Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kriptovaluta árfolyamok
Rank #238
 logo

BlazeStake Staked SOL (BSOL) árfolyam

$170.79 4.06% (24h)

0.00256617 BTC
Vásárlás
Piaci kapitalizáció: $330,823,949
Forgalom (nap): $14,973,753
Elérhető készlet: 1,936,987 BSOL
Keringő készlet: 1,936,987 BSOL

Élő BlazeStake Staked SOL árfolyam grafikon

BlazeStake Staked SOL vásárlás

Kriptovaluta tőzsdék

Altcoin hírek

Gyakran ismételt kérdések

Mit mutat a BlazeStake Staked SOL (BSOL) árfolyam grafikonja?

A grafikon a(z) BlazeStake Staked SOL árának időbeli változásait ábrázolja, lehetővé téve a trendek és a piaci reakciók azonosítását.

Hogyan alakul ki a BlazeStake Staked SOL aktuális árfolyama?

A(z) BlazeStake Staked SOL árfolyama a piaci kereslet és kínálat egyensúlya alapján alakul ki. A technológiai változások, hírek, és politikai események is jelentős hatással lehetnek az árfolyamra. A(z) BSOL árfolyam változásának megértése létfontosságú a tudatos és informált befektetési döntések meghozatalához.

Miért fontos ismerni a BlazeStake Staked SOL (BSOL) élő árfolyam grafikonját?

Az élő (BSOL) árfolyam grafikon segít abban, hogy nyomon kövesd a(z) BlazeStake Staked SOL árának változásait, és megértsd az elmúlt időszakok tendenciáit.

Hogyan tudok BlazeStake Staked SOL-t vásárolni?

A kriptovalutát online tőzsdéken keresztül lehet megvásárolni (pl. Binance), ahol a felhasználók bankkártyával, átutalással vagy más kriptovalutával tudnak fizetni érte. A kereskedelmi platformok a tranzakciókért általában díjat számolnak fel.

Hol tudom tárolni a megvásárolt BlazeStake Staked SOL-t?

A kriptovalutát digitális tárcákban (wallets) tárolhatod, melyek lehetnek online, offline, mobil, asztali vagy akár hardver alapúak is.

Mi befolyásolja a(z) BlazeStake Staked SOL árfolyamát?

Számos tényező befolyásolja a(z) BlazeStake Staked SOL árfolyamát, beleértve a piaci keresletet, globális híreket, regulációkat, technológiai fejlesztéseket és makrogazdasági trendeket.

Miben különbözik az árfolyam a piaci kapitalizációtól?

Míg az árfolyam egy kriptovaluta egységének értékét mutatja egy másik pénznemben, addig a piaci kapitalizáció a teljes forgalomban lévő BSOL mennyiség és az egyedi BlazeStake Staked SOL ár szorzataként jelenik meg, ami a kriptovaluta teljes piaci értékét mutatja.

Hogyan értelmezzük az egyes kriptovaluták napi forgalmát?

A napi BlazeStake Staked SOL forgalom azt mutatja meg, hogy az adott kriptovalutából mennyi cserélt gazdát az elmúlt 24 órában. Ez a mutató segít megérteni a kriptovaluta aktuális likviditását és piaci aktivitását.

Mi a jelentősége a "piacon elérhető készlet" adatnak?

A piacon elérhető BSOL készlet azt mutatja meg, hogy ebből a kriptovalutából mennyi van jelenleg forgalomban. Ez a szám befolyásolhatja az árat, hiszen a kisebb készletű valuták ára könnyebben mozgatható nagyobb vásárlásokkal vagy eladásokkal.

Mik a legfontosabb mutatók, amiket figyelembe kell venned a(z) BlazeStake Staked SOL árfolyamának elemzésekor?

Az árfolyam, a piaci kapitalizáció, a napi forgalom és a piacon elérhető BlazeStake Staked SOL készlet mind fontos mutatók. Emellett érdemes figyelni a globális piaci trendekre, hírekre és a(z) BlazeStake Staked SOL technológiai fejlesztéseire. Ezek mind befolyásolhatják a(z) BSOL értékét és hosszú távú kilátásait.