Nexo (NEXO) árfolyam

NEXO (NEXO) jelenlegi árfolyama $3.170 és $1.77 B kapitalizacióval rendelkezik. Az ára 7.66% változott az elmúlt 24 órában.


 • nexo
  NEXO (NEXO)
 • Jelenlegi ár
  $3.170
 • 24h %
  7.66%
 • Piaci kapitalizáció
  $1.77 B
 • Napi forgalom
  $12.50 M
 • Elérhető készlet
  560.00 M NEXO
 • Népszerűség
  68

 

Nexo (NEXO) árfolyam grafikon


Grafikon betöltése...

 

Nexo (NEXO) ár kalkulátor

Enter Amount
Base Currency
Convert To

10 NEXO (NEXO)
=
31.70USD

 

Mi az a Nexo (NEXO)?

A NEXO a 2007-ben alapított európai FinTech vállalatnak a Credissimo-nak a blockchain technológiát felhasználó projektje. Az anyacég piacvezető az online hitelező szervezetek terén több európai országban, 2017-ben elnyerték a Forbes Business Awards díját. A NEXO célja a blockchain technológiára épülő, automatikus, biztonságos, online hitelező rendszer kiépítése.

A Nexo még 2018-ban, a medve piac csúcsán indult el mostoha körülmények között, pont akkor, amikor a legtöbb ICO és projekt lehúzta a rolót. A projekt érdekessége, hogy a Nexo nem utility, hanem security token, melynek révén a cég profitjának 30%-át kifizetik a Nexo tokent birtoklóknak.

A kriptovaluta tulajdonos az online NEXO walletjében tárolt kriptovaluták, mint fedezet után adott nagyságú hitelt vehet fel a cégtől USD / EUR / HUF / USDT / USDC stb. formájában. Jelenleg több, mint 40 féle fiat valutában lehet hitelt felvenni a Nexo-tól, szerencsére a forint is a támogatott valuták között van!

Úgy működik a szolgáltatás, hogy te beteszed a kriptovalutádat a Nexo tárcájába, majd a kriptovalutádra vállalt fedezettel tudsz hitelt felvenni. Például ha 1 Bitcoint helyezel a tárcába, akkor 0,5 Bitcoinnak megfelelő értékű forint érkezhet már másnapra a bankszámládra. Lehetőséged van USDT vagy USDC stabilcoin felvételére is, mely tranzakciója automatikusan teljesül és rövid időn belül megjelenik a számládon a felvett stabilcoin hitel.

Az automatizált rendszer és a blokkláncnak köszönhetően nincs szükség a hagyományos hitelezés során megszokott hitelbírálatra, valamint a rengeteg adminisztrációra. Így lehetőségünk van a felvett hitelt rugalmasan, vagy akár egészben is előtörleszteni. Jelenleg a minimum felvehető hitel 500 dollár ( kb. 150 000 Ft), a maximum 2 millió dollár.

Tehát összefoglalva a Nexo kriptovaluta hitelező szolgáltatása azok számára lehet érdekes, akik nem szeretnék eladni a kriptovalutájukat, viszont vagy stabilcoin vagy pedig FIAT pénzre van szükségük.

A Nexo tárcájában tárolt Euró, font és stabilcoinok után már évi 10 / 12%, bizonyos altcoinok után pedig 6% éves kamatot kaphatunk. Méghozzá rugalmas, napi kifizetéssel! 

Nexo kriptovaluta kamatok I CryptofalkaNexo kriptovaluta kamatok I Cryptofalka

Ha erről a coinról nem lenne információ, akkor feltöltés alatt van még. Ez esetben nézz vissza később.

 

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.