Keanu Reeves is ismerkedik a metaverzummal?

Szerző: | jún 27, 2022 | Kriptovaluta

A Mátrix szupersztárja, Keanu Reeves, egy olyan jótékonysági szervezettel fog együttműködni, amelynek élén egy NFT-cég áll.

 

Kivel működik együtt Reeves?

Keanu Reeves, a Mátrix franchise szupersztárja és partnere, a Los Angeles-i képzőművész, Alexandra Grant, a Futureverse Foundation tanácsadói lesznek.

A jótékonysági szervezet ötletgazdája a Non-Fungible Labs, egy új-zélandi székhelyű NFT cég, amely a Fluf World-ért, az NFT gyűjtemények ökoszisztémájáért felelős. Amellett, hogy vitákat vált ki Reeves NFT-kkel kapcsolatos álláspontjáról, a Futureverse Foundation „támogatja az alulreprezentált művészeket és kiállítja munkáikat digitális és fizikai platformokon” mind a való világban, mind pedig a metaverzumban.

Reeves | Cryptofalka

nonfungiblelabs.xyz

 

Nexo kriptovaluta váltó

 

Vajon Reeves hogy áll az NFT-hez?

Erre a kérdésre nehéz választ adni. Annyit tudunk csupán, hogy Reeves és Grant tanácsadóként segít a Futureverse Alapítványnak, amikor az adományokat oszt szét és segít a művészeknek globális platformokhoz való hozzáférésben. Viszont a jótékonysági szervezet másik célja, amely „segíteni kívánja a metaverzum széles körű hozzáférhetőségének, valamint fejlődésének megőrzését” felháborodást váltott ki az NFT szkeptikusokból a Twitter-en és sok más platformon, Reeves azonban rendíthetetlennek tűnik. Egy sajtóközleményben így nyilatkozott:

“Megtiszteltetés számomra, hogy csatlakozhatok a Non-Fungible Labs Alexandra Grant-tel közös együttműködésben tett erőfeszítéseihez a Futureverse Foundation rendkívüli programja és lehetősége érdekében, a művészek és alkotók támogatásának céljából szerte a világon”.

 

Reeves | Cryptofalka

cryptosaurus.tech

 

Vegyük figyelembe, hogy a „Non-Fungible Labs” nevét említette, amely végül is az elsődleges adományozó neve, tehát nem a nem helyettesíthető tokenekre utal. Nem világos ugyanakkor, hogy Reeves rendelkezik-e NFT-vel. Valószínű azonban, hogy nem, ugyanis még tavaly, a The Matrix Resurrections premierje után azt mondta a The Verge-nek adott interjújában, hogy az NFT-k „könnyen reprodukálhatók“. Azt viszont később elismerte, hogy meg nem határozott mennyiségű és típusú kriptot kapott egy barátjától, így nem tudhatjuk biztosan az álláspontját a témával kapcsolatban.

 

Záró gondolatok

Bár a kiválasztási folyamat részleteit még nem közölték, az alapítvány várhatóan alulreprezentált művészeket és alkotókat fog megcélozni. Korábban a Non-Fungible Labs adományozott pénzt olyan kezdeményezésekre, amelyek hajléktalanokat és az orosz agresszió áldozatait támogatták Ukrajnában. Alexandra Grant így nyilatkozott az együttműködésről, amely időközben már el is érte az első, 100 000 eurós mérföldkövet:

„A művészeti filantrópia új modelljének megálmodása a Non-Fungible Labs csapatával, amely mind a digitális, mind a valós szférában maradandó hatást fejthet ki, az egyik legizgalmasabb projekt, amelyen dolgoztam, és amelynek van is valódi hatása”.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

#NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

cryptofalka kriptovaluta csoport discord

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.