Folytatódnak az NFT jegyértékesítési tendenciák

Szerző: | márc 1, 2023 | Blokklánc hasznos, Kriptovaluta

A Fellaz NFT jegyek 2 napos VIP belépőt biztosítanak az első Ultra Music Fesztiválra, amelyet az Egyesült Arab Emírségekben rendeznek meg március elején. Megindulhat ezzel a lépéssel a jegyértékesítés globális blokkláncra integrálása? 

 

Idén az Ultra Abu Dhabin debütál először az NFT jegyrendszer

Míg a digitális gyűjtemények és a játékipar az NFT-k két legismertebb felhasználási esete lett, számos más területen is egyre nagyobb teret hódít a technológia. Az egyik ilyen kiemelkedő példa, hogy a jegyértékesítési iparág az NFT-k integrálásával kívánja csendben megreformálni a piacát.

Idén először a BNB Chain és a Fellaz összefogtak, hogy NFT jegyértékesítést indítsanak az Abu Dhabiban megrendezésre kerülő Ultra Music Fesztiválon. Ez az innovatív lépés hatalmas előrelépést jelent a szórakoztatóiparban, mivel biztonságos és kényelmes módot kínál a zene rajongóinak a fesztiváljegyek megvásárlására és kezelésére.

NFT koncert I Cryptofalka

Forrás: Fellaz.io

A BNB Chain fogja működtetni az élvonalbeli jegyértékesítési megoldást, biztosítva, hogy minden jegy ellenőrzött és legitim legyen. Az együttműködés a Fellazzal egy zökkenőmentes és biztonságos jegyvásárlási élményt teremt az Ultra Abu Dhabi rajongói számára, és új mércét állít fel a Web3 rajongói elkötelezettség terén a zeneiparban.

Alvin Kan, a BNB Chain növekedési és üzemeltetési igazgatója elmondta:

“Az NFT jegyértékesítési megoldásunk lehetővé teszi az NFT-k használatát, hogy biztonságos és hamisításbiztos módot biztosítson a jegyek hitelességének ellenőrzésére. Ez egy jelentős előrelépés a blokklánc technológia szórakoztatóiparban való alkalmazásában, és biztosak vagyunk benne, hogy ez új mércét állít majd fel a Web3 rajongói elkötelezettség és a szórakoztatóipari alkalmazások terén.”

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Milyen előnyökkel járhat az NFT jegyrendszer?

A jegyértékesítési piac az elmúlt évek során – a világjárványok miatt is – szinte teljesen digitalizálódott, amely elősegítette a másodlagos és az underground piacok növekedését.

Szinte minden nagyobb koncertre vagy eseményre a jegyeket a scalperek (az értékesítés kezdetekor nagy mennyiségben felvásárlók) korán felvásárolják, és másodlagos piacokon túlzó áron értékesítik a valódi rajongóknak. Ez még a kisebbik gond. Sok esetben ugyanis hamisítványokat árulnak, és szinte már természetes, hogy megjelennek a social felületeken a rosszindulatú botok, amelyek kicsalják a gyanútlan rajongóktól a pénzüket.

NFT jegy koncert I Cryptofalka

A vásárlók hamis jegyeket kapnak, ugyanis nincs módjuk arra, hogy vásárlás előtt meggyőződjenek a jegyek eredetiségéről. Az NFT technológia a hitelesség igazolását kínálja, mivel az adatokat blokkláncra mentik. Ugyanez a mechanizmus alkalmazható a koncertjegyek blokkláncra helyezésével, ami nemcsak a jegy eredetiségét biztosítaná, hanem azt is, hogy plusz szolgáltatások kapcsolódjanak a jegyekhez, amelyeknek a felhasználó később is hasznát veheti.

 

Személyre szabott fesztiválélmények

A BNB Chain által működtetett Fellaz NFT Ticket olyan exkluzív előnyöket kínál, mint a VIP-belépők és a művészekkel való különleges találkozási lehetőségek. A blokklánc alapú jegyértékesítési rendszerrel a zenerajongók rugalmasabb és problémamentes jegyvásárlási élményre számíthatnak. Az NFT-k integrálása a jegyértékesítési folyamatba kiküszöböli az egyre nagyobb problémává váló jegyhamisítást, és egyben olyan innovatív funkciókat biztosít, mint a személyre szabott fesztiválélmények.

NFT jegy koncert I Cryptofalka

Dudley Chou, az Ultra Abu Dhabi mögött álló szervezők vezetője elmondta:

” Izgatottan várjuk, hogy a Fellazzal és a BNB Chain-nel együttműködhessünk ebben az úttörő kezdeményezésben. Az NFT-k használata a rendezvények jegyértékesítésében egyre növekvő trend, és a Fellazzal és a BNB Chainnel való partnerségünk ezt a technológiát a főáramba emeli. A Fellaz NFT jegyértékesítési megoldása a zökkenőmentes integrációval és a verhetetlen biztonsággal a kényelem és az elkötelezettség új szintjét biztosítja mind a rajongók, mind a rendezvényszervezők számára.”

 

Milyen jövő várhat a blokklánc alapú jegyértékesítésre?

A fiat pénzek integrálásával, a felhasználói élményre összpontosítva olyan jövőt teremthet a technológia, amely a felszínen hasonlóan működik, mint a jelenlegi jegykínálat, viszont alapvetően javítja a rajongók élményét, növeli a művészek bevételeit, és visszaszorítja a vadul elszabadult másodlagos jegyértékesítési piacot.

A mainstream márkák talán kezdik megérteni az NFT-k felhasználási értékét, és azt, hogy ez nem csupán egy múló őrület, valós technológiai érték is lapul a hype mögött. A rendezvények jegyértékesítésében szükség van arra, hogy a potenciális piaci résztvevők megértsék azt, hogyan használhatják az alapul szolgáló technológiát a digitális gyűjteményeken túl. A blokklánc alapú jegyértékesítés még mindig egy feltörekvő technológia, így rengeteg kihasználatlan tér van növekedésre és fejlődésre.

 

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka