Kriptovaluta bányászgép ELADÁS,
OPTIMALIZÁLÁS

Összerakjuk, optimalizáljuk, beüzemeljük

A bányászat a blokklánc és kriptovaluta piac talán egyik legkiszámíthatóbb ágazata. Segítségével egy olyan passzív bevételi forrásra tudsz szert tenni, amely a kereskedéssel ellentétben előre kiszámolható. Főleg azon érdeklődőknek ajánljuk a kriptovaluta bányászgép vásárlását, akik szeretnének befektetni a digitális valuták forradalmi világába, de nincs idejük és kapacitásuk a kereskedéssel foglalkozni.

Ha szeretnél belevágni a bányászatba, akkor válaszd a szolgáltatásunkat és mi kulcsrakész állapotban szállítjuk le neked az optimalizált rigedet.

Mi a kriptovaluta bányászat?

A kriptovaluta bányászat célja a decentralizált hálózatok tranzakcióinak lebonyolítása. Gyakorlatilag a bányászok azok, akik fenntartják a Bitcoin, Ethereum és egyéb Proof of Work rendszerek hálózatát.

Miért éri meg bányászni?

A blokklánc működtetéséért a kriptovaluta bányászok jutalomban részesülnek, ami lehet Bitcoin, Ethereum vagy más kriptovaluta is. Ezzel egy passzív jövedelem forrást tudnak kialakítani a kriptovaluta bányászgép segítségével.

Miért válassz minket?

Több éves tapasztalatunk van a blokklánc, kriptovaluta piac, valamint a bányászat terén. Széleskörű szakértő gárdánknak köszönhetően bármiben tudunk segíteni, ami a bányászat és blokklánc témakörébe esik.

Teljeskörű szolgáltatás

Tőlünk nem csak egy összeszerelt üres gépet rendelsz. Elvégezzük az összes softwares és hardwares előkészítést, optimalizálást, majd kérés esetén a helyszínen üzemeljük be a gépet kulcsrakész állapotban. Kérdés, probléma esetén pedig bármikor tudunk akár később is segíteni.

Épített gépek száma

Elégedett bányász

Tapasztalat

A termék

Mit tartalmaz a szolgáltatásunk?

Kriptovaluta bányászgép összeállítása a jelenlegi legideálisabb piaci körülmények alapján. Alkatrészek optimális áron történő beszerzése, összeszerelése, teljesítmény optimalizálása, majd kulcsrakész állapotban történő átadása a helyszínen. Olyan gépeket rakunk össze, amilyeneket mi is gond nélkül használunk hosszú ideje és ismerjük minden csínját-bínját! Neked csak a szolgáltatásunkat kell megrendelned és nem is lesz más dolgod a bányászat megkezdéséhez! De ha már meglévő gépeidet szeretnéd optimalizálni, abban is szívesen segítünk. Nyugodtan írj nekünk!

Cryptofalka privát tagság banner I Cryptofalka

a csapat

Ők fognak segítenek neked

CryptoFalka honti roland

Roland

Mérnök, kriptovaluta elemző

2016 óta szinte minden napomat saját magam és a CryptoFalka közösségének fejlesztésére szentelem. A fő profilom a kriptovaluta kereskedés és elemzés, de Dávidnak köszönhetően belekóstolhattam a kriptovaluta bányaszat világába is. 

Kriptovaluta bányászat Dávid I Cryptofalka

Dávid

Programozó, kriptovaluta bányász

Megszámlálni sem tudja, hogy hány kriptovaluta bányászgépet épített, melyek mindegyike azóta is teszi a dolgát. Tudja mik azok az alkatrészek, amik a legmegbízhatóbban használhatóak, nagy tapasztalata van a kriptovaluta bányászat optimalizálás terén is.

Szimpla kriptovaluta bányászgép

 

kriptovaluta bányászgép specifikációja

 

1 RigRE

 • Várható teljesítmény: 175-195 Mh/s
 • Alaplap: Asrock H81 Pro BTC R2.0
 • Videókártya: 6 x AMD RX 4xx/5xx 8GB
 • Tépegység: 1200W
 • Memória: 4GB DDR3
 • Meghajtó: 128GB SSD
 • Gépkeret: IKEA OMAR (2 riggel is kompatibilis)
 • Wifi stick: Opcionális kiegészítő ha Wifi-vel szeretnéd használni a gépedet.
 • Távkonnektor: Opcionális kiegészítő, ha szeretnéd mérni a fogyasztást vagy távolról felügyelni a gépet 

dupla Kriptovaluta bányászgép

 

kriptovaluta bányászgép specifikációja

 

2 Rigre

 • Várható teljesítmény: 350-390 Mh/s
 • Alaplap: 2x Asrock H81 Pro BTC R2.0
 • Videókártya: 12 x AMD RX 4xx/5xx 8GB
 • Tépegység: 2x 1200W
 • Memória: 2x 4GB DDR3
 • Meghajtó: 2x 128GB SSD
 • Gépkeret: IKEA OMAR (2 riggel is kompatibilis)
 • Wifi stick: Opcionális kiegészítő ha Wifi-vel szeretnéd használni a gépedet.
 • Távkonnektor: Opcionális kiegészítő, ha szeretnéd mérni a fogyasztást vagy távolról felügyelni a gépet

Gyakran ismételt kérdések

Mennyit lehet vele keresni egy hónapban?

Az, hogy mennyit kereshetsz egy bányászriggel nagyjából a következő paraméterektől függ:

 • Milyen áron jutsz elektromos áramhoz
 • Milyen áron mozog a bányászott coin (pl. Ethereum)
 • Mekkora a bányászat aktuális telítettsége, nehézsége

Egy 180-195 Mh/s teljesítménnyel rendelkező bányászgép a jelenlegi nehézségi szint mellett kb. fél Ethereumot termel egy hónapban.

 

Mennyi áramot fogyaszt a bányászgép?

Egy általunk épített 6 kártyás rig terheléstől és hőmérséklettől függően 850-950 Watt energiát fogyaszt falból. Ezt akár telefonodról folyamatosan nyomon követheted az opcionálisan választható fogyasztásmérős okoskonnektorral.

Milyen hamar térül meg egy gép ára?

A kriptovaluta bányászgép megtérülési költsége függ attól, hogy milyen olcsón tudsz elektromos áramhoz jutni, valamint az aktuális árfolyam mozgásoktól is. Nagyjából egy 8-12 hónapos megtérülési idővel kell számolnod, onnantól már csak nyereségről beszélhetünk.

Milyen kriptovalutát tudok majd bányászni vele?

A kriptovaluta bányászgépet Ethereum bányászatára optimalizáljuk, mivel jelenleg ennek a bányászatát tartjuk a legideálisabbnak. De természetesen az összeválogatott minőségi alkatrészeknek köszönhetően rengeteg más altcoin bányászatára is alkalmas a bányászgép.

Mi lesz ha teljesen átáll az Ethereum Proof of Stakere? (ETH2.0)

A vezető altcoin az Ethereum 2.0-ás frissítése során a jelenlegi Proof of Work algoritmusról át fog állni hosszú évek során Proof of Stakere. Vagyis a távoli jövőben az Ethereum nem lesz már bányászható kriptovaluta. Viszont fontos tisztában lenni azzal, hogy ez egy hosszú és lassú folyamat, ami még éveket fog igénybe venni. Vagyis nagyjából még 1-2 évig biztosan lehet Ethereumot bányászni, utána meg egyszerűen át lehet állni a gépekkel más kriptovaluta bányászatára is.

Mik egy kriptovaluta bányászgép üzemeltetésének követelményei?

A beüzemeléshez és a stabil működéshez szükség van az alábbiakra.

 • elektromos áram: rigenként 850-950 Watt energia fogyasztással számolva
 • hely igény: az általunk használt IKEA OMAR polcrendszer mérete 92x36x94 cm de a termelődő hő miatt javasolt ennél nagyobb hellyel számolni
 • internet kapcsolat: a stabil, folyamatos termelés biztosítása érdekében célszerű a bányagépig kábeles internet kiépítése, mivel a Wi-Fi kapcsolat bizonyos esetekben szakadozhat)
 • szellőzés: a videókártyák által termelt hő miatt célszerű jól átszellőző helyiségben kialakítani a bányászgép helyét
Mekkora helyet foglal el?

Az általunk használt IKEA OMAR polcrendszer mérete 92x36x94 cm de a videókártyák által termelt hő miatt javasolt ennél nagyobb hellyel számolni és célszerű jól átszellőző helyiségben kialakítani a bányászgép helyét.

Milyen hangos?

A kriptovaluta bányászgép nagyjából 55 dB zajt produkál. A ventilátorok zaja nagymértékben függ a kiválasztott helyiség átszellőzésétől, mivel a videókártyák ideálisan a 60 °C-ot próbálják tartani, így zárt helyiségben gyorsabban pörögnek, ami nagyobb zajjal járhat.

Mennyi hőt termel?

Az általunk épített rigek esetében a videókártyák a 60 °C-ot próbálják tartani. Általánosságban elmondható, hogy egy átlagos garzon lakás téli fűtése 2-4 riggel kompletten kiváltható. 🙂

Mekkora a maximális teljesítménye?

Az általunk épített bányászgépek Ethereum bányászatra beállítva 180-195 Mh/s teljesítménnyel üzemelnek.

Legális a bányászat?

Persze! A kriptovaluták bányászata teljesen legális.

Ha 1 riget vásároltam, tudom-e bővíteni?

Természetesen. A végső határt a rendelkezésre álló elektromos energia szabja meg.

Milyen tárcába kerül a kibányászott kriptovaluta?

Azt, hogy az adott kriptovaluta bányászgép milyen tárcába fogja neked a kibányászott coinokat elhelyezni, az teljes mértékben rajtad múlik. Az előre megadott címet mi beállítjuk neked, így akár egy Binance tárcára is tud direktbe bányászni neked a riged.

Ha megáll a gép könnyű-e újraindítani?

Igen, az általunk épített bányászgép gyakorlatilag gondozásmentes. Esetleges áram kimaradás vagy hálózatról való lekapcsolódás után automatikusan újraindul és folytatja az Ethereum bányászatot.

Utólagosan áttudom-e egyszerűen helyezni a gépet más pozícióba?

Igen, az általunk épített rig(ek) egy komplett egységet alkotnak.

Ha elutazom, ott lehet-e hagyni "egyedül"?

Amennyiben a megfelelő szellőzés biztosítva van, igen. Célszerű ilyen esetben kérned az opcionálisan választható távkonnektort is, aminek segítségével távolról, akár mobiltelefonról/tabletről is ellenőrizhető a bányászgép hibátlan működése, de szükség esetén akár kompletten le is kapcsolható az elektromos hálózatról.

A Bitcoin és kriptovaluta kereskedés jelentős kockázatot jelent, amely akár a tőke elvesztésével is járhat.

A CryptoFalka által szolgáltatott információk a szerzők magánvéleményét tükrözik, nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!