Falkavezér tagság I Cryptofalka

Falka vezér havi tagság 

A falka vezéreknek kijár a maximális felkészültség, hogy ők lehessenek a kriptovaluta piac tőzsdecápái! Minden információt átadunk számukra, amivel szakértőink is rendelkeznek, így széles körű információk birtokában hozhatjátok legjobb döntéseiket a befektetéseik során.

Heti kriptovaluta riportunk mellett a Falka Vezérek elérik már több mint 60 coin szakértőink által készített fundamentális elemzését, amit minden héten tovább bővítünk! Emellett a legjobb oktatócsomagok mellett elérhetővé válik számukra 10 részes Kereskedési Stratégiák oktatásunk is.

Kinek ajánljuk? Annak, aki az alapokat már elsajátította, de nem akar ebben a folyamatosan fejlődő iparágban lemaradni, és szeretné a maximumot kihozni mind a kereskedésből, mind a hosszútávú befektetéseiből. Illetve azoknak, akik jelentős mértékű portfóliót kezelnek, ahol már 1-2 hasznos tipp könnyen visszahozza a havidíj árát.

 

MIT TARTALMAZ A FALKA VEZÉR TAGSÁG?

271 470 Ft értékű oktatáshoz kapsz limitált idejű hozzáférést az előfizetésed lejártáig!

Heti kriptovaluta riport [nézz bele]

Heti fundamentális coin elemzések (már 60+ elemzés)

Kereskedési Stratégiák oktatási csomag hozzáférés (10 videó oktatóanyag) [bővebben]

Privát csoportunk és mentoraink elérése

Bitcoin és kripto alapok hozzáférés (e-book+ blokklánc szótár) [bővebben]

Rendszeres bitcoin, ethereum, altcoin elemzések

Gyémánt oktatási csomag elérés (28 videó oktatóanyag) [bővebben]

Hetente új kereskedési és oktatóvideó

Tőzsdei Gyorstalpaló oktatási csomag elérés (5 videó oktatóanyag) [bővebben]

Részvénypiacok, forint és a fontosabb külföldi devizák árfolyamelemzése

Airdrop tippek, On-chain adatok elemzése

6 hónap után Cryptofalka póló

MIT KAPSZ MÉG A PRIVÁT TAGSÁG MELLÉ?

Privát falkatagságod lejártáig hozzáférést kapsz a Bitcoin és Kriptovaluta alapok E-bookhoz valamint a Cryptofalka blokklánc szótárához! Sőt, ha éves tagságot vásárolsz vagy 6 hónapon át folyamatosan előfizetsz, meglepünk téged egy Cryptofalka pólóval is!

BITCOIN ÉS KRIPTOVALUTA ALAPOK E-BOOK
Szeretnéd megérteni, hogy mi is a bitcoin és a mögötte rejlő blokklánc technológia? Régóta gondolkozol már azon, hogy belevágj a kriptovaluta kereskedésbe, de eddig még nem szántad el magad, hogy összegyűjtsd az alapokhoz szükséges biztos tudást? Félsz, hogy rossz helyről tájékozódsz?

Kriptovaluta oktatóanyagunkban összeszedtük mindazt a tudásbázist, amivel azonnal belevághatsz a kripto kereskedésbe! Ha most ismerkedsz a blokklánc világával és szükséged lenne egy megbízható és könnyen érthető tananyagra, akkor ez az e-book tökéletes választás.

A Bitcoin és kripto alapok e-book egy olyan stabil alapot ad az olvasónak, mely tudatában biztonságosan és hatékonyan lesz képes belevágni a kripto világába. Ezen ismeretek hiányában veszélyes és senkinek sem ajánljuk a kriptovalutákkal történő kereskedést!


BLOKKLÁNC SZÓTÁR

Sokszor találkoztál már a “HODL, DYOR, Bagholder, Diamond hand” szlengekkel a kriptós közösségben, de még nem teljesen világos, hogy ezek mit is jelentenek? 

Összezavarodsz, ha a kripto-tőzsdéken meglátod az “AMR, APR, APY és KYC” rövidítéseket?

Kriptovaluta alapozó oktatóanyagunk mellé elengedhetetlen kellék a blokklánc szótár! Számos új szó, kifejezés és rövidítés van a kripto-világban. Tulajdonképpen elmondható, hogy külön szakmai nyelvezete van ennek a területnek is, és sok szót még nem magyarosítunk. Ha bővítenéd a szókincsed és megismernéd a szakma gyakran használt kifejezéseit, ezt a szótárt minden bizonnyal Te is hasznosnak találod majd.

A közel 30 oldalas blokklánc szótárban több mint 250 szót találsz két fejezetre bontva.  A szótár első fejezetében külön olvashatsz az alap felkészültséghez elengedhetetlen kriptós szavakról és külön a haladó fejezetben találod azokat a szavakat, amelyekkel mélyebbre merülhetsz a szakmában.

Előfizetek 1 hónap Falka vezér tagságra
(28 990 Ft)

A feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak, tartalmazzák az ÁFA-t. Termékeinkről és szolgáltatásainkról a jogszabályoknak megfelelő számlát állítunk ki.

 

A heti riport tartalma:

 

A privát tagság szolgáltatásai:

 

Falka Vezér extra tartalmak:

GYAKORI KÉRDÉSEK

Mi a Cryptofalka tagsági szolgáltatások célja?

A tagsági szolgáltatásaink célja, hogy egy minőségi alapot és közösséget tudjunk a számotokra biztosítani ahhoz, hogy hatékonyan fejlődjetek a Bitcoin és kriptovaluta kereskedés világában. Oktatásaink, riportjaink és elemzéseink célja az, hogy irányt mutassunk nektek ebben az új és bonyolult világban. Ez mellett pedig az erős közösségünk tud támaszt nyújtani nektek ha elakadtok valahol.

Csoportunk fő célja tehát a fejlődésetek segítése, iránymutatás, nem az a "klasszikus signal" csoport vagyunk. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján számtalanszor bebizonyosodott számunkra, hogy magának a tudásnak az átadása hosszú távon sokkal értékesebb, mint 1-1 kereskedési tipp. Ugyanis a tippek során megszerzett profitok általában rövid életűek és a tagságok megszűnte után a kereskedéshez nem értő kezdők hamar elveszítik azt. Ezzel szemben a kereskedés és befektetés tudásának átadása egy örökös érték, amiből később is biztonságosan tud profitálni az illető.

A legjobb befektetés az, amit saját magunkba fektetünk!

Milyen platformon fut a Cryptofalka privát csoportja?

A Cryptofalka legújabb tagsági szolgáltatása a Discord platformon fut. Az applikáció telefonról és mobilról is letölthető és egyszerűen használható. (A nagyobb funkcionalitás miatt döntöttünk úgy, hogy átköltözik a privát csoportunk Slackről Discordra)

Hol fogom elérni a tagsághoz járó oktatásokat?

A tagsági szolgáltatás mellé járó oktatási tartalmakat a honlapunkon fogjátok tudni online elérni, amíg a tagságotok aktív. Kattintsatok a fiókom menüpontra, majd a saját tartalmak alatt fog megjelenni az aktív tagságotok. Az oktatásokat a tagsági főoldalon találjátok.

Mennyi időre szól a tagságom?

A tagsági szolgáltatások alapvetően egy hónapra szólnak és nem újulnak meg automatikusan. Vagyis a fent látható összegek az egyes szintek havi díjait mutatják. Azonban lehetőségetek van éves tagság vásárlására is, ez esetben 20% kedvezményben részesültök.

Mennyi ideig érem el a tagság mellé járó oktatási csomagokat?

A tagsági szolgáltatások mellé járó oktatási csomagok nem örökös tartalmak! Ezeket a tartalmakat addig éritek el, amíg aktív az előfizetői tagságotok!

Mennyi pénzzel célszerű belekezdeni?

A tagsági szolgáltatásaink szintjeit úgy alakítottuk ki, hogy gyakorlatilag a néhány százezer forintos portfóliókkal is már megérje igénybe venni a Cryptofalka valamelyik tagsági szolgáltatását.

Ha pedig nagyobb méretű portfóliót kezelsz, ahol néhány % árfolyam mozgás is súlyos tízezrekbe kerülhet, akkor megéri igénybe venned a magasabb tagsági szolgáltatásunkat is.

Mikor és milyen formában kapom meg a heti riportot?

A heti riportot minden héten csütörtökön fogjátok elérni elérni a Discord serverünkön, amíg a tagságotok aktív!

Milyen formában érem el a Cryptofalka fundamentális elemzéseit?

Alapvetően egy Excel táblát használunk ahhoz, hogy különböző altcoinokat az előre meghatározott feltételrendszer szerint értékeljük. Ezt, az általunk napi szinten használt táblázatot fogjuk veletek megosztani, ahol minden egyes kiértékelést és részletet megtekinthettek.

Kinek ajánljátok a falka vezér tagságot?

A falka vezér tagságot azoknak ajánlanánk, akik szeretnének minél hamarabb fejlődni és elérni azt a tudás szintet, amit kitűztek maguknak. Ezzel a tagsággal lehetőségetek van elérni a Cryptofalka összes oktatását és saját kereskedési stratégiáit, így igazán hamar és hatékonyan fejlődhettek.

A heti riport segítségével hamar, kevés idő befektetésével tájékozódhattok a legfrissebb és legfontosabb trendekről, eseményekről. Az altcoin bemutatók és rendszeres elemzések segítségével pedig eligazodhattok az altcoinok szerteágazó világában.

Ha a portfóliód több száz, vagy akár milliós nagyságrendű, akkor már néhány % különbség esetén könnyen visszahozhatod a tagság árát. Minél nagyobb a portfóliód mérete, annál inkább elenyészik a tagság ára a potenciális hozamod mellett.

Kapok-e számlát a vásárlásról?

Igen! A Vásárlásról 27%-os ÁFÁ-s számlát állítunk ki, melynek ÁFA értékét a céges vásárlóink visszaigényelhetik! Ehhez viszont fontos, hogy kitöltsd regisztrációkor vagy a fiókodba belépve az Adószám és Cégnév mezőket! A számlát a rendszer néha a spam mappába teszi, ott érdemes keresni ha szükségetek van rá.

Ha kérdésed lenne ezzel kapcsolatban, nyugodtan írj az [email protected] címünkre. Külföldi céges vásárlók esetén lehetőség van nullás számla kiállítására is, ez esetben viszont mindenképpen írj előre nekünk!

Tudok kriptovalutával is fizetni?

Igen, Coinbase Commerce segítségével tudtok kriptovalutával is fizetni! Illetve ha kriptovalutával szeretnéd kifizetni a tagsági szolgáltatásunkat, akkor a Binance vagy Crypto.com kártyákkal való fizetést tudjuk ajánlani nektek.  Ezek segítségével néhány %-os visszatérítésben is részesültök a szolgáltató által.

Maradt volna benned még valami kérdés? Írd meg nekünk!

Ha nem kaptál mindre még választ, maradt volna benne még kérdés, akkor nyugodtan írd meg nekünk! [email protected]

A TAGSÁGI ELŐFIZETÉSEDDEL TÁMOGATOD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT

A tagsági rendszer előnyei mellett szintén támogatod a szerkesztőinket és ezzel biztosítod, hogy a megszokott minőségi tartalmakat nyújthassuk számotokra. Legyen szó kriptovaluta elemzésről, blokklánc cikkről vagy akár a podcast műsorunkról. 👌 Nagyon köszönjük! 🤗