CryptoFalka
gyémánt oktatási csomag

99 990,00 Ft

 

21 alap + 7 nagy oktatás + 19 videó

A gyémánt oktatási csomagunk a rendkívül erős alap oktatások mellett tartalmazza a technikai elemzés és kereskedés eszköztárának az összes elemét, melyre szükségetek lehet kereskedésetek vagy befektetések során. Megismeritek az összes indikátort, amit mi használunk napi szinten a kereskedésünk során, illetve az oktatás elvégzése után képesek lesztek felismerni az összes alakzatot, mely szembe jöhet veletek a tőzsdén. A MACD stratégia elsajátítása után egy feltételrendszer alapján fogtok tudni pozíciókat nyitni, melyet akár a tőkeáttételes oktatás segítségével shortoláshoz/longoláshoz is felhasználhattok!

A gyémánt oktatási csomagunk tartalmazza mindazt a tudást, amelyet egy tapasztalt kereskedő átadhat a komolyabban érdeklődők számára. Ezen oktatási anyagaink elsajátítása segítségével nagyban csökkenthetitek a betanulásotokhoz szükséges időt, ezzel pedig rengeteg veszteségtől megóvva magatokat!

Az oktatás tartalma összesen: 197 dia + 685 perc oktató videó + 62 oldal

 

A gyémánt oktatási csomag tartalma:

 

A csomagban történő vásárlás esetén 33% kedvezményt adunk az oktatásokra!

Megvásárolom

a Gyémánt oktatási csomagot!

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.