Cardano (ADA) árfolyam

Cardano (ADA) jelenlegi árfolyama $1.320 és $42.01 B kapitalizacióval rendelkezik. Az ára 2.76% változott az elmúlt 24 órában.


 • cardano
  Cardano (ADA)
 • Jelenlegi ár
  $1.320
 • 24h %
  2.76%
 • Piaci kapitalizáció
  $42.01 B
 • Napi forgalom
  $4.81 B
 • Elérhető készlet
  32.03 B ADA
 • Népszerűség
  6

 

Cardano (ADA) árfolyam grafikon


Grafikon betöltése...

 

Cardano (ADA) ár kalkulátor

Enter Amount
Base Currency
Convert To

10 Cardano (ADA)
=
13.200USD

 

Mi az a Cardano (ADA)?

A Cardano (ADA) blokklánc az Ethereum két társ alapítójának (Charles Hoskinson, Jeremy Woods) újabb, fejlettebb okosszerződés platformja. Az Ethereum fejlesztése és ’történelme’ során felmerült technikai kihívásokra a Cardano saját megoldásokat kínál az ADA coinnal. 

A hálózat túlterheltségének problémáján vagy a tranzakciók validálásának megosztottságán a Cardano matematikailag összetettebb modellekkel dolgozik. A blokkokat (slot) PC-ken működő node-ok validálják, a blokkjutalmat pedig szétosztják a náluk stakelt coinok tulajdonosai között.

Az okosszerződés funkciót támogatja a rövid (1 mp) blokkidő és az elkülönített réteg a blokkláncon. A Cardano esetében az ADA fizetések és a Cardano alapú okosszerződések adatforgalma, a blokklánc két párhuzamos rétegén zajlanak, így az egyiken esetlegesen megnövekedett forgalom nem befolyásolja a másik funkciót. Saját dAppok és kriptovaluták ezen a platformon is szabadon létrehozhatók, a Cardano blokklánc minden tranzakciós díja ADA coinban fizetendő.

Ha erről a coinról nem lenne információ, akkor feltöltés alatt van még. Ez esetben nézz vissza később.

 

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.