Általános szerződési feltételek

Kérlek mindent olvass mindent figyelmesen a szerződési feltételek -ről mielőtt csatlakoznál a közösségünkhöz! Üdvözlünk a CryptoFalkában!

Általános tudnivalók

Jelen szerződési feltételek azt szabályozzák, hogy milyen feltételek mentén használhatod a CryptoFalka Hungary oldalát. Az oldal használatával, annak szolgáltatásainak igénybevételével egyidejűleg automatikusan kijelented, hogy jelen szerződési feltételek -et elfogadtad. Jelen megállapodás minden látogatóra, felhasználóra és egyéb személyre vonatkozik, aki bármilyen módon használja az oldalt vagy annak valamely szolgáltatását függetlenül attól, hogy az oldal regisztrált tagja-e vagy sem.

A CryptoFalka egy olyan elektronikus tartalmakat szolgáltató platform, mely az előfizetett és nem előfizetett tagjai számára biztosít technikai elemzéseket, oktatási tartalmakat, híreket valamint más egyéb a crypto piaccal kapcsolatos anyagokat. Alul összeszedtük, hogy mi is az, amit vásároltok és mi az, amit NEM, hogy ezzel elkerüljük a későbbi konfliktusokat!

 

Adatvédelem

Felhasználóink személyes adataival külön adatvédelmi nyilatkozatunk foglalkozik. 

 

Jogi nyilatkozat

Először is, nem pénzügyi tanácsadók vagyunk, nem pénzügyi tanácsadást vásároltok tőlünk, mindenki a saját maga befektetését kezeli. A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!  Bármiféle profitért vagy veszteségért nem vállalunk felelősséget, mindenki a saját befektetéséért felel! Mindenki szigorúan csak is annyit fektessen be, amennyit megengedhet magának! 18 év alatti személyek csakis nagykorú felügyelete mellett használhatják az általunk biztosított tartalmakat!

 

A CryptoFalka tartalmazhat más oldalakra mutató linkeket, más forrásból származó tartalmakat, viszont ezek az oldalak nem a mi felügyeletünk alá tartoznak, így nem vállalunk felelősséget az ott található anyagokért! Ezeket a linkeket csak, mint tájékoztatás szolgáltatjuk számotokra.

 

Privát csoport előfizetésének megvásárlása

A privát platformunkhoz vásárolhattok belépési jogot, ahol időszakosan megosztjuk veletek a nézeteinket a piacról, az abban rejlő potenciálokról és ,hogy milyen piaci kimeneteleket látunk az elemzéseink alapján. A hozzáférés 1, 3 vagy 6 hónapra, illetve 1 vagy 2 évre szólhat az előfizetésedtől függően! A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Vegyétek figyelembe azt, hogy mindig is az aktuális piaci lehetőségek szerint fogjuk megosztani számotokra az elemzéseket, vannak olyan időszakok, amikor inkább jobb kívülről figyelni a piacot. Ennek ellenére azt megígérjük, hogy ezekben az időszakokban is aktívak maradunk és oktatási anyagok vagy bizonyos koinok bemutatásával biztosítsunk számotokra tartalmakat. Leginkább a közép-hosszú távú ( napok/hetek ) és rövid távú ( napi ) vásárlások jellemzőek a stílusunkra.

A csatlakozásotokkal szintén lehetőséget nyertek arra, hogy a platformon lévő csatornákon feltegyétek egyéni kérdéseiteket, valamint, hogy megosszátok saját ötleteiket. Rendelkezésetekre fogunk állni, hogy megválaszoljuk ezeket a kérdéseket, biztosítsuk a technikai hátteret és, hogy mutassuk az utat a közösség számára. A mentoraitok leszünk ezen idő alatt, hiszen a célunk, hogy segítsük a közösséget abban, hogy jobb technikai elemzők és crypto kereskedők legyetek. Viszont mindenkinek a saját gondolatai és az általunk biztosított anyagok kiértékelése alapján kell meghoznia egyéni döntéseit és eldönteni, hogy mit és hogyan vásárol, nem pénzügyi tanácsadást vásároltok tőlünk!

 

Végezetül a szerződési feltételekről

Kérlek vegyétek figyelembe, hogy a havi tagdíj vásárlása nem visszatéríthető! Transzparensek leszünk a kereskedésünkkel, elemzéseinkkel, piaci lehetőségekkel kapcsolatban, de nyilvánvalóan nem mi alakítjuk a piaci árakat, így előfordulhatnak olyan esetek, amikor bizonyos pozíciókat veszteséggel zárunk. Minden építő jellegű kiritikát szívesen fogadunk, de kérlek mindenki tartsa szem előtt, hogy a crypto piac egy gyorsan, néha kiszámíthatatlanul változó környezet, ezért tényleg mindenki csakis annyit fektessen be, amennyit nem sajnál elveszteni! Szerződési feltétel -ükben fent tartjuk a jogot arra, hogy szélsőséges esetben megvonjuk a tagsági jogát annak, aki zaklatja, fenyegeti vagy visszaél a fórummal vagy annak bármelyik tagjával!

Fontosnak tartottuk, hogy már a csatlakozás előtt tisztázva legyenek a legfontosabb témák, reméljük, hogy az idő elteltével büszkék lesztek arra, hogy a CryptoFalka részesei lehettek! A vásárlás lebonyolításával elfogadjátok a fent leírt szerződési feltételek -et. Köszönjük a csatlakozásotokat, várunk titeket a platformon!

 

Felhasználók által generált tartalom

Tekintettel arra, hogy a CryptoFalka Hungary egy közösségi portál, a felhasználók számtalan tartalmat hoznak létre az oldal különböző szolgáltatásain keresztül, mely tartalmakért a CryptoFalka Hungary nem tud felelősséget vállalni. A CryptoFalka Hungary oldalán megjelenő vélemények a szerzők sajátja, és semmilyen módon nem tükrözik a CryptoFalka Hungaryhivatalos álláspontját, nézeteit.
Felhasználóként elfogadod, hogy a felhasználók által generált tartalmon alapuló szolgáltatásainkon megjelenő összes vélemény, vagy bármilyen egyéb tartalom ami a felhasználók által került létrehozásra kizárólag azon személyek vagy szervezetek felelőssége, akik azt az oldalra feltöltötték. Egyúttal elfogadod, hogy a CryptoFalka Hungary-nek nem áll módjában ellenőrizni ezen tartalmakat, következésképp a CryptoFalka Hungary semminemű felelősséget nem vállal általad, felhasználók által, vagy harmadik fél által feltöltött tartalmak részéért vagy egészéért. 

 

Tulajdonjog

Minden tartalom, melyet a CryptoFalka Hungary publikál (a felhasználók által feltöltött tartalmakat is beleértve) a CryptoFalka Hungary tulajdonát képezik. Az oldal tartalmának egészének vagy részének másolása, módosítása, publikálása – főképp annak kereskedelmi vagy reklám célokra történő felhasználása – csak a CryptoFalka Hungary előzetes írásos engedélyével történhet. Elfogadod, hogy az oldal és a szolgáltatás használata során nem szerzel semmilyen tulajdonjogot az oldal tartalmát tekintve.

 

Résztvevői magatartás

Egyedül te vagy felelős az általad feltöltött tartalomért. Az általad feltöltött tartalmakért minden következményt kizárólag te viselsz.

 A CryptoFalka Hungary fenntartja a jogot, hogy ideiglenesen vagy akár véglegesen eltiltsa az alábbi feltételeket megsértő vagy a szolgáltatással egyéb módon visszaélő felhasználókat, illetve hogy eltávolítsa a kifogásolt tartalmat.

Kijelented, hogy elfogadod, hogy nem használod a szolgáltatást a következőkre:

  • Reklámok megjelenítése, lánclevelek küldése.
  • Olyan tartalom feltöltése a CryptoFalka Hungary weboldalra, ami egy harmadik fél szerzői jogát, vagy intellektuális tulajdonának jogát sérti.
  • A többi felhasználó számára nyílt vagy privát üzenetek küldése üzleti ajánlatokról aCryptoFalka Hungary engedélye nélkül.
  • Olyan tevékenységek folytatása, melyek megsértik mások személyiségi- vagy tulajdonjogait.
  • Jogosulatlan hozzáférés megszerzése, és/vagy annak szándéka a CryptoFalka Hungaryszolgáltatásaihoz, adataihoz, hálózatához és egyéb rendszereihez.
  • A többi felhasználó rágalmazása, zaklatása.
  • Amennyiben te, vagy egy harmadik fél, aki engedélyeddel használta a szolgáltatást nem veszi figyelembe ezen megállapodást, a szolgáltatásból való azonnali kizáráshoz vezethet. A CryptoFalka Hungary fenntartja a jogot, hogy kártérítési igénnyel lépjen fel a megállapodást megsértő ellen.

 

Felelősség korlátozása

Az CryptoFalka Hungary szolgáltatásainak használatával automatikusan kijelented, hogy a CryptoFalka Hungary nem felelős semmilyen téged ért káresetről, amely abból adódhat – akár közvetlen akár közvetetten – hogy a CryptoFalka Hungary szolgáltatásainak egyikét használtad.

 

Feltételek megszegése

Amennyiben jelen felhasználási feltételek megszegéséről szerzel tudomást, kérjük jelezd nekünk
e-mail-ben a cryptofalka@gmail.com
 email címen.

 

A szerződési feltételek frissítése

A CryptoFalka Hungary fenntartja magának a jogot, hogy a szerződési feltételeket egyoldalú döntésével bármikor módosítsa. A változtatásokról a felhasználókat értesíti. Amennyiben nem értesz egyet a módosított felhasználási feltételekkel, haladéktalanul fejezd be a szolgáltatások használatát. Amennyiben az oldalt a továbbiakban is használod, azzal automatikusan kijelented, hogy a módosított felhasználói feltételeket elfogadod.

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.