Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

Cardano (ADA) árfolyam grafikon és piaci kapitalizáció

Cardano (ADA) jelenlegi árfolyama $0.3961 és $13.89 B kapitalizacióval rendelkezik. A Cardano ára 4.79% up változott az elmúlt 24 órában, amit a (ADA) árfolyam grafikonon tudsz megtekinteni.


 • cardano
  Cardano (ADA)
 • Live Price
  $0.3961
 • 24h %
  4.79%
 • Market Cap
  $13.89 B
 • Volume
  $736.16 M
 • ATH
  $3.090
 • Available Supply
  35.05 B ADA
 • Rank
  9

 

Cardano (ADA) árfolyam grafikon


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

 

Cardano (ADA) ár kalkulátor

 
Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka
[/et_pb_image]
[/et_pb_column]

Mi az a Cardano (ADA)?

A Cardano (ADA) blokklánc az Ethereum két társ alapítójának (Charles Hoskinson, Jeremy Woods) újabb, fejlettebb okosszerződés platformja. Az Ethereum fejlesztése és ’történelme’ során felmerült technikai kihívásokra a Cardano saját megoldásokat kínál az ADA coinnal. 

A hálózat túlterheltségének problémáján vagy a tranzakciók validálásának megosztottságán a Cardano matematikailag összetettebb modellekkel dolgozik. A blokkokat (slot) PC-ken működő node-ok validálják, a blokkjutalmat pedig szétosztják a náluk stakelt coinok tulajdonosai között.

Az okosszerződés funkciót támogatja a rövid (1 mp) blokkidő és az elkülönített réteg a blokkláncon. A Cardano esetében az ADA fizetések és a Cardano alapú okosszerződések adatforgalma, a blokklánc két párhuzamos rétegén zajlanak, így az egyiken esetlegesen megnövekedett forgalom nem befolyásolja a másik funkciót. Saját dAppok és kriptovaluták ezen a platformon is szabadon létrehozhatók, a Cardano blokklánc minden tranzakciós díja ADA coinban fizetendő.

Ha szeretnél részletesebb altcoin bemutatókat olvasni, akkor látogass el az altcoin összefoglaló oldalunkra.

Ha erről a coinról nem lenne információ, akkor feltöltés alatt van még. Ez esetben nézz vissza később.

 

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.