Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kriptovaluta árfolyamok
Rank #241
 logo

Liquid Staked ETH (LSETH) árfolyam

$3,716.45 -0.45% (24h)

0.05579252 BTC
Vásárlás
Piaci kapitalizáció: $309,890,116
Forgalom (nap): $59,729
Elérhető készlet: 83,383 LSETH
Keringő készlet: 83,383 LSETH

Élő Liquid Staked ETH árfolyam grafikon

Liquid Staked ETH vásárlás

Kriptovaluta tőzsdék

Altcoin hírek

Gyakran ismételt kérdések

Mit mutat a Liquid Staked ETH (LSETH) árfolyam grafikonja?

A grafikon a(z) Liquid Staked ETH árának időbeli változásait ábrázolja, lehetővé téve a trendek és a piaci reakciók azonosítását.

Hogyan alakul ki a Liquid Staked ETH aktuális árfolyama?

A(z) Liquid Staked ETH árfolyama a piaci kereslet és kínálat egyensúlya alapján alakul ki. A technológiai változások, hírek, és politikai események is jelentős hatással lehetnek az árfolyamra. A(z) LSETH árfolyam változásának megértése létfontosságú a tudatos és informált befektetési döntések meghozatalához.

Miért fontos ismerni a Liquid Staked ETH (LSETH) élő árfolyam grafikonját?

Az élő (LSETH) árfolyam grafikon segít abban, hogy nyomon kövesd a(z) Liquid Staked ETH árának változásait, és megértsd az elmúlt időszakok tendenciáit.

Hogyan tudok Liquid Staked ETH-t vásárolni?

A kriptovalutát online tőzsdéken keresztül lehet megvásárolni (pl. Binance), ahol a felhasználók bankkártyával, átutalással vagy más kriptovalutával tudnak fizetni érte. A kereskedelmi platformok a tranzakciókért általában díjat számolnak fel.

Hol tudom tárolni a megvásárolt Liquid Staked ETH-t?

A kriptovalutát digitális tárcákban (wallets) tárolhatod, melyek lehetnek online, offline, mobil, asztali vagy akár hardver alapúak is.

Mi befolyásolja a(z) Liquid Staked ETH árfolyamát?

Számos tényező befolyásolja a(z) Liquid Staked ETH árfolyamát, beleértve a piaci keresletet, globális híreket, regulációkat, technológiai fejlesztéseket és makrogazdasági trendeket.

Miben különbözik az árfolyam a piaci kapitalizációtól?

Míg az árfolyam egy kriptovaluta egységének értékét mutatja egy másik pénznemben, addig a piaci kapitalizáció a teljes forgalomban lévő LSETH mennyiség és az egyedi Liquid Staked ETH ár szorzataként jelenik meg, ami a kriptovaluta teljes piaci értékét mutatja.

Hogyan értelmezzük az egyes kriptovaluták napi forgalmát?

A napi Liquid Staked ETH forgalom azt mutatja meg, hogy az adott kriptovalutából mennyi cserélt gazdát az elmúlt 24 órában. Ez a mutató segít megérteni a kriptovaluta aktuális likviditását és piaci aktivitását.

Mi a jelentősége a "piacon elérhető készlet" adatnak?

A piacon elérhető LSETH készlet azt mutatja meg, hogy ebből a kriptovalutából mennyi van jelenleg forgalomban. Ez a szám befolyásolhatja az árat, hiszen a kisebb készletű valuták ára könnyebben mozgatható nagyobb vásárlásokkal vagy eladásokkal.

Mik a legfontosabb mutatók, amiket figyelembe kell venned a(z) Liquid Staked ETH árfolyamának elemzésekor?

Az árfolyam, a piaci kapitalizáció, a napi forgalom és a piacon elérhető Liquid Staked ETH készlet mind fontos mutatók. Emellett érdemes figyelni a globális piaci trendekre, hírekre és a(z) Liquid Staked ETH technológiai fejlesztéseire. Ezek mind befolyásolhatják a(z) LSETH értékét és hosszú távú kilátásait.