Az Aave DeFi protokoll létrehozza a GHO stabilcoint

Szerző: | aug 1, 2022 | Kriptovaluta

Az Aave Dao megszavazta, hogy az Aave Comapines létrehozza a GHO stabilcoint, amely más kriptovalutákkal lesz támogatva.

 

Az Aave DAO megszavazta a GHO stabilcoin létrehozását

A szavazók túlnyomó többsége jóváhagyta a GHO stabilcoin létrehozását. Az Aave Companies által benyújtott javaslatot a szavazók 99,9%-a támogatta, és félmillió AAVE-t ígértek a GHO létrehozására irányuló intézkedés jóváhagyására. Egy olyan stabil érme jön létre, amelyet más kriptovalutákból álló biztosítékkal támogatnak majd.
 
Aave DAO I Cryptofalka

Forrás: thecoinrepublic.com

 
Egy olyan decentralizált protokoll az Aave, amely lehetővé teszi a felhasználók számára kriptovaluták kölcsönzését és kölcsönadását, miközben likviditást biztosít a piac számára. Likviditásért cserébe a felhasználók passzív bevételre tehetnek szert az intelligens szerződésekhez hozzárendelt digitális eszközökből. A webhelye szerint nyílt forráskódú, és 9,8 milliárd dollár likviditással büszkélkedhet.
 
Azok a felhasználók, akik GHO-t akarnak létrehozni, az Aave által elfogadott kriptovalutákat kell letétbe helyezniük. Azok, akik GHO-t kölcsönöznek kriptoeszköz ellenében, továbbra is kamatot kapnak a stabilcoin veréséhez használt fedezet után. A kölcsönzési protokoll a GHO-ban felvett kölcsönök után is kamatot számít fel, és a kifizetések visszamennek az Aave DAO-hoz.
 
 
 
 
A felhasználók által a GHO pénzveréséhez elkülönített betéteknek nagyobbnak kell lenniük, mint a kapott GHO értéke, ami azt jelenti, hogy a kölcsönök túlfedezettek. Amikor a felhasználók visszafizetnek egy hitelfelvételi pozíciót, vagy felszámolják őket, a GHO kölcsönzött összege elégetésre kerül a protokollból.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 
 

Mikorra várható a GHO stabilcoin?

Annak ellenére, hogy az intézkedést jóváhagyták, a GHO bevezetése időbe telik, mivel az Aave fejlesztési protokollon (AIP) keresztül valósul meg, és az Aave DAO feladata a stabilcoin terjesztésének felügyelete, miután a létrehozását ellenőrizték.
 
A szavazás összesen három napig tartott, és az AAVE ára – a hitelezési platformon natív érméje – közvetlenül a javaslat jóváhagyását követően megugrott, 95,40 dollárról 108 dollárra. A közzététel időpontjában az AAVE értéke 102,50 dollár volt, ami 4,5%-os növekedés az elmúlt 24 órában.
 
A CoinMarketCap szerint jelenleg az összes stabilcoin piaci kapitalizációja meghaladja a 153 milliárd dollárt, és elsősorban a Tether USDT-jéből és a Circle USDC-jéből áll. A GHO az amerikai dollárhoz lesz kötve, a stabilcoint pedig kriptovaluták keveréke fogja támogatni, amelyeket a felhasználók már elhelyezhetnek a platformon. A stabilcoin natív kamatlábát az Aave DAO határozza meg, a GHO Aave honlapján található bemutatkozása szerint.
 
 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

cryptofalka kriptovaluta csoport discord

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.