Bitcoin árfolyam átlépte a 10 ezres határt

Szerző: | júl 30, 2020 | Árfolyam elemzés, Bitcoin

Nagyot hasított az elmúlt napokban a Bitcoin árfolyam. Ismét 10 ezer dollár fölött az ármozgás. Nagyobb időtávú nézeteken vizsgáljuk a grafikonokon előforduló bika jeleket. 

 

Bitcoin árfolyam heti időtáv

Jól néznek ki a nagyobb időtávú nézetek. Minél nagyobb időtávon szemléljük az eseményeket, annál hitelesebbek a visszajelzések. Tehát a a nagyobb időtávokon előforduló bika, akár medve jelek nagyobb súllyal számítanak az elemzések során. Ennek oka, hogy nagyobb, például heti időtávon, nehezebb feladat akár vásárlói, akár eladói erőt kifejteni, mint mondjuk 1 órás időtávon. Ebből kiindulva, pozitívumként élem meg, hogy bika jeleket mutatnak a nagyobb időtávok. 

Bitcoin árfolyam heti nézet

Bitcoin árfolyam heti nézet

Heti időtávon jól alakulnak az indikátorok és a gyertya formálódás is pozitív. A heti volume már az előző heti közelében jár. Ez annyit jelent, hogy áramlik a kereslet a piacra, ami alapfeltétele az emelkedésnek Az RSI felfelé tör, és a MACD hisztogramnak is sikerült fordulnia, és a múlt héttől kezdve felfelé tör szintén. Gyertya formálódást tekintve egy cup and handle alakzat igyekszik érvényesülni, áttörtük az ellenállást, és ismét 10 ezer dollár fölött a Bitcoin árfolyam.

 

Bitcoin árfolyam napi időtáv

Jól festünk napi nézeten is. Masszív zöld gyertyával és hozzátartozó vásárlói volume-mal törtük át a 10 ezres zónát. Ebből levonható a következtetés, hogy valóban szép keresletet generált a 10 ezres küszöb áttörése. Ez pozitív, ha kitöréseket vizsgálunk. Van-e még tovább?

Bitcoin árfolyam napi nézet

Bitcoin árfolyam napi nézet

Általában egy szebb run alatt 5 emelkedő hullámmal számolunk. Ebben az esetben az emelkedésbe 2 konszolidáció fér bele (2. és 4. hullámok). A grafikon szerint, a július 28-i piros gyertyával és a velejáró eladói kereslettel, megindult a második konszolidáció. Ennek formálódása egyelőre egészséges, így az előbb említett 5 hullámos elmélet szerint, még egy emelkedés játszik a 12 ezres korábbi csúcsok irányába.

A képen jelölt második konszolidáció alatt emelkedő háromszögben formálódik a Bitcoin árfolyam 1 órán. Abban az esetben, ha áttörjük a háromszög ellenállását, a következő cél 12k. Ellenkező esetben, ha a háromszög emelkedő trendvonalát törné le a mozgás, a másik opció a 10k-s támasz visszatesztelése.

Emelkedő háromszög

Emelkedő háromszög

 

Ismerd meg a kereskedés szabályait‼️ Turbózd fel a kereskedési profitodat kész stratégiákkal 📊
Új, egyedülálló oktató csomaggal jelentkeztünk 💡
https://cryptofalka.hu/csomagok/kereskedesi-strategiak/

 

CryptoFalka_jelölések

CryptoFalka_jelölések

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Mi a Bitcoin, blockchain technológia vagy a kriptovaluta kereskedés?
  2. Válj sikeres kereskedővé a tőzsdei gyorstalpaló oktatásunkkal
  3. Újabb zöld hetet zártak a tőzsdék, de a neheze hátra lehet
  4. Bitcoin, kriptovaluta szótár és kisokos
  5. Miért éri meg Bitcoinnal és kriptovalutákkal kereskedni?
  6. Pontos matematikai modell a Bitcoin ár meghatározásához
  7. CryptoFalka kriptovaluta kereskedés kisokos

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.