Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kriptovaluta árfolyamok
Rank #214
 logo

Jito Staked SOL (JITOSOL) árfolyam

$167.57 3.38% (24h)

0.00251848 BTC
Vásárlás
Piaci kapitalizáció: $1,647,620,258
Forgalom (nap): $46,931,854
Elérhető készlet: 9,832,515 JITOSOL
Keringő készlet: 9,832,515 JITOSOL

Élő Jito Staked SOL árfolyam grafikon

Jito Staked SOL vásárlás

Kriptovaluta tőzsdék

Altcoin hírek

Gyakran ismételt kérdések

Mit mutat a Jito Staked SOL (JITOSOL) árfolyam grafikonja?

A grafikon a(z) Jito Staked SOL árának időbeli változásait ábrázolja, lehetővé téve a trendek és a piaci reakciók azonosítását.

Hogyan alakul ki a Jito Staked SOL aktuális árfolyama?

A(z) Jito Staked SOL árfolyama a piaci kereslet és kínálat egyensúlya alapján alakul ki. A technológiai változások, hírek, és politikai események is jelentős hatással lehetnek az árfolyamra. A(z) JITOSOL árfolyam változásának megértése létfontosságú a tudatos és informált befektetési döntések meghozatalához.

Miért fontos ismerni a Jito Staked SOL (JITOSOL) élő árfolyam grafikonját?

Az élő (JITOSOL) árfolyam grafikon segít abban, hogy nyomon kövesd a(z) Jito Staked SOL árának változásait, és megértsd az elmúlt időszakok tendenciáit.

Hogyan tudok Jito Staked SOL-t vásárolni?

A kriptovalutát online tőzsdéken keresztül lehet megvásárolni (pl. Binance), ahol a felhasználók bankkártyával, átutalással vagy más kriptovalutával tudnak fizetni érte. A kereskedelmi platformok a tranzakciókért általában díjat számolnak fel.

Hol tudom tárolni a megvásárolt Jito Staked SOL-t?

A kriptovalutát digitális tárcákban (wallets) tárolhatod, melyek lehetnek online, offline, mobil, asztali vagy akár hardver alapúak is.

Mi befolyásolja a(z) Jito Staked SOL árfolyamát?

Számos tényező befolyásolja a(z) Jito Staked SOL árfolyamát, beleértve a piaci keresletet, globális híreket, regulációkat, technológiai fejlesztéseket és makrogazdasági trendeket.

Miben különbözik az árfolyam a piaci kapitalizációtól?

Míg az árfolyam egy kriptovaluta egységének értékét mutatja egy másik pénznemben, addig a piaci kapitalizáció a teljes forgalomban lévő JITOSOL mennyiség és az egyedi Jito Staked SOL ár szorzataként jelenik meg, ami a kriptovaluta teljes piaci értékét mutatja.

Hogyan értelmezzük az egyes kriptovaluták napi forgalmát?

A napi Jito Staked SOL forgalom azt mutatja meg, hogy az adott kriptovalutából mennyi cserélt gazdát az elmúlt 24 órában. Ez a mutató segít megérteni a kriptovaluta aktuális likviditását és piaci aktivitását.

Mi a jelentősége a "piacon elérhető készlet" adatnak?

A piacon elérhető JITOSOL készlet azt mutatja meg, hogy ebből a kriptovalutából mennyi van jelenleg forgalomban. Ez a szám befolyásolhatja az árat, hiszen a kisebb készletű valuták ára könnyebben mozgatható nagyobb vásárlásokkal vagy eladásokkal.

Mik a legfontosabb mutatók, amiket figyelembe kell venned a(z) Jito Staked SOL árfolyamának elemzésekor?

Az árfolyam, a piaci kapitalizáció, a napi forgalom és a piacon elérhető Jito Staked SOL készlet mind fontos mutatók. Emellett érdemes figyelni a globális piaci trendekre, hírekre és a(z) Jito Staked SOL technológiai fejlesztéseire. Ezek mind befolyásolhatják a(z) JITOSOL értékét és hosszú távú kilátásait.