Kriptomat Bitcoin és kriptovaluta váltó

Dash (DASH) árfolyam

Dash (DASH) jelenlegi árfolyama $62.98 és $676.37 M kapitalizacióval rendelkezik. Az ára 1.99% up változott az elmúlt 24 órában.


 • dash
  Dash (DASH)
 • Live Price
  $62.98
 • 24h %
  1.99%
 • Market Cap
  $676.37 M
 • Volume
  $153.08 M
 • ATH
  $1,493.59
 • Available Supply
  10.74 M DASH
 • Rank
  86

 

Dash (DASH) árfolyam grafikon


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

 

Dash (DASH) ár kalkulátor

 

Mi az a Dash (DASH)?

A Dash (DASH) egy nyílt forráskódú blokklánc és kriptovaluta, melynek a célja egy olyan hálózat kialakítása, amin olcsó és gyors globális tranzakciókat lehet bonyolítani, valamint természeténél fogva decentralizált. A fehér könyv úgy fogalmaz, hogy a Bitcoin hatékonyabb változatát kívánják létrehozni, ami a titkosítást és a tranzakció sebességét illeti.

A Dash neve a digital cash kifejezésből ered, és 2014-ben indult a Litecoin forkjaként. A kétszintű hálózaton megtalálhatók masternode-ok a decentralizált projekt irányítás bonyolítására, az InstantSend, ami az azonnali fizetésekért felelős, a ChainLocks, ami a Dash fletörhetetlenésgéről gondoskodik, és a PrivateSend applikáció, ami további titkosítási funkciókat tesz elérhetővé.

A honlap a legfelhasználóbarátabb és skálázható kriptovalutát ígéri, ami magánszemélyeknek és cégeknek biztosít pénzügyi szolgáltatásokat és azonnali tranzakció elszámolásokat. A hálózati díj 10%-át a platform rendszerfejlesztésre tartalékolja, amiből többek között a Dash Core Group fejlesztői részesülnek és a Dash Foundation népszerűsíti a projektet.

Ha szeretnél részletesebb altcoin bemutatókat olvasni, akkor látogass el az altcoin összefoglaló oldalunkra.

Ha erről a coinról nem lenne információ, akkor feltöltés alatt van még. Ez esetben nézz vissza később.

 

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.