Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Ajánld a Cryptofalkát ismerőseidnek és szerezz Bitcoint!

Ajánld a Cryptofalkát ismerőseidnek és szerezz Bitcoint!

A Cryptofalka referral programmal követőink számára lehetővé tesszük, hogy oktatóanyagainkat, tagságainkat, szolgáltatásainkat ajánlva ők maguk is profitáljanak.

 

Hogyan működik a referral programunk?

1. Igényelj kuponkódot az alábbi kérdőív kitöltésével: https://forms.gle/FWxiqjsygvPwYjhT6

2. A referral kód összesen 20% kedvezményt tartalmaz. A kupon felhasználásával a kupont felhasználó vevő 10% kedvezményben részesül, Te pedig 10% részesedést kapsz a szolgáltatás vételárából.

3. Minden hónap 10-éig tudod lekérni az egyenleged discord csatornánkon a "ref-egyenleg" szobában. Amennyiben 5 000 Ft feletti összeget összegyűjtöttél, az összeg kiutalásra kerül bitcoinban. (Ha nem érted még el a minimum kiutalási összeget sincs baj, a következő hónapban tovább gyarapíthatod az egyenleged).

referral I Cryptofalka

 

Egy példával élve:

Amennyiben az egyik ismerősöd szívesen beletanulna a kriptovaluta kereskedésbe, ajánlhatod neki, hogy vásároljon Falka Vezér privát tagságot, mert azzal nemcsak a kereskedési csatornánkhoz fér hozzá, de a legtöbb oktatóanyag is elérhetővé válik számára, amivel hasznos tudást tud szerezni a kereskedés területén.

A vevő az YXZ10 kuponkódot használva 10% kedvezményben részesül a vételárból, és ezzel a Te egyenleged is közel 3000 Ft-tal nő. Ha legközelebb már egy Gyémánt kereskedési csomagot vásárolnak a kódoddal, egyetlen vásárlással akár 10 000 Ft értékű BTC is gyűjthetsz!

 

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 2.10% $39,491.68
Ethereum ETH 3.66% $2,165.56
BNB BNB 0.25% $229.09
XRP XRP 1.32% $0.6203
Solana SOL 6.67% $63.78
Cardano ADA 4.08% $0.3994
Dogecoin DOGE 2.79% $0.08617
Litecoin LTC 1.14% $72.38
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!