CRYPTOFALKA 2018-óta

Szívünkön viseljük a blokklánc technológia népszerűsítését Magyarországon, ezért immáron több mint 5 éve a Cryptofalka célja, hogy biztosítsa a hazai közösség és vállalatok digitális oktatását és fejlődését. Elemzések és hírek a kriptovaluták világából, tőzsdei kereskedés oktatása online és egyetemeken, céges képzések.

TÖBB MINT 7 ÉV KRIPTO-PIACI TAPASZTALAT

Több mint 7 év kriptovaluta kereskedői tapasztalattal a hátunk mögött 2018 óta üzemeltetjük aktívan és piaci viszonyoktól függetlenül Magyarország első kripto-kereskedő csoportját. Ez idő alatt számtalan embert tanítottunk kereskedni a kripto-piacon.

megbízható VÁLLALATI háttér

Ez számunkra már nem csak hobbi! Bejegyzett cégként működő kriptovalutákkal és egyéb blokklánc tevékenységgel foglalkozó vállalat vagyunk. Szolgáltatásainkról a magyar jogszabályoknak megfelelő számlát állítunk ki ügyfeleink részére.

OSZLOPOS TAGJAI A KRIPTO SZFÉRÁNAK

Veterán tagjai vagyunk a hazai blokklánc közösségnek, jó kapcsolatban állunk a legjobb hazai egyetemekkel és tehetségforrásokkal. Valamint több nemzetközi kripto-tőzsdével, web3 tevékenységgel összefüggő vállalattal van partneri kapcsolatunk.

Elysium Invest I Cryptofalka

A Cryptofalka médiatartalmait, hírközlési tevékenységét és kriptopénz kereskedési csoportját az Elysium 22 Invest Kft üzemelteti.

referenciáink és elégedett PARTNEREINK

A munkánk a szenvedélyünk! Célunk, hogy a hazai közönséghez is eljussanak a blokklánc technológia nyújtotta innovációk előnyei!
Örömmel tapasztaljuk, hogy itthon is egyre népszerűbbek a kriptovaluták, ugyanis egyetemi és vállalati előadásaink legtöbbször teltházasak.

 

 • CoinMarketCap: Hitelesített tartalomgyártó partner
  Óbudai Egyetem:
  Kriptovaluta kereskedés előadás
 • Corvinus Egyetem: Bitcoin, blokklánc és kriptovaluta kereskedés előadás
 • BlockChain Budapest visszatérő előadók & Brand Festival fellépők
 • Kriptoegyetem: Közönségdíjas előadás “technikai elemzés” témában
 • Gál Ferenc Egyetem: A kriptovaluták pénzügyi rendszerre gyakorolt hatásai előadás
 • Budapesti Műszaki Egyetem: Blokklánc technológiai alapok előadás
 • Strandfesztivál: Mit tartogat számunkra a kripto-piac? – Concorde beszélgetés
partnerek I Cryptofalka

ISMERD MEG A CRYPTOFALKA CSAPATÁT

CryptoFalka honti roland

Roland

Cryptofalka alapító, mérnök
Elysium 22 Invest Kft. ügyvezető

Gépészmérnök, aki 2016-óta foglalkozik a Bitcoin és a kriptovaluták világával. Magyarország első kereskedő csoportjának, a Cryptofalkának a megalapítója. A Corvinus, Óbudai és Nemzeti Közszolgálati Egyetemek vendégelőadója a Bitcoin és a kriptovaluták témaköréből. Elemzések, hírek, egyetemi előadások segítségével próbálja közelebb hozni az emberekhez és cégekhez a kriptovaluták világát. Jelenleg egy blokklánccal és kriptovalutákkal foglalkozó cégnek, az Elysium 22 Invest Kft-nek az ügyvezetője. Roland a radikális, kripto fanatikus hang a Bitcoin Kisokos podcastünkben.

Béla I Cryptofalka

Béla

HR ügyvezető, befektető
Elysium 22 Invest és Prohuman ügyvezető

Feltöltés alatt

Peti I Cryptofalka

Peti

Kriptovaluta rajongó,
DeFi szakértő

2019 óta foglalkozik a kriptovaluták világával, jelenleg a gazdaság- és pénzügy-matematikai elemzés mesterképzés hallgatója. A digitális jegybankpénzek és decentralizált tőzsdék a kedvenc területe, a témában már több tanulmányt is készített. Szenvedélye a DeFi, azaz az okosszerződések nyújtotta pénzügyi megoldások. Blokklánc és kriptó tematikájú események rendszeres előadója, találkozhattatok már vele a Magyar Bankholdingnál, a Strand Fesztiválon a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen és a Brandfestiválon is. Peti a konzervatív, racionális hang a Bitcoin Kisokos podcastünkben.

Fanni I Cryptofalka

Fanni

Közösségi és Üzletfejlesztért felelős Menedzser

Fanni 2020 óta követi a kriptovaluta világot. Régebben bányászta, ma már csak kereskedik ethereummal, de inkább Hodlernek vallja magát, mint tradernek. Ő a Cryptofalka közösségi és üzletfejlesztésért felelős menedzsere, de mindeközben Ő lett a csapat Jolly Jokere is. Dolgozik a marketingen, igazgatja a social felületeket, a cikkek főszerkesztője, sőt néha még 1-1 podcastre is rábírható. Felkutatja a hazai és nemzetközi tudás- és tehetségforrásokat, hogy követőink a lehető leghamarabb értesüljenek a kripto-világ újdonságairól.

Gábor I Cryptofalka

Gábor

Blokklánc szakértő, Tanácsadó

Gábor 2018-ban kezdett el foglalkozni a kriptovalutákkal és azóta is szenvedélyesen keresi az újabb kimagasló lehetőségeket a blokklánc iparon belül. Otthonosan mozog a tradelés, ICO-k világában, de a blokklánc játékok is felkeltették az érdeklődését. 2020-ban csatlakozott a Cryptofalkához, elsősorban a honlapon és Discordon megtalálható altcoinos cikkeket, fundamentális elemzéseket szállítja a falkatagoknak. A Cryptofalka tanácsadó csapatát erősíti és Ő a mély hang a Bitcoin Kisokos podcastünkben.

Máté

Trader, Technikai elemzés

2021 óta foglalkozik a Bitcoin és Blokklánc világával azon belül a technikai elemzés, kereskedés lett az Ő terepe. A Cryptofalka kereskedő-versenye során közvetlenségével és elhivatottságával hamar vált közösségünk népszerű mentorává. Fő célkitűzése, hogy érthető, köznapi nyelven adja át megszerzett kereskedő tudását a kriptovaluták iránt érdeklődők számára. A falkatagoknak rendszeresen készít oktatóvideókat és oszt meg kereskedési tippeket edukatív módon, de a YouTube-on is találkozhattok a tartalmaival.

Kata I Cryptofalka

Kata

Blogger

2021 óta foglalkozik a blokklánc és a kriptovaluták világával. A metaverzum és az NFT-k a kedvenc területe a Web3 szféráján belül, már számtalan cikket is lehozott a témával kapcsolatban. Szenvedélye az írás, minden napját a kripto-világ híreinek böngészésével kezdi, ezért nem véletlenül kiemelt cikkírónk és -fordítónk. Rendszeresen részt vesz blokklánc és kriptovaluta tematikájú eseményeken, folyamatosan bővíti tudását annak érdekében, hogy a legújabb blokklánctrendekről tudósítson, valamint cikkeivel igyekszik népszerűsíteni a Web3 világát.