Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

Cosmos (ATOM) árfolyam

Cosmos Hub (ATOM) jelenlegi árfolyama $15.180 és $4.40 B kapitalizacióval rendelkezik. Az ára 5.12% up változott az elmúlt 24 órában.


 • cosmos
  Cosmos Hub (ATOM)
 • Live Price
  $15.180
 • 24h %
  5.12%
 • Market Cap
  $4.40 B
 • Volume
  $317.15 M
 • ATH
  $44.45
 • Available Supply
  292.59 M ATOM
 • Rank
  21

 

Cosmos (ATOM) árfolyam grafikon


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

 

Cosmos (ATOM) ár kalkulátor

 
Cryptofalka Discord csatlakozás

Mi az a Cosmos (ATOM)?

A Cosmos (ATOM) a blokklánc technológia „legnagyobb problémáját” hivatott áthidalni, ami a lassú, költséges, nehezen skálázható, és a környezetre káros proof of work protokollok sajátja.

A projekt másik célja az, hogy a blokklánc technológia használatát leegyszerűsítse a fejlesztők számára egy olyan moduláris keretrendszert alkalmazva, ami előre összeállított funkcionális kódláncokkal kézenfekvőbbé teszi mindenki számára a dappok létrehozását. Emellett szintén fontos eleme a projektnek az Interblockchain Communication protokoll, ami elősegíti a különböző blokkláncok egymással való kommunikációját, ezzel elősegítve az iparág széttagolódásának folytatódását. 

A Cosmos projekt 2014-ben kezdett formálódni, amikor a Tendermint – a fő fejlesztő cég – megalakult, 2016-ban jelent meg a fehér könyv, és a következő évben indult a token vásár. Az újonnan létrejövő ATOM tokenekhez egy hibrid proof of stake algoritmus segítségével lehet hozzájutni, ezeknek a tokeneknek a birtokosai biztosítják a Cosmos Hub blokkláncot és tartják kézben a platform irányítását.

A Cosmos az egyik olyan kriptovaluta ami harmadik generációs blokkláncként hivatkozik magára, főleg a moduláris előre gyártott kódcsomagok használata miatt, ami kisebb programozói kompetenciát igényel a dappok készítői számára, tehát szinte egy felhasználói szintű ismeretekkel rendelkező lelkes amatőr is összerakhat a blokkláncon egy egyszerűbb programot. Ezen kívül a Bitcoin és Ethereum tranzakciószámát ugyancsak felülmúlja a Cosmos kapacitása, ami lényeges lesz a jövőben, amikor a blokklánc technológia szélesebb körben elterjed és általánosan megnövekszik a hálózati interakciók száma.

Ha szeretnél részletesebb altcoin bemutatókat olvasni, akkor látogass el az altcoin összefoglaló oldalunkra.

Ha erről a coinról nem lenne információ, akkor feltöltés alatt van még. Ez esetben nézz vissza később.

 

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.