Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kriptovaluta árfolyamok
Rank #229
 logo

Restaked Swell Ethereum (RSWETH) árfolyam

$3,621.67 1.72% (24h)

0.05425918 BTC
Vásárlás
Piaci kapitalizáció: $471,997,845
Forgalom (nap): $766,029
Elérhető készlet: 130,326 RSWETH
Keringő készlet: 130,326 RSWETH

Élő Restaked Swell Ethereum árfolyam grafikon

Restaked Swell Ethereum vásárlás

Kriptovaluta tőzsdék

Altcoin hírek

Gyakran ismételt kérdések

Mit mutat a Restaked Swell Ethereum (RSWETH) árfolyam grafikonja?

A grafikon a(z) Restaked Swell Ethereum árának időbeli változásait ábrázolja, lehetővé téve a trendek és a piaci reakciók azonosítását.

Hogyan alakul ki a Restaked Swell Ethereum aktuális árfolyama?

A(z) Restaked Swell Ethereum árfolyama a piaci kereslet és kínálat egyensúlya alapján alakul ki. A technológiai változások, hírek, és politikai események is jelentős hatással lehetnek az árfolyamra. A(z) RSWETH árfolyam változásának megértése létfontosságú a tudatos és informált befektetési döntések meghozatalához.

Miért fontos ismerni a Restaked Swell Ethereum (RSWETH) élő árfolyam grafikonját?

Az élő (RSWETH) árfolyam grafikon segít abban, hogy nyomon kövesd a(z) Restaked Swell Ethereum árának változásait, és megértsd az elmúlt időszakok tendenciáit.

Hogyan tudok Restaked Swell Ethereum-t vásárolni?

A kriptovalutát online tőzsdéken keresztül lehet megvásárolni (pl. Binance), ahol a felhasználók bankkártyával, átutalással vagy más kriptovalutával tudnak fizetni érte. A kereskedelmi platformok a tranzakciókért általában díjat számolnak fel.

Hol tudom tárolni a megvásárolt Restaked Swell Ethereum-t?

A kriptovalutát digitális tárcákban (wallets) tárolhatod, melyek lehetnek online, offline, mobil, asztali vagy akár hardver alapúak is.

Mi befolyásolja a(z) Restaked Swell Ethereum árfolyamát?

Számos tényező befolyásolja a(z) Restaked Swell Ethereum árfolyamát, beleértve a piaci keresletet, globális híreket, regulációkat, technológiai fejlesztéseket és makrogazdasági trendeket.

Miben különbözik az árfolyam a piaci kapitalizációtól?

Míg az árfolyam egy kriptovaluta egységének értékét mutatja egy másik pénznemben, addig a piaci kapitalizáció a teljes forgalomban lévő RSWETH mennyiség és az egyedi Restaked Swell Ethereum ár szorzataként jelenik meg, ami a kriptovaluta teljes piaci értékét mutatja.

Hogyan értelmezzük az egyes kriptovaluták napi forgalmát?

A napi Restaked Swell Ethereum forgalom azt mutatja meg, hogy az adott kriptovalutából mennyi cserélt gazdát az elmúlt 24 órában. Ez a mutató segít megérteni a kriptovaluta aktuális likviditását és piaci aktivitását.

Mi a jelentősége a "piacon elérhető készlet" adatnak?

A piacon elérhető RSWETH készlet azt mutatja meg, hogy ebből a kriptovalutából mennyi van jelenleg forgalomban. Ez a szám befolyásolhatja az árat, hiszen a kisebb készletű valuták ára könnyebben mozgatható nagyobb vásárlásokkal vagy eladásokkal.

Mik a legfontosabb mutatók, amiket figyelembe kell venned a(z) Restaked Swell Ethereum árfolyamának elemzésekor?

Az árfolyam, a piaci kapitalizáció, a napi forgalom és a piacon elérhető Restaked Swell Ethereum készlet mind fontos mutatók. Emellett érdemes figyelni a globális piaci trendekre, hírekre és a(z) Restaked Swell Ethereum technológiai fejlesztéseire. Ezek mind befolyásolhatják a(z) RSWETH értékét és hosszú távú kilátásait.