Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kriptovaluta árfolyamok
Rank #107
 logo

Huobi Token (HT) árfolyam

$2.87 1.23% (24h)

0.00006556 BTC
Vásárlás
Piaci kapitalizáció: $466,010,746
Forgalom (nap): $13,729,851
Elérhető készlet: 203,980,445 HT
Keringő készlet: 162,233,844 HT

Élő Huobi Token árfolyam grafikon

Huobi Token vásárlás

Kriptovaluta tőzsdék

Altcoin hírek

Gyakran ismételt kérdések

Mit mutat a Huobi Token (HT) árfolyam grafikonja?

A grafikon a(z) Huobi Token árának időbeli változásait ábrázolja, lehetővé téve a trendek és a piaci reakciók azonosítását.

Hogyan alakul ki a Huobi Token aktuális árfolyama?

A(z) Huobi Token árfolyama a piaci kereslet és kínálat egyensúlya alapján alakul ki. A technológiai változások, hírek, és politikai események is jelentős hatással lehetnek az árfolyamra. A(z) HT árfolyam változásának megértése létfontosságú a tudatos és informált befektetési döntések meghozatalához.

Miért fontos ismerni a Huobi Token (HT) élő árfolyam grafikonját?

Az élő (HT) árfolyam grafikon segít abban, hogy nyomon kövesd a(z) Huobi Token árának változásait, és megértsd az elmúlt időszakok tendenciáit.

Hogyan tudok Huobi Token-t vásárolni?

A kriptovalutát online tőzsdéken keresztül lehet megvásárolni (pl. Binance), ahol a felhasználók bankkártyával, átutalással vagy más kriptovalutával tudnak fizetni érte. A kereskedelmi platformok a tranzakciókért általában díjat számolnak fel.

Hol tudom tárolni a megvásárolt Huobi Token-t?

A kriptovalutát digitális tárcákban (wallets) tárolhatod, melyek lehetnek online, offline, mobil, asztali vagy akár hardver alapúak is.

Mi befolyásolja a(z) Huobi Token árfolyamát?

Számos tényező befolyásolja a(z) Huobi Token árfolyamát, beleértve a piaci keresletet, globális híreket, regulációkat, technológiai fejlesztéseket és makrogazdasági trendeket.

Miben különbözik az árfolyam a piaci kapitalizációtól?

Míg az árfolyam egy kriptovaluta egységének értékét mutatja egy másik pénznemben, addig a piaci kapitalizáció a teljes forgalomban lévő HT mennyiség és az egyedi Huobi Token ár szorzataként jelenik meg, ami a kriptovaluta teljes piaci értékét mutatja.

Hogyan értelmezzük az egyes kriptovaluták napi forgalmát?

A napi Huobi Token forgalom azt mutatja meg, hogy az adott kriptovalutából mennyi cserélt gazdát az elmúlt 24 órában. Ez a mutató segít megérteni a kriptovaluta aktuális likviditását és piaci aktivitását.

Mi a jelentősége a "piacon elérhető készlet" adatnak?

A piacon elérhető HT készlet azt mutatja meg, hogy ebből a kriptovalutából mennyi van jelenleg forgalomban. Ez a szám befolyásolhatja az árat, hiszen a kisebb készletű valuták ára könnyebben mozgatható nagyobb vásárlásokkal vagy eladásokkal.

Mik a legfontosabb mutatók, amiket figyelembe kell venned a(z) Huobi Token árfolyamának elemzésekor?

Az árfolyam, a piaci kapitalizáció, a napi forgalom és a piacon elérhető Huobi Token készlet mind fontos mutatók. Emellett érdemes figyelni a globális piaci trendekre, hírekre és a(z) Huobi Token technológiai fejlesztéseire. Ezek mind befolyásolhatják a(z) HT értékét és hosszú távú kilátásait.