Kriptovaluta bányászgép ELADÁS,
OPTIMALIZÁLÁS

Összerakjuk, optimalizáljuk, beüzemeljük

A bányászat a blokklánc és kriptovaluta piac talán egyik legkiszámíthatóbb ágazata. Segítségével egy olyan passzív bevételi forrásra tudsz szert tenni, amely a kereskedéssel ellentétben előre kiszámolható. Főleg azon érdeklődőknek ajánljuk a kriptovaluta bányászgép vásárlását, akik szeretnének befektetni a digitális valuták forradalmi világába, de nincs idejük és kapacitásuk a kereskedéssel foglalkozni.

Ha szeretnél belevágni a bányászatba, akkor válaszd a szolgáltatásunkat és mi kulcsrakész állapotban szállítjuk le neked az optimalizált rigedet.

Mi a kriptovaluta bányászat?

A kriptovaluta bányászat célja a decentralizált hálózatok tranzakcióinak lebonyolítása. Gyakorlatilag a bányászok azok, akik fenntartják a Bitcoin, Ethereum és egyéb Proof of Work rendszerek hálózatát.

Miért éri meg bányászni?

A blokklánc működtetéséért a kriptovaluta bányászok jutalomban részesülnek, ami lehet Bitcoin, Ethereum vagy más kriptovaluta is. Ezzel egy passzív jövedelem forrást tudnak kialakítani a kriptovaluta bányászgép segítségével.

Miért válassz minket?

Több éves tapasztalatunk van a blokklánc, kriptovaluta piac, valamint a bányászat terén. Széleskörű szakértő gárdánknak köszönhetően bármiben tudunk segíteni, ami a bányászat és blokklánc témakörébe esik.

Teljeskörű szolgáltatás

Tőlünk nem csak egy összeszerelt üres gépet rendelsz. Elvégezzük az összes softwares és hardwares előkészítést, optimalizálást, majd kérés esetén a helyszínen üzemeljük be a gépet kulcsrakész állapotban. Kérdés, probléma esetén pedig bármikor tudunk akár később is segíteni.

Épített gépek száma

Elégedett bányász

Tapasztalat

A termék

Mit tartalmaz a szolgáltatásunk?

Kriptovaluta bányászgép összeállítása a jelenlegi legideálisabb piaci körülmények alapján. Alkatrészek optimális áron történő beszerzése, összeszerelése, teljesítmény optimalizálása, majd kulcsrakész állapotban történő átadása a helyszínen. Olyan gépeket rakunk össze, amilyeneket mi is gond nélkül használunk hosszú ideje és ismerjük minden csínját-bínját! Neked csak a szolgáltatásunkat kell megrendelned és nem is lesz más dolgod a bányászat megkezdéséhez! De ha már meglévő gépeidet szeretnéd optimalizálni, abban is szívesen segítünk. Nyugodtan írj nekünk!

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

a csapat

Ők fognak segítenek neked

CryptoFalka honti roland

Roland

Mérnök, kriptovaluta elemző

2016 óta szinte minden napomat saját magam és a CryptoFalka közösségének fejlesztésére szentelem. A fő profilom a kriptovaluta kereskedés és elemzés, de Dávidnak köszönhetően belekóstolhattam a kriptovaluta bányaszat világába is. 

Kriptovaluta bányászat Dávid I Cryptofalka

Dávid

Programozó, kriptovaluta bányász

Megszámlálni sem tudja, hogy hány kriptovaluta bányászgépet épített, melyek mindegyike azóta is teszi a dolgát. Tudja mik azok az alkatrészek, amik a legmegbízhatóbban használhatóak, nagy tapasztalata van a kriptovaluta bányászat optimalizálás terén is.

Szimpla kriptovaluta bányászgép

 

kriptovaluta bányászgép specifikációja

 

1 RigRE

 • Várható teljesítmény: 175-195 Mh/s
 • Alaplap: Asrock H81 Pro BTC R2.0
 • Videókártya: 6 x AMD RX 4xx/5xx 8GB
 • Tépegység: 1200W
 • Memória: 4GB DDR3
 • Meghajtó: 128GB SSD
 • Gépkeret: IKEA OMAR (2 riggel is kompatibilis)
 • Wifi stick: Opcionális kiegészítő ha Wifi-vel szeretnéd használni a gépedet.
 • Távkonnektor: Opcionális kiegészítő, ha szeretnéd mérni a fogyasztást vagy távolról felügyelni a gépet 

dupla Kriptovaluta bányászgép

 

kriptovaluta bányászgép specifikációja

 

2 Rigre

 • Várható teljesítmény: 350-390 Mh/s
 • Alaplap: 2x Asrock H81 Pro BTC R2.0
 • Videókártya: 12 x AMD RX 4xx/5xx 8GB
 • Tépegység: 2x 1200W
 • Memória: 2x 4GB DDR3
 • Meghajtó: 2x 128GB SSD
 • Gépkeret: IKEA OMAR (2 riggel is kompatibilis)
 • Wifi stick: Opcionális kiegészítő ha Wifi-vel szeretnéd használni a gépedet.
 • Távkonnektor: Opcionális kiegészítő, ha szeretnéd mérni a fogyasztást vagy távolról felügyelni a gépet

Gyakran ismételt kérdések

Mennyit lehet vele keresni egy hónapban?

Az, hogy mennyit kereshetsz egy bányászriggel nagyjából a következő paraméterektől függ:

 • Milyen áron jutsz elektromos áramhoz
 • Milyen áron mozog a bányászott coin (pl. Ethereum)
 • Mekkora a bányászat aktuális telítettsége, nehézsége

Egy 180-195 Mh/s teljesítménnyel rendelkező bányászgép a jelenlegi nehézségi szint mellett kb. fél Ethereumot termel egy hónapban.

 

Mennyi áramot fogyaszt a bányászgép?

Egy általunk épített 6 kártyás rig terheléstől és hőmérséklettől függően 850-950 Watt energiát fogyaszt falból. Ezt akár telefonodról folyamatosan nyomon követheted az opcionálisan választható fogyasztásmérős okoskonnektorral.

Milyen hamar térül meg egy gép ára?

A kriptovaluta bányászgép megtérülési költsége függ attól, hogy milyen olcsón tudsz elektromos áramhoz jutni, valamint az aktuális árfolyam mozgásoktól is. Nagyjából egy 8-12 hónapos megtérülési idővel kell számolnod, onnantól már csak nyereségről beszélhetünk.

Milyen kriptovalutát tudok majd bányászni vele?

A kriptovaluta bányászgépet Ethereum bányászatára optimalizáljuk, mivel jelenleg ennek a bányászatát tartjuk a legideálisabbnak. De természetesen az összeválogatott minőségi alkatrészeknek köszönhetően rengeteg más altcoin bányászatára is alkalmas a bányászgép.

Mi lesz ha teljesen átáll az Ethereum Proof of Stakere? (ETH2.0)

A vezető altcoin az Ethereum 2.0-ás frissítése során a jelenlegi Proof of Work algoritmusról át fog állni hosszú évek során Proof of Stakere. Vagyis a távoli jövőben az Ethereum nem lesz már bányászható kriptovaluta. Viszont fontos tisztában lenni azzal, hogy ez egy hosszú és lassú folyamat, ami még éveket fog igénybe venni. Vagyis nagyjából még 1-2 évig biztosan lehet Ethereumot bányászni, utána meg egyszerűen át lehet állni a gépekkel más kriptovaluta bányászatára is.

Mik egy kriptovaluta bányászgép üzemeltetésének követelményei?

A beüzemeléshez és a stabil működéshez szükség van az alábbiakra.

 • elektromos áram: rigenként 850-950 Watt energia fogyasztással számolva
 • hely igény: az általunk használt IKEA OMAR polcrendszer mérete 92x36x94 cm de a termelődő hő miatt javasolt ennél nagyobb hellyel számolni
 • internet kapcsolat: a stabil, folyamatos termelés biztosítása érdekében célszerű a bányagépig kábeles internet kiépítése, mivel a Wi-Fi kapcsolat bizonyos esetekben szakadozhat)
 • szellőzés: a videókártyák által termelt hő miatt célszerű jól átszellőző helyiségben kialakítani a bányászgép helyét
Mekkora helyet foglal el?

Az általunk használt IKEA OMAR polcrendszer mérete 92x36x94 cm de a videókártyák által termelt hő miatt javasolt ennél nagyobb hellyel számolni és célszerű jól átszellőző helyiségben kialakítani a bányászgép helyét.

Milyen hangos?

A kriptovaluta bányászgép nagyjából 55 dB zajt produkál. A ventilátorok zaja nagymértékben függ a kiválasztott helyiség átszellőzésétől, mivel a videókártyák ideálisan a 60 °C-ot próbálják tartani, így zárt helyiségben gyorsabban pörögnek, ami nagyobb zajjal járhat.

Mennyi hőt termel?

Az általunk épített rigek esetében a videókártyák a 60 °C-ot próbálják tartani. Általánosságban elmondható, hogy egy átlagos garzon lakás téli fűtése 2-4 riggel kompletten kiváltható. 🙂

Mekkora a maximális teljesítménye?

Az általunk épített bányászgépek Ethereum bányászatra beállítva 180-195 Mh/s teljesítménnyel üzemelnek.

Legális a bányászat?

Persze! A kriptovaluták bányászata teljesen legális.

Ha 1 riget vásároltam, tudom-e bővíteni?

Természetesen. A végső határt a rendelkezésre álló elektromos energia szabja meg.

Milyen tárcába kerül a kibányászott kriptovaluta?

Azt, hogy az adott kriptovaluta bányászgép milyen tárcába fogja neked a kibányászott coinokat elhelyezni, az teljes mértékben rajtad múlik. Az előre megadott címet mi beállítjuk neked, így akár egy Binance tárcára is tud direktbe bányászni neked a riged.

Ha megáll a gép könnyű-e újraindítani?

Igen, az általunk épített bányászgép gyakorlatilag gondozásmentes. Esetleges áram kimaradás vagy hálózatról való lekapcsolódás után automatikusan újraindul és folytatja az Ethereum bányászatot.

Utólagosan áttudom-e egyszerűen helyezni a gépet más pozícióba?

Igen, az általunk épített rig(ek) egy komplett egységet alkotnak.

Ha elutazom, ott lehet-e hagyni "egyedül"?

Amennyiben a megfelelő szellőzés biztosítva van, igen. Célszerű ilyen esetben kérned az opcionálisan választható távkonnektort is, aminek segítségével távolról, akár mobiltelefonról/tabletről is ellenőrizhető a bányászgép hibátlan működése, de szükség esetén akár kompletten le is kapcsolható az elektromos hálózatról.

A Bitcoin és kriptovaluta kereskedés jelentős kockázatot jelent, amely akár a tőke elvesztésével is járhat.

A CryptoFalka által szolgáltatott információk a szerzők magánvéleményét tükrözik, nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával! 

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.