Influenszereket is érinti a MiCA európai kriptotörvény

Szerző: | nov 4, 2022 | Kriptovaluta

Az Európai Unió kripto-szabályozásáról szóló törvényjavaslata (MiCA), tartalmaz egy részt, amely számos influenszert érinthet.
 

 

Hamarosan bevezetik a MiCA európai kriptotörvényt

A kriptovaluták szabályozását célzó Európai Uniós törvényjavaslat azt eredményezheti, hogy a kripto-véleményvezéreket piaci manipulációval vádolják, ha nem fedik fel az esetleges összeférhetetlenségeket.
 

 
Várhatóan néhány újabb akadály leküzdése után megszületik a Markets in Crypto Assets (MiCA) törvényjavaslat, amelyet az Európai Parlament Gazdasági és Monetáris Bizottsága október 10-én hagyott jóvá. Patrick Hansen, a stabil érmét kibocsátó Circle Uniós stratégiáért és politikáért felelős igazgatója felhívta a figyelmet egy olyan szakaszra, amely a megfelelő közzététel nélkül tett nyilvános megjegyzésekre hivatkozott.
 
 
 
Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka
 
 

Piaci manipulációról beszél a MiCA

A Hansen által kiemelt szövegrészben az olvasható, hogy piaci manipulációnak tekinthető, ha olyan véleményt nyilvánítanak egy kriptoeszközről, amelyről nem fedik fel érdekeltségeiket. A szakasz része a MiCA törvényjavaslatban foglalt intézkedéseknek, amelyek célja a bennfentes kereskedelem, a bennfentes információk jogellenes közzététele, és a kriptoeszközökkel kapcsolatos piaci manipuláció megakadályozása a kriptopiacok integritásának biztosítása érdekében.
 
A szövegrész felkeltette a közösség érdeklődését is. 
„Itt az ideje, hogy ezek a befolyásolók megkapják, amit megérdemelnek.” –olvasható a Redditen
Noha a MiCA valószínűleg még nem teljes és csak 2024-ben fogják alkalmazni, nagyon valószínű, hogy átmegy a szavazáson. Hansen október 5-i véglegesítése után is „tiszta formalitásként” hivatkozik rá.
 
 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.