Hogy mi a Bitcoin
vagy a blokklánc
technológia?

Megismernéd a kriptovaluták forradalmi új világát?

Profitálnál az altcoinok tőzsdei
kereskedéséből?

Bitcoin és blokklánc E-book

Egy összefoglaló E-book, ami bevezet téged a Bitcoin, kriptovaluták és a blokklánc világába. Az alapoktól egészen a tőzsdei kereskedésig. Mindezt teljesen ingyen, magyar nyelven!


A kereskedéssel és kriptovaluta adózással kibővített E-book változatot szeretném!
⬇️

Miről olvashatok benne?

^

Mi a Bitcoin és a blokklánc?

^

Kriptovaluta vásárlás, utalás, tárolás menete

^

Hogyan profitálj a kereskedésből

^

Miért éri meg Bitcoinnal kereskedni?

^

Mi az a kriptovaluta bányászat?

^

Tőzsde és kereskedési tippek

Köszöntő

Kedves Kriptobarát!

A 21. századra olyan világ alakult ki, amelyben a pénzügyi rendszer egyre kevésbé igazságos és semmiképpen sem fogyasztóbarát. A bankok, kormányok saját jóindulatú, naiv vagy éppen önző céljaik megvalósításához, kedvükre alakíthatják a monetáris politika irányát, ami nem mindig (vagy többnyire nem) az optimális irány. Sokan jól járnak, de sokkal többen veszítenek ezen. A 2008-as válság rámutatott a régi fajta pénzügyi szemlélet hiányosságaira és arra is, hogy ilyen helyzetben kinek sietnek a segítségére a pénzügyi döntéshozók és milyen áron. A vég nélküli ,,pénznyomtatásnak” komoly következményei lehetnek. Az igazságosság és hitelesség ígéretét kínálja megoldásként a blokklánc technológia és a kriptovaluták.

E könyv hasábjain a cryptofalka.hu honlapunkon, a fenti témában megjelent írásaink közül válogattunk. A célunk az volt, hogy az átlag érdeklődő világosan és egyértelműen belelásson a blokklánc és a Bitcoin kialakulásába, működésébe. Megismerhesse a blokklánc gyakorlati hasznát, megtanulhassa, hogyan veheti meg első Bitcoinját (vagy inkább satoshijait). De szó lesz a kriptotárcák közötti különbségekről, a kriptovaluta bányászat jelentőségéről. Végül pedig, ha valaki kereskedésre szánja el magát, akkor hasznos útravalót kap egy tapasztalt tőzsdei kereskedőtől.

E könyv egyfajta kalauz a blokklánc megismeréséhez vezető úton. Amelyre ha rálépsz, és meglátod a technológiában rejlő lehetőséget, akkor biztosan szenvedélyeddé is válik. Ezt a szenvedélyt és tudást kívánjuk megosztani veled a következő oldalakon.

Fejezet

Oldal

Mi a Bitcoin? Egyszerűen megfogalmazva a Bitcoin (BTC), egy nyílt forráskódú digitális fizetőeszköz. Eltérően az úgynevezett FIAT (vagyis a hétköznapokban használt ,,hagyományos”) pénzektől, nem kapcsolódik hozzá egy központi bank sem, decentralizált, azaz központ nélküli. Minden egyes része egyedi, nem másolható, nem megsemmisíthető. Egy elosztott hálózaton fut, amelyet a világ több ezer számítógépe tart fenn (a bányászok). Tehát ez a világ első valóban nyitott pénzügyi hálózata…

Az egyetlen forrás, amire szükséged van a Bitcoin és blokklánc világában

Töltsd le most a Bitcoin és blokklánc bővített E-bookját és tanulj bele a kriptovaluta kereskedés világába.