Az Instagramra is megérkeznek az NFT-k

Szerző: | márc 16, 2022 | Kriptovaluta

Mark Zuckerberg, a Meta vezérigazgatója elárulta, hogy videó- ​​és fotómegosztó alkalmazása, az Instagram NFT-k hozzáadására készül.

 

Az Instagram az NFT-k kezelését fejleszti

„Dolgozunk azon, hogy az NFT-ket a közeljövőben az Instagram-mon is elérhetővé tegyük” – jelentette ki Zuckerberg a texasi Austinban tartott South by Southwest konferencián.
A Facebook alapítója nem árult el konkrétumot arról, hogy mikor kerül sor a megvalósításra. Casey Newton, aki a Platformer-nél szerkeszti a hirleveleket elárulta, hogy Zuckerberg azt is elmondta, reményei szerint a következő hónapokban az Instagram-felhasználók saját NFT-jüket is elkészíthetik a platformon.
 

A Facebook tavaly októberben változtatta nevét Meta-ra, elsősorban azért, hogy metaverzum projektjeire összpontosítson. A 2021 utolsó negyedévi cégjelentései először mutatták meg, hogy a virtuális és kiterjesztett valóság kutatás-fejlesztési üzletágának, a Reality Labsnak a pénzügyi adatai 10 milliárd dollár feletti veszteséget mutattak. Ez azonban azért lehet, mert a Meta még nem indult el a metaverzumba, tehát nehéz lenne profitot termelni belőle.
 

Instagram NFT I Cryptofalka

 

Meta a kripto térben

A Metának nem az Instagram NFT az első próbálkozása a blokklánc iparban. 2019-ben a vállalat szándéka szerint létrehozta a Libra-t, amelyet később „Diem” névre kereszteltek. Egy amerikai dollárhoz kötött stabil érme lett volna, amely azonban a hatósági jóváhagyás és a közösségi aggályok miatt megbukott.
 
A projektet a Silvergate Capital vásárolta meg. Néhány volt Meta alkalmazott továbbra is fejleszti a projektet, most egy saját hálózat kiépítésével próbálják újjáéleszteni a nyílt forráskódú stabilcoint.

 

Több multi cég is szeretné kiaknázni a blokklánc és kripto adta lehetőségeket

Több közösségi média cég is kriptovalutákat és NFT-ket vezette be platformjaikra, miután a Twitter januárban úgy döntött, hogy támogatja az NFT profilképeket. A Reddit 2020 decemberében implementálta az NFT avatarokat, majd az OnlyFans felnőtt tartalmakat publikáló weboldal is lehetővé tette az NFT profilképek használatát.
 
Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás
 
Nem csak a közösségi média óriásai akarnak részt venni a blokklánc és kripto által kínált lehetőségekben. A védjegybejelentések szerint a hagyományos pénzügyi társaságok is érdeklődnek a technológia iránt. Az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegyhivatalához benyújtott kérelmek ezen a héten azt mutatták, hogy az American Express virtuális banki és pénzváltó szolgáltatásokat, kriptovaluta szolgáltatásokat fog kínálni, valamint lehetővé teszi hitelkártyáinak használatát az NFT piacon.
 
 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.