Bitcoin és kriptovaluta befektetés hasznos oldalai

Szerző: | márc 2, 2021 | Blokklánc hasznos, Kriptovaluta, Kriptovaluta hasznos

A kriptovaluta és Bitcoin befektetés leghasznosabb oldalait gyűjtöttük össze, hogy többet hozz ki a portfoliódból és mindig képben legyél.

 

Kriptovaluta árfolyam oldalak, kripto ranglisták

A Cryptofalka árfolyam oldala lehetővé teszik a kriptovaluták árainak és piaci trendjeinek követését egy helyen, így könnyedén tájékozódhatunk a kriptovaluta befektetéseink állapotáról. Bitcoin és más altcoinok árfolyamának gyors és egyszerű áttekintéséhez alkalmas. Ez mellett számos hasznos információt tudhatunk meg az altcoinokról is. Projekt ismertetők, hasznos linkek, fontos adatok.

➡️ Magyar: Cryptofalka árfolyamok
➡️ Angol: Coinmarketcap, Coingecko

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok I Cryptofalka

Kriptovaluta árfolyam elemző software – Tradingview

A tőzsdei elemző szoftver hasznos, mert kiváló eszköz a kriptovaluta kereskedéshez, amely lehetővé teszi a valós idejű árfolyam figyelését, technikai elemzések készítését és különböző kereskedési eszközök használatát a sikeres kereskedés érdekében. Erre a legjobb oldal a tradingview.com. Mi is és a legtöbb kereskedő is a trandingview-t használja, ezért mindenkinek bátran ajánljuk a kriptovaluta befektetés kimaxolásához. Ha gondolkodnátok a fizetős verziójában, célszerű lehet a teszt időszak lejárta után, vagy black fridayen vásárolni akciósan.

tradingview grafikon

Ha a következő link segítségével regisztrálsz 15 dollárban részesülsz: https://www.tradingview.com/gopro/?share_your_love=CryptoFalkaHungary

Tradingview referral kedvezmény I Cryptofalka

 

Tőzsdék kriptovaluta befektetésekhez

Ha a legköltséghatékonyabban szeretnénk Bitcoint vagy kriptovalutát vásárolni, akkor azt egy kriptovaluta tőzsdén tudjuk megtenni. Ők általában 0,1% körüli költség mellett váltanak, ami jóval alacsonyabb, mint a legtöbb kriptovaluta váltó díja.

➡️ Binance, a legnépszerűbb kriptovaluta tőzsde
➡️ Nexo,
kriptovaluta váltó kamatozó tárcával
➡️ Coinbase, a szabályozott amerikai kriptovaluta tőzsde
➡️ OKX, feltörekvő kripto tőzsde Ázsiából
➡️ KuCoin,
a hétköznapi emberek kripto tőzsdéje,

A fent említett tőzsdékről itt találtok részletes regisztrációs és vásárlási útmutatókat ➡️ Megbízható tőzsdék Bitcoin és kriptovaluta kereskedéshez

Binance vs Coinbase kriptovaluta tőzsde I Cryptofalka

Kriptovaluta tárcák befektetéseink biztonságos tároláshoz

Ha már rendelkeztek Bitcoinnal vagy más kriptovalutákkal, akkor a következő lépés, hogy el kell döntened hol fogod tárolni kriptovaluta befektetéseidet. Ha szeretnél sűrűn kereskedni akkor egy részét hagyhatod a tőzsdén is, de hosszú távra érdemes lehet vagy biztonságos saját tárcákban, vagy kamatozó tárcákban elhelyezni azokat.

ledger-nano-s

➡️ Metamask , Nem csak ERC20-at, de Binance Smart Chain (BEP20) coinokat is képes tárolni. Főként DeFi-k használatához ajánlott tárca (Uniswap, Pancakeswap stb)
➡️ Ledger, Biztonságos hardware wallet hosszú távú tárolásra
➡️ Trezor, Biztonságos hardware wallet hosszú távú tárolásra
➡️ Myetherwallet, Ethereum alapú (ERC20) coinok biztonságos tárolásához

A fent említett tárcákról itt találtok részletes útmutatókat ➡️ Kriptovaluta tárolás menete, hogyan tároljuk a coinokat?

Ledger referral kedvezmény I Cryptofalka

Kriptovaluta befektetés decentralizált módon DeFi

A decentralizált pénzügyi (DeFi) rendszer egy új és dinamikus területet nyitott a kriptovaluták világában. A DeFi a hagyományos pénzügyi tőzsdék és intézmények szerepét kívánja átalakítani, lehetővé téve a közvetlen pénzügyi szolgáltatások nyújtását a blokklánc technológia segítségével. Az egyik kiemelkedő része a DeFi-nek a decentralizált váltók, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy közvetlenül és peer-to-peer módon cseréljenek, kölcsönözzenek vagy likviditást biztosítsanak kriptovaluták számára.

➡️ Uniswap, legelső és legnagyobb decentralizált váltó
➡️ Pancakeswap, Binance Smart Chain-en működő decentralizált váltó.
➡️ Dune,
Blokklánc analitikai platform.
➡️ DefiLama,
DeFi aggregátor és elemző platform.
➡️ Aave,
Decentralizált hitelező
➡️ Curve,
Kriptovaluta likviditási protokoll stabilcoinokhoz

 

On-chain elemző softwarek

Az on-chain kriptovaluta elemző szoftverek rendkívül hasznosak a blokk adatok alapján történő elemzéshez és döntéshozatalhoz. Ezek a szoftverek lehetővé teszik a blokklánc adatok mélyreható vizsgálatát, például a tranzakciók, címek, blokkok és hálózati aktivitás elemzését. Az on-chain elemző szoftverek segítségével átfogó képet kaphatunk a kriptovaluták viselkedéséről, a forgalomról, a likviditásról és más fontos mutatókról.

➡️ Santiment
➡️ Messari
➡️ Glassnode

➡️ IntoTheBlock

 

Kamatozó kriptovaluta tárcák

Ha szeretnétek némi kamatokat begyűjteni a Bitcoin és a kriptovaluták világában, akkor egy kamatozó tárcában kell elhelyeznetek a coinjaitokat. Ezért cserébe pedig éves szinten nagyjából 4-8% kamatban részesültök.

➡️ Nexo, jelenleg ők nyújtják a legideálisabb feltételeket
➡️ Crypto.com, jelenleg alacsonyabb kamatokat adnak, de van már hitelkártyájuk
➡️ Binance earn, főként stakelhető coinokhoz ideális (ADA, ATOM, TRX…)

 

Hazai kriptovaluta váltók

Ha nem a költségekre, hanem a kényelemre szeretnétek optimalizálni és esetleg az angol nyelv használata nagy problémát jelent, akkor vannak hazai kriptovaluta váltók is, akiket nyugodtan tudunk használni. Azzal célszerű viszont tisztában lenni, hogy a kényelemnek ára is van, ők több %-os felárral váltanak nektek Bitcoint vagy más kriptovalutákat. Ha viszont elakadtok akkor magyar nyelven tudtok segítséget kérni az ügyfélszolgálattól. Ez mellett számos Bitcoin ATM-el rendelkeznek az említett szolgáltatók főként Budapesten, de már több vidéki nagyvárosban is.

➡️ CoinCash
➡️ MrCoin

Bitcoin és kriptovaluta ATM I Cryptofalka

 

Bitcoin és kriptovaluta közösség

Szeretnéd kihozni a maximumot a Bitcoin és altcoin kereskedésedből? 💪 Növeld a profitodat és a kereskedési képességeidet, tanulj hatékonyan a privát csoportunkban📚📈

➡️ Bitcoin és kriptovaluta kereskedő közösség

 

Kriptovaluta események és hírek

A legjobb kriptovaluta hírportálok és blogok számos friss és releváns információval szolgálnak a kriptovaluta piacról. Itt találhatók elemzések, hírek, interjúk és piaci előrejelzések, amelyek segítenek tájékozódni és hozzájárulnak a helyes befektetési döntésekhez.

➡️ CoinMarketCal, eseménynaptár
➡️ Magyar híroldalak: Cryptofalka hírek, Bitcoinbázis, kriptoworld
➡️ Angol híroldalak: Cointelegraph, Coindesk

 

Tájékozódás, Kriptovaluta szótár, Ebook, Podcast

Ha szeretnétek jobban képbe kerülni a Bitcoin és a blokklánc világával, akkor a további ismeretterjesztőket tudnánk ajánlani

➡️ Bitcoin és kriptovaluta szótár
➡️ Bitcoin és kriptovaluta Ebook
➡️ Bitcoin kisokos podcast

 

További hasznos kriptovaluta oldalak kriptovaluta befektetéshez

➡️ Blokkfelezések, hasznos adatok
➡️ 100 leggazdagabb Bitcoin tárca
➡️ Intézményi befektetők Bitcoin készletei
➡️ Grayscale alapkezelő mérlege
➡️ Braiins bányászati kalkulátor
➡️ Bányászati kalkulátor
➡️ Bitcoin blokklánc tranzakciók nyomon követése
➡️ Ethereum blokklánc tranzakciók nyomon követése
➡️ Ethereum gas fee égetési kalkulátor
➡️ Bitcoin ATM térkép
➡️ Bitcoin whitepaper

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka