Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kriptovaluta árfolyamok
Rank #220
 logo

Kelp DAO Restaked ETH (RSETH) árfolyam

$3,639.03 1.60% (24h)

0.05480393 BTC
Vásárlás
Piaci kapitalizáció: $1,080,891,709
Forgalom (nap): $115,240
Elérhető készlet: 297,028 RSETH
Keringő készlet: 297,028 RSETH

Élő Kelp DAO Restaked ETH árfolyam grafikon

Kelp DAO Restaked ETH vásárlás

Kriptovaluta tőzsdék

Altcoin hírek

Gyakran ismételt kérdések

Mit mutat a Kelp DAO Restaked ETH (RSETH) árfolyam grafikonja?

A grafikon a(z) Kelp DAO Restaked ETH árának időbeli változásait ábrázolja, lehetővé téve a trendek és a piaci reakciók azonosítását.

Hogyan alakul ki a Kelp DAO Restaked ETH aktuális árfolyama?

A(z) Kelp DAO Restaked ETH árfolyama a piaci kereslet és kínálat egyensúlya alapján alakul ki. A technológiai változások, hírek, és politikai események is jelentős hatással lehetnek az árfolyamra. A(z) RSETH árfolyam változásának megértése létfontosságú a tudatos és informált befektetési döntések meghozatalához.

Miért fontos ismerni a Kelp DAO Restaked ETH (RSETH) élő árfolyam grafikonját?

Az élő (RSETH) árfolyam grafikon segít abban, hogy nyomon kövesd a(z) Kelp DAO Restaked ETH árának változásait, és megértsd az elmúlt időszakok tendenciáit.

Hogyan tudok Kelp DAO Restaked ETH-t vásárolni?

A kriptovalutát online tőzsdéken keresztül lehet megvásárolni (pl. Binance), ahol a felhasználók bankkártyával, átutalással vagy más kriptovalutával tudnak fizetni érte. A kereskedelmi platformok a tranzakciókért általában díjat számolnak fel.

Hol tudom tárolni a megvásárolt Kelp DAO Restaked ETH-t?

A kriptovalutát digitális tárcákban (wallets) tárolhatod, melyek lehetnek online, offline, mobil, asztali vagy akár hardver alapúak is.

Mi befolyásolja a(z) Kelp DAO Restaked ETH árfolyamát?

Számos tényező befolyásolja a(z) Kelp DAO Restaked ETH árfolyamát, beleértve a piaci keresletet, globális híreket, regulációkat, technológiai fejlesztéseket és makrogazdasági trendeket.

Miben különbözik az árfolyam a piaci kapitalizációtól?

Míg az árfolyam egy kriptovaluta egységének értékét mutatja egy másik pénznemben, addig a piaci kapitalizáció a teljes forgalomban lévő RSETH mennyiség és az egyedi Kelp DAO Restaked ETH ár szorzataként jelenik meg, ami a kriptovaluta teljes piaci értékét mutatja.

Hogyan értelmezzük az egyes kriptovaluták napi forgalmát?

A napi Kelp DAO Restaked ETH forgalom azt mutatja meg, hogy az adott kriptovalutából mennyi cserélt gazdát az elmúlt 24 órában. Ez a mutató segít megérteni a kriptovaluta aktuális likviditását és piaci aktivitását.

Mi a jelentősége a "piacon elérhető készlet" adatnak?

A piacon elérhető RSETH készlet azt mutatja meg, hogy ebből a kriptovalutából mennyi van jelenleg forgalomban. Ez a szám befolyásolhatja az árat, hiszen a kisebb készletű valuták ára könnyebben mozgatható nagyobb vásárlásokkal vagy eladásokkal.

Mik a legfontosabb mutatók, amiket figyelembe kell venned a(z) Kelp DAO Restaked ETH árfolyamának elemzésekor?

Az árfolyam, a piaci kapitalizáció, a napi forgalom és a piacon elérhető Kelp DAO Restaked ETH készlet mind fontos mutatók. Emellett érdemes figyelni a globális piaci trendekre, hírekre és a(z) Kelp DAO Restaked ETH technológiai fejlesztéseire. Ezek mind befolyásolhatják a(z) RSETH értékét és hosszú távú kilátásait.