Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kriptovaluta árfolyamok
Rank #194
 logo

Bone ShibaSwap (BONE) árfolyam

$0.6224 0.04% (24h)

0.00001640 BTC
Vásárlás
Piaci kapitalizáció: $143,108,841
Forgalom (nap): $6,201,526
Elérhető készlet: 249,999,402 BONE
Keringő készlet: 229,923,351 BONE

Élő Bone ShibaSwap árfolyam grafikon

Bone ShibaSwap vásárlás

Kriptovaluta tőzsdék

Altcoin hírek

Gyakran ismételt kérdések

Mit mutat a Bone ShibaSwap (BONE) árfolyam grafikonja?

A grafikon a(z) Bone ShibaSwap árának időbeli változásait ábrázolja, lehetővé téve a trendek és a piaci reakciók azonosítását.

Hogyan alakul ki a Bone ShibaSwap aktuális árfolyama?

A(z) Bone ShibaSwap árfolyama a piaci kereslet és kínálat egyensúlya alapján alakul ki. A technológiai változások, hírek, és politikai események is jelentős hatással lehetnek az árfolyamra. A(z) BONE árfolyam változásának megértése létfontosságú a tudatos és informált befektetési döntések meghozatalához.

Miért fontos ismerni a Bone ShibaSwap (BONE) élő árfolyam grafikonját?

Az élő (BONE) árfolyam grafikon segít abban, hogy nyomon kövesd a(z) Bone ShibaSwap árának változásait, és megértsd az elmúlt időszakok tendenciáit.

Hogyan tudok Bone ShibaSwap-t vásárolni?

A kriptovalutát online tőzsdéken keresztül lehet megvásárolni (pl. Binance), ahol a felhasználók bankkártyával, átutalással vagy más kriptovalutával tudnak fizetni érte. A kereskedelmi platformok a tranzakciókért általában díjat számolnak fel.

Hol tudom tárolni a megvásárolt Bone ShibaSwap-t?

A kriptovalutát digitális tárcákban (wallets) tárolhatod, melyek lehetnek online, offline, mobil, asztali vagy akár hardver alapúak is.

Mi befolyásolja a(z) Bone ShibaSwap árfolyamát?

Számos tényező befolyásolja a(z) Bone ShibaSwap árfolyamát, beleértve a piaci keresletet, globális híreket, regulációkat, technológiai fejlesztéseket és makrogazdasági trendeket.

Miben különbözik az árfolyam a piaci kapitalizációtól?

Míg az árfolyam egy kriptovaluta egységének értékét mutatja egy másik pénznemben, addig a piaci kapitalizáció a teljes forgalomban lévő BONE mennyiség és az egyedi Bone ShibaSwap ár szorzataként jelenik meg, ami a kriptovaluta teljes piaci értékét mutatja.

Hogyan értelmezzük az egyes kriptovaluták napi forgalmát?

A napi Bone ShibaSwap forgalom azt mutatja meg, hogy az adott kriptovalutából mennyi cserélt gazdát az elmúlt 24 órában. Ez a mutató segít megérteni a kriptovaluta aktuális likviditását és piaci aktivitását.

Mi a jelentősége a "piacon elérhető készlet" adatnak?

A piacon elérhető BONE készlet azt mutatja meg, hogy ebből a kriptovalutából mennyi van jelenleg forgalomban. Ez a szám befolyásolhatja az árat, hiszen a kisebb készletű valuták ára könnyebben mozgatható nagyobb vásárlásokkal vagy eladásokkal.

Mik a legfontosabb mutatók, amiket figyelembe kell venned a(z) Bone ShibaSwap árfolyamának elemzésekor?

Az árfolyam, a piaci kapitalizáció, a napi forgalom és a piacon elérhető Bone ShibaSwap készlet mind fontos mutatók. Emellett érdemes figyelni a globális piaci trendekre, hírekre és a(z) Bone ShibaSwap technológiai fejlesztéseire. Ezek mind befolyásolhatják a(z) BONE értékét és hosszú távú kilátásait.