Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kriptovaluta árfolyamok
Rank #297
 logo

Rootstock Smart Bitcoin (RBTC) árfolyam

$72,222.25 -2.54% (24h)

1.03075960 BTC
Vásárlás
Piaci kapitalizáció: $201,757,717
Forgalom (nap): $666,251
Elérhető készlet: 20,999,764 RBTC
Keringő készlet: 2,794 RBTC

Élő Rootstock Smart Bitcoin árfolyam grafikon

Rootstock Smart Bitcoin vásárlás

Kriptovaluta tőzsdék

Altcoin hírek

Gyakran ismételt kérdések

Mit mutat a Rootstock Smart Bitcoin (RBTC) árfolyam grafikonja?

A grafikon a(z) Rootstock Smart Bitcoin árának időbeli változásait ábrázolja, lehetővé téve a trendek és a piaci reakciók azonosítását.

Hogyan alakul ki a Rootstock Smart Bitcoin aktuális árfolyama?

A(z) Rootstock Smart Bitcoin árfolyama a piaci kereslet és kínálat egyensúlya alapján alakul ki. A technológiai változások, hírek, és politikai események is jelentős hatással lehetnek az árfolyamra. A(z) RBTC árfolyam változásának megértése létfontosságú a tudatos és informált befektetési döntések meghozatalához.

Miért fontos ismerni a Rootstock Smart Bitcoin (RBTC) élő árfolyam grafikonját?

Az élő (RBTC) árfolyam grafikon segít abban, hogy nyomon kövesd a(z) Rootstock Smart Bitcoin árának változásait, és megértsd az elmúlt időszakok tendenciáit.

Hogyan tudok Rootstock Smart Bitcoin-t vásárolni?

A kriptovalutát online tőzsdéken keresztül lehet megvásárolni (pl. Binance), ahol a felhasználók bankkártyával, átutalással vagy más kriptovalutával tudnak fizetni érte. A kereskedelmi platformok a tranzakciókért általában díjat számolnak fel.

Hol tudom tárolni a megvásárolt Rootstock Smart Bitcoin-t?

A kriptovalutát digitális tárcákban (wallets) tárolhatod, melyek lehetnek online, offline, mobil, asztali vagy akár hardver alapúak is.

Mi befolyásolja a(z) Rootstock Smart Bitcoin árfolyamát?

Számos tényező befolyásolja a(z) Rootstock Smart Bitcoin árfolyamát, beleértve a piaci keresletet, globális híreket, regulációkat, technológiai fejlesztéseket és makrogazdasági trendeket.

Miben különbözik az árfolyam a piaci kapitalizációtól?

Míg az árfolyam egy kriptovaluta egységének értékét mutatja egy másik pénznemben, addig a piaci kapitalizáció a teljes forgalomban lévő RBTC mennyiség és az egyedi Rootstock Smart Bitcoin ár szorzataként jelenik meg, ami a kriptovaluta teljes piaci értékét mutatja.

Hogyan értelmezzük az egyes kriptovaluták napi forgalmát?

A napi Rootstock Smart Bitcoin forgalom azt mutatja meg, hogy az adott kriptovalutából mennyi cserélt gazdát az elmúlt 24 órában. Ez a mutató segít megérteni a kriptovaluta aktuális likviditását és piaci aktivitását.

Mi a jelentősége a "piacon elérhető készlet" adatnak?

A piacon elérhető RBTC készlet azt mutatja meg, hogy ebből a kriptovalutából mennyi van jelenleg forgalomban. Ez a szám befolyásolhatja az árat, hiszen a kisebb készletű valuták ára könnyebben mozgatható nagyobb vásárlásokkal vagy eladásokkal.

Mik a legfontosabb mutatók, amiket figyelembe kell venned a(z) Rootstock Smart Bitcoin árfolyamának elemzésekor?

Az árfolyam, a piaci kapitalizáció, a napi forgalom és a piacon elérhető Rootstock Smart Bitcoin készlet mind fontos mutatók. Emellett érdemes figyelni a globális piaci trendekre, hírekre és a(z) Rootstock Smart Bitcoin technológiai fejlesztéseire. Ezek mind befolyásolhatják a(z) RBTC értékét és hosszú távú kilátásait.