Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kriptovaluta árfolyamok
Rank #270
 logo

BENQI Liquid Staked AVAX (sAVAX) árfolyam

$34.56 -0.04% (24h)

0.00051947 BTC
Vásárlás
Piaci kapitalizáció: $231,784,146
Forgalom (nap): $2,940,531
Elérhető készlet: 6,706,099 sAVAX
Keringő készlet: 6,706,099 sAVAX

Élő BENQI Liquid Staked AVAX árfolyam grafikon

BENQI Liquid Staked AVAX vásárlás

Kriptovaluta tőzsdék

Altcoin hírek

Gyakran ismételt kérdések

Mit mutat a BENQI Liquid Staked AVAX (sAVAX) árfolyam grafikonja?

A grafikon a(z) BENQI Liquid Staked AVAX árának időbeli változásait ábrázolja, lehetővé téve a trendek és a piaci reakciók azonosítását.

Hogyan alakul ki a BENQI Liquid Staked AVAX aktuális árfolyama?

A(z) BENQI Liquid Staked AVAX árfolyama a piaci kereslet és kínálat egyensúlya alapján alakul ki. A technológiai változások, hírek, és politikai események is jelentős hatással lehetnek az árfolyamra. A(z) sAVAX árfolyam változásának megértése létfontosságú a tudatos és informált befektetési döntések meghozatalához.

Miért fontos ismerni a BENQI Liquid Staked AVAX (sAVAX) élő árfolyam grafikonját?

Az élő (sAVAX) árfolyam grafikon segít abban, hogy nyomon kövesd a(z) BENQI Liquid Staked AVAX árának változásait, és megértsd az elmúlt időszakok tendenciáit.

Hogyan tudok BENQI Liquid Staked AVAX-t vásárolni?

A kriptovalutát online tőzsdéken keresztül lehet megvásárolni (pl. Binance), ahol a felhasználók bankkártyával, átutalással vagy más kriptovalutával tudnak fizetni érte. A kereskedelmi platformok a tranzakciókért általában díjat számolnak fel.

Hol tudom tárolni a megvásárolt BENQI Liquid Staked AVAX-t?

A kriptovalutát digitális tárcákban (wallets) tárolhatod, melyek lehetnek online, offline, mobil, asztali vagy akár hardver alapúak is.

Mi befolyásolja a(z) BENQI Liquid Staked AVAX árfolyamát?

Számos tényező befolyásolja a(z) BENQI Liquid Staked AVAX árfolyamát, beleértve a piaci keresletet, globális híreket, regulációkat, technológiai fejlesztéseket és makrogazdasági trendeket.

Miben különbözik az árfolyam a piaci kapitalizációtól?

Míg az árfolyam egy kriptovaluta egységének értékét mutatja egy másik pénznemben, addig a piaci kapitalizáció a teljes forgalomban lévő sAVAX mennyiség és az egyedi BENQI Liquid Staked AVAX ár szorzataként jelenik meg, ami a kriptovaluta teljes piaci értékét mutatja.

Hogyan értelmezzük az egyes kriptovaluták napi forgalmát?

A napi BENQI Liquid Staked AVAX forgalom azt mutatja meg, hogy az adott kriptovalutából mennyi cserélt gazdát az elmúlt 24 órában. Ez a mutató segít megérteni a kriptovaluta aktuális likviditását és piaci aktivitását.

Mi a jelentősége a "piacon elérhető készlet" adatnak?

A piacon elérhető sAVAX készlet azt mutatja meg, hogy ebből a kriptovalutából mennyi van jelenleg forgalomban. Ez a szám befolyásolhatja az árat, hiszen a kisebb készletű valuták ára könnyebben mozgatható nagyobb vásárlásokkal vagy eladásokkal.

Mik a legfontosabb mutatók, amiket figyelembe kell venned a(z) BENQI Liquid Staked AVAX árfolyamának elemzésekor?

Az árfolyam, a piaci kapitalizáció, a napi forgalom és a piacon elérhető BENQI Liquid Staked AVAX készlet mind fontos mutatók. Emellett érdemes figyelni a globális piaci trendekre, hírekre és a(z) BENQI Liquid Staked AVAX technológiai fejlesztéseire. Ezek mind befolyásolhatják a(z) sAVAX értékét és hosszú távú kilátásait.