az év elejével?

Szerző: | jan 4, 2020 | Árfolyam elemzés

Pozitív jeleket mutatott két ünnep között a kriptovaluták királya. Érdekes mire lesz képes a Bitcoin 2020 elején. Tavaly szépen indult az év, megnézzük idén milyen lehetőségeink vannak. 

 

Trendfurdoló a Bitcoin 2020 horizontján?

A tavalyi év elején nagyon szép emelkedést tudhatott magának a Bitcoin. Egészen 3000$ környékéről emelkedett az árfolyam 14000$-ig. Egy hasonlóan ütős emelkedés természetesen érkezhetne a Bitcoin 2020 év eleji menetrendjébe is. Nem reménytelen a helyzet. Napi és 4 órás ábrán pillantuk rá a helyzetre.

Említettem, hogy pozitív jeleket mutatott az évvégi időszakban a BTC. Maradjunk is ennyiben. A pozitív jelek megvannak, de konfirmált trendfordulásról, vagy konfirmált uptrendről nem beszélhetünk. A helyzet tehát reményteljes, de nem megerősített.

Bitcoin 2020

Bitcoin 2020

Egy fordított váll fej formálódás jelenti nekünk a pozitív jeleket. A fordított váll fej alakzat trendfordító alakzat, amely innentől kezdve hordzhatja magában a Bitcoin 2020 trendfordulást. Mi kell mégis a trendforduláshoz? Minden trendfordító alakzatnak, így a fordított váll fej alakzatnak is, van egy úgynevezett nyakvonala. A nyakvonal általában egy vízszintes ellenállás, aminek az áttörésed után fordulhat a trend. Ez az ellenállás 7800-on helyezkedik el. Ameddig ezalatt az árszint alatt helyezkedünk el, nem beszélhetünk 2020-s Bitcoin fordulásról.

 

Nem konfirmált uptrend

Több ellebállással szembesülünk, mielőtt fordulhatna a trend. Az egyik az előbb említett nyakvonal, a másik pedig a tavalyi évben többször felhozott napi csökkenő árcsatorna ellenállása.

A kettőt együtt törhetjük át, ami szép vásárlóerőt hozhat a piacra. Lóg tehát a levegőben, hogy a Bitcoin 2020 elején villanthat egyet, de míg az előbb említett ellenállások alatt vagyunk, addig óvatosan illik hozááállni a longoláshoz, mivel nem konfirmált a fordulás.

4 órás csökkenő csúcsok és aljak

Érdemes 4 órán is rápillantani az ármozgásra. Csökkenő csúcsok és aljak mellett alakítjuk a jobb vállat egyelőre. Ha sikerülne megtörni a 4 órás csökkenő csúcsok sorozatát, rá lehet repülni egy-egy év eleji long pozícióra. Privát csoportunkban erre fogunk koncentrálni az év elejével.

 

A borítókép tulajdonosa a cointelegraph oldal.

 

CryptoFalka_jelölések

CryptoFalka_jelölések

 

További ajánlott cikkeink:

  1. BITCOIN, KRIPTOVALUTA SZÓTÁR ÉS KISOKOS
  2. HAVI 150$ PROFIT, ENNYI A BITCOIN HOSSZÚTÁVÚ ÁTLAGA
  3. BITCOIN FELEZÉS, JELENTŐSEN NŐ A GOOGLE KERESÉSEK SZÁMA
  4. MIRE IS JÓ A BLOKKLÁNC? – ALKALMAZÁSI MEGOLDÁSOK A GYAKORLATBAN
  5. CRYPTOFALKA KRIPTOVALUTA KERESKEDÉS KISOKOS
  6. KRIPTOVALUTA TŐZSDE ISMERTETŐ! MINDEN, AMIT TUDNOD KELL A NAGYOKRÓL
  7. A VILÁG KEZD MEGŐRÜLNI, A PÉNZÜGYI RENDSZER A VESZTÉBE ROHAN

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Privát csoport korábbi elemzései

Kriptovaluta projekt ismertetők

Monero ismertető: mindenki kedvenc privát coinja

Az anonim kriptovaluták a készpénzhez hasonló peer-to-peer módon kínálnak online fizetéseket, viszont a coinok minden korábbi állomása és címek minden későbbi küldése visszavezethető használat során. A tranzakciók titkosítására a Bitcoin hálózatán van mód, és egyes kriptovaluták tudnak ilyen opciót nyújtani, a Monero azonban az a coin aminek a blokkláncán ez a funkció alapértelmezett, de szükség esetén a tárca tulajdonosok megmutathatják az egyenlegüket, vagy igazolhatnak egy tranzakciót.

Crypto.com: közösségi kriptohitelezés és más DeFi megoldások

A kriptohitelezés fedezetnyújtási és kölcsönzési szempontból is növekvő érdeklődésre talált az elmúlt években. A Crypto.com lehetőséget biztosít a forgalomban levő kriptovaluták közvetítésére hitelezők és adósok között. A cég saját CRO coinja a hitelezési és egyéb szolgáltatásokkal kapcsolatos díjak kedvezményére jogosítanak.

Chainlink: Okosszerződések és a valós világ közötti kapocs

Az okosszerződés platformok ideális megoldást nyújtanak számos applikáció, program, hálózat futtatására, ugyanakkor a használatuk a saját kódjaikon megírt program szerint történik. Egy működőképes blokklánc megoldásra való átállás megkívánja a végfelhasználók átirányítását egy okosszerződés dApp-ra. A Chainlink teremti meg a hidat a meglevő programok és okosszerződések között. 

Mitől 3. generációs kriptovaluta a Cardano? Megmutatjuk!

A kriptovaluta ami a megszokottnál hosszabb tervezés és szélesebb közösség munkájának eredményeképp jött létre. Az Ethereumnál szerzett tapasztalatok alapján újragondolt okoszerződés platform még fejlesztés alatt áll, de az eddigi eredmények és a folyamat kivitelezése magáért beszél. Bemutatjuk a Cardano blokklánc ADA coinját.

Nexo, kriptovaluta hitel és passzív jövedelem a blokkláncon

Mitől lesz sikeres egy centralizált coin és egy kripto tőzsde? Attól hogy ugyanaz a csapat egyszerre indítja be a kettőt! A Binance zseniális ötletét vettük górcső alá.

Ez a Binance coin, a legnagyobb kriptovaluta tőzsde terméke

Mitől lesz sikeres egy centralizált coin és egy kripto tőzsde? Attól hogy ugyanaz a csapat egyszerre indítja be a kettőt! A Binance zseniális ötletét vettük górcső alá.

A digitális ezüst! Mit érdemes tudni a Litecoinról?

A Bitcoin legnagyobb alternatívája. Kicsit privát, kicsit okosszerződéses, kicsit Bitcoin. Miért jobb? Miért nem? Tekintsük át a Bitcoin Cash eredetét és legfontosabb jellemzőit.

Bitcoin újratöltve! Mi a Bitcoin Cash és hogyan jött létre?

A Bitcoin legnagyobb alternatívája. Kicsit privát, kicsit okosszerződéses, kicsit Bitcoin. Miért jobb? Miért nem? Tekintsük át a Bitcoin Cash eredetét és legfontosabb jellemzőit.

Bitcoin kisokos cryptofalka E-book

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.