Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kriptovaluta árfolyamok
Rank #227
 logo

Frax Staked Ether (SFRXETH) árfolyam

$3,907.81 1.56% (24h)

0.05865353 BTC
Vásárlás
Piaci kapitalizáció: $596,321,350
Forgalom (nap): $130,995
Elérhető készlet: 152,597 SFRXETH
Keringő készlet: 152,597 SFRXETH

Élő Frax Staked Ether árfolyam grafikon

Frax Staked Ether vásárlás

Kriptovaluta tőzsdék

Altcoin hírek

Gyakran ismételt kérdések

Mit mutat a Frax Staked Ether (SFRXETH) árfolyam grafikonja?

A grafikon a(z) Frax Staked Ether árának időbeli változásait ábrázolja, lehetővé téve a trendek és a piaci reakciók azonosítását.

Hogyan alakul ki a Frax Staked Ether aktuális árfolyama?

A(z) Frax Staked Ether árfolyama a piaci kereslet és kínálat egyensúlya alapján alakul ki. A technológiai változások, hírek, és politikai események is jelentős hatással lehetnek az árfolyamra. A(z) SFRXETH árfolyam változásának megértése létfontosságú a tudatos és informált befektetési döntések meghozatalához.

Miért fontos ismerni a Frax Staked Ether (SFRXETH) élő árfolyam grafikonját?

Az élő (SFRXETH) árfolyam grafikon segít abban, hogy nyomon kövesd a(z) Frax Staked Ether árának változásait, és megértsd az elmúlt időszakok tendenciáit.

Hogyan tudok Frax Staked Ether-t vásárolni?

A kriptovalutát online tőzsdéken keresztül lehet megvásárolni (pl. Binance), ahol a felhasználók bankkártyával, átutalással vagy más kriptovalutával tudnak fizetni érte. A kereskedelmi platformok a tranzakciókért általában díjat számolnak fel.

Hol tudom tárolni a megvásárolt Frax Staked Ether-t?

A kriptovalutát digitális tárcákban (wallets) tárolhatod, melyek lehetnek online, offline, mobil, asztali vagy akár hardver alapúak is.

Mi befolyásolja a(z) Frax Staked Ether árfolyamát?

Számos tényező befolyásolja a(z) Frax Staked Ether árfolyamát, beleértve a piaci keresletet, globális híreket, regulációkat, technológiai fejlesztéseket és makrogazdasági trendeket.

Miben különbözik az árfolyam a piaci kapitalizációtól?

Míg az árfolyam egy kriptovaluta egységének értékét mutatja egy másik pénznemben, addig a piaci kapitalizáció a teljes forgalomban lévő SFRXETH mennyiség és az egyedi Frax Staked Ether ár szorzataként jelenik meg, ami a kriptovaluta teljes piaci értékét mutatja.

Hogyan értelmezzük az egyes kriptovaluták napi forgalmát?

A napi Frax Staked Ether forgalom azt mutatja meg, hogy az adott kriptovalutából mennyi cserélt gazdát az elmúlt 24 órában. Ez a mutató segít megérteni a kriptovaluta aktuális likviditását és piaci aktivitását.

Mi a jelentősége a "piacon elérhető készlet" adatnak?

A piacon elérhető SFRXETH készlet azt mutatja meg, hogy ebből a kriptovalutából mennyi van jelenleg forgalomban. Ez a szám befolyásolhatja az árat, hiszen a kisebb készletű valuták ára könnyebben mozgatható nagyobb vásárlásokkal vagy eladásokkal.

Mik a legfontosabb mutatók, amiket figyelembe kell venned a(z) Frax Staked Ether árfolyamának elemzésekor?

Az árfolyam, a piaci kapitalizáció, a napi forgalom és a piacon elérhető Frax Staked Ether készlet mind fontos mutatók. Emellett érdemes figyelni a globális piaci trendekre, hírekre és a(z) Frax Staked Ether technológiai fejlesztéseire. Ezek mind befolyásolhatják a(z) SFRXETH értékét és hosszú távú kilátásait.