Így kerülj képbe hatékonyan a kriptopiac eseményeivel

Szerző: | máj 2, 2023 | Árfolyam elemzés

Ha Te is kereskedtél már kriptovalutákkal, akkor biztosan tudod, hogy a gyors és hatékony tájékozódás elengedhetetlen ahhoz, hogy sikerrel járj el a piacokon. A kriptovaluta piac azonban néha rendkívül változékony, így nehéz követni a legfontosabb ármozgásokat, trendeket és híreket.

Nem jut elég időd arra, hogy képbe kerülj a kriptovaluta piac történéseivel? Mi elvégezzük a munka fárasztó részét helyetted és heti riportunk segítségével tájékoztatunk a hét legfontosabb árfolyam változásairól, híreiről és új lehetőségekről is!

 

👇🏼 Már ma belevágnál? Válts falka vezér tagságot! 👇🏼gomb I Cryptofalka

 

Kerülj képbe a kriptopiac történéseivel pár perc alatt

Pontosan ezért osztjuk meg falkavezér tagjaink számára hétről-hétre heti riportjainkat, amely lehetővé teszi, hogy hatékonyan és gyorsan tájékozódjunk a legfontosabb információkról. A riportunk rendszeresen frissülő tartalma segít követni a legújabb fejleményeket és lehetőségeket a kriptovaluta piacokon, valamint tartalmazza a legfontosabb ármozgásokat, trendeket és híreket.

Cryptofalka heti riport példa

A tagok mindeközben tudásukat is bővíthetik a riportban megtalálható rövid Trader képző és Szókincs bővítő tartalmainkból. A tradereket segítő oktatási tartalmak átfogó bevezetést nyújtanak a kriptovaluta kereskedés világába, és segítenek a kereskedőknek megérteni a piacok működését, az ármozgásokat, a kockázatokat és a lehetőségeket.

A Szókincs bővítő tartalmak pedig hasznos szakmai definíciókat tartalmaznak, amelyek megkönnyítik a kripto világ megértését, a kereskedési stratégiák kidolgozását és a piaci elemzést.

 

Mit tartalmaz a kriptovaluta piacot elemző riportunk?

LEGFONTOSABB ÁRFOLYAM ELEMZÉSEK
Röviden összefoglaljuk a Bitcoin és a kriptovaluta piac heti legfontosabb árfolyam mozgásait. Egy olyan kivonatot állítunk össze nektek, melynek elolvasása után gyorsan és hatékonyan kerültök képbe a rövid és hosszútávú mozgásokról.

KRIPTOVALUTA TRENDEK ÉS KECSEGTETŐ ÚJDONSÁGOK
Összefoglaljuk a legfontosabb trendeket, újdonságokat, érdekességeket, amikről te sem szeretnél lemaradni. Elvégezzük helyettetek a kutatómunkát, hogy ne maradjatok ki a legjobb lehetőségekből. Legyen szó altcoinokról, DeFi-ről vagy NFT-kről. Új coinok, DeFi projektek, NFT, airdrop, ígéretes metaverzum projekt? Ezeket mind kutatjuk és elemezzük, majd megosztjuk a legjobb találatainkat veletek.

👇🏼 NÉZZ BELE EGY KORÁBBI HETI RIPORTUNKBA! 👇🏼

heti riport I Cryptofalka


KRIPTO TRADER KÉPZŐ TARTALMAK
Hallottál már a fej-váll alakzatról vagy az engulfing gyertyáról, de még nem ismernéd fel a grafikonon? Heti riportunkban néhány mondatban hétről-hétre bemutatjuk nektek a kriptovaluta kereskedésben fellelhető gyertyákat, alakzatokat, indikátorokat és eszközöket, hogy magabiztosan tudj tájékozódni a charton.

BLOKKLÁNC SZÓKINCS-BŐVÍTŐ TARTALMAK
Rengeteg új szó, kifejezés és rövidítés van a blokklánc világban! Tulajdonképpen elmondható, hogy külön szakmai nyelvezete van már ennek a területnek is, és sok szót még nem magyarosítunk. Ebben is segítünk, minden héten hozunk egy új kifejezést, amivel tovább bővítheted a kripto-világban való jártasságod.

A HÉT KRIPTO-HÍREI DIÓHÉJBAN
Egy csokorba gyűjtjük és néhány mondatban összefoglaljuk a kriptovaluta és blokklánc világának a legfontosabb híreit, hogy ne kelljen folyamatosan a monitor előtt ülnöd, mégis képben legyél a kriptovaluta piac legfontosabb eseményeivel. Kiválogatjuk a sallangot és csak a legfontosabb híreket tárjuk elétek.

 

👇🏼 Csatlakozz Falkavezérként a kereskedő csoportunkba,
ahol eléred a legfrissebb riportokat 👇🏼
gomb I Cryptofalka


A heti elemzés mellett még 271 470 Ft értékű oktatáshoz is hozzáférsz ideiglenesen!

A falka vezéreknek kijár a maximális felkészültség, hogy ők lehessenek a kriptovaluta piac tőzsdecápái! A heti riport mellett szakértőink hetente készítenek fundamentális elemzéseket nagy potenciállal kecsegtető kriptovalutákról, de az airdrop tippek és a napi bitcoin és altcoin elemzések is az előfizetés tartalma!

Az alábbi tartalmakhoz kapsz hozzáférést a Falka Vezér tagságod ideje alatt:

Heti kriptovaluta riport [nézz bele]

Heti fundamentális coin elemzések (már 60+ elemzés)

Kereskedési Stratégiák oktatási csomag hozzáférés (10 videó oktatóanyag) [bővebben]

Privát csoportunk és mentoraink elérése

Bitcoin és kripto alapok hozzáférés (e-book+ blokklánc szótár) [bővebben]

Rendszeres bitcoin, ethereum, altcoin elemzések

Gyémánt oktatási csomag elérés (28 videó oktatóanyag) [bővebben]

Hetente új kereskedési és oktatóvideó

Tőzsdei Gyorstalpaló oktatási csomag elérés (5 videó oktatóanyag) [bővebben]

Részvénypiacok, forint és a fontosabb külföldi devizák árfolyamelemzése

Airdrop tippek, On-chain adatok elemzése

6 hónap után Cryptofalka póló

Jól látod, előfizetésed lejártáig  271 470 Ft értékű oktatáshoz kapsz limitált idejű hozzáférést!
Vágj bele már ma!

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Így gyűjts passzív jövedelemet a PancakeSwap segítségével

A PancakeSwap egy Binance Smart Chain (BSC) alapú DEX (decentralizált tőzsde), amit ismeretlen fejlesztők hoztak létre. Alapötletében az Ethereum blokkláncon működő SushiSwap-hoz hasonlít, tehát közösségi irányítással üzemel, és farmolásra nyújt lehetőséget likviditás biztosítása ellenében, valamint további funkciókat kínál jutalmak bezsebelésére.

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.