Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kriptovaluta árfolyamok
Rank #186
 logo

Vulcan Forged PYR (PYR) árfolyam

$6.86 -3.06% (24h)

0.00015639 BTC
Vásárlás
Piaci kapitalizáció: $186,514,643
Forgalom (nap): $18,324,909
Elérhető készlet: 50,000,000 PYR
Keringő készlet: 27,182,227 PYR

Élő Vulcan Forged PYR árfolyam grafikon

Vulcan Forged PYR vásárlás

Kriptovaluta tőzsdék

Altcoin hírek

Gyakran ismételt kérdések

Mit mutat a Vulcan Forged PYR (PYR) árfolyam grafikonja?

A grafikon a(z) Vulcan Forged PYR árának időbeli változásait ábrázolja, lehetővé téve a trendek és a piaci reakciók azonosítását.

Hogyan alakul ki a Vulcan Forged PYR aktuális árfolyama?

A(z) Vulcan Forged PYR árfolyama a piaci kereslet és kínálat egyensúlya alapján alakul ki. A technológiai változások, hírek, és politikai események is jelentős hatással lehetnek az árfolyamra. A(z) PYR árfolyam változásának megértése létfontosságú a tudatos és informált befektetési döntések meghozatalához.

Miért fontos ismerni a Vulcan Forged PYR (PYR) élő árfolyam grafikonját?

Az élő (PYR) árfolyam grafikon segít abban, hogy nyomon kövesd a(z) Vulcan Forged PYR árának változásait, és megértsd az elmúlt időszakok tendenciáit.

Hogyan tudok Vulcan Forged PYR-t vásárolni?

A kriptovalutát online tőzsdéken keresztül lehet megvásárolni (pl. Binance), ahol a felhasználók bankkártyával, átutalással vagy más kriptovalutával tudnak fizetni érte. A kereskedelmi platformok a tranzakciókért általában díjat számolnak fel.

Hol tudom tárolni a megvásárolt Vulcan Forged PYR-t?

A kriptovalutát digitális tárcákban (wallets) tárolhatod, melyek lehetnek online, offline, mobil, asztali vagy akár hardver alapúak is.

Mi befolyásolja a(z) Vulcan Forged PYR árfolyamát?

Számos tényező befolyásolja a(z) Vulcan Forged PYR árfolyamát, beleértve a piaci keresletet, globális híreket, regulációkat, technológiai fejlesztéseket és makrogazdasági trendeket.

Miben különbözik az árfolyam a piaci kapitalizációtól?

Míg az árfolyam egy kriptovaluta egységének értékét mutatja egy másik pénznemben, addig a piaci kapitalizáció a teljes forgalomban lévő PYR mennyiség és az egyedi Vulcan Forged PYR ár szorzataként jelenik meg, ami a kriptovaluta teljes piaci értékét mutatja.

Hogyan értelmezzük az egyes kriptovaluták napi forgalmát?

A napi Vulcan Forged PYR forgalom azt mutatja meg, hogy az adott kriptovalutából mennyi cserélt gazdát az elmúlt 24 órában. Ez a mutató segít megérteni a kriptovaluta aktuális likviditását és piaci aktivitását.

Mi a jelentősége a "piacon elérhető készlet" adatnak?

A piacon elérhető PYR készlet azt mutatja meg, hogy ebből a kriptovalutából mennyi van jelenleg forgalomban. Ez a szám befolyásolhatja az árat, hiszen a kisebb készletű valuták ára könnyebben mozgatható nagyobb vásárlásokkal vagy eladásokkal.

Mik a legfontosabb mutatók, amiket figyelembe kell venned a(z) Vulcan Forged PYR árfolyamának elemzésekor?

Az árfolyam, a piaci kapitalizáció, a napi forgalom és a piacon elérhető Vulcan Forged PYR készlet mind fontos mutatók. Emellett érdemes figyelni a globális piaci trendekre, hírekre és a(z) Vulcan Forged PYR technológiai fejlesztéseire. Ezek mind befolyásolhatják a(z) PYR értékét és hosszú távú kilátásait.