Tether oldotta meg a Pornhub és a PayPal harcát

Szerző: | jan 23, 2020 | Kriptovaluta

Kényes, de népszerű téma a kriptovaluta és a felnőtt tartalom. Nem a Tether az első kripto, amivel fizetni lehet a Pornhub oldalán. Anno a Verge (XVG) beszéd témát okozott azzal, hogy elérhetővé vált a vele való fizetés egy felnőtt szórakoztatással kapcsolatos oldalon. A kriptos fizetés terjedésének viszont lehet örülni.

 

Kihátrált a PayPal, jött helyette a Tron és a Tether

Azután döntöttek a Pornhub-nál az új kriptovaluta fizetési opció hozzáadásán, hogy 2019 végén a Paypal hirtelen megszüntette szolgáltatásait az oldal modelljei felé. 

A Január 23-i poszt szerint, a Pornhub támogatja a népszerűnek számító Tether (USDT), USA dollár alapú stablecoin-nal való fizetést, és azonnali és díj mentes tranzakciókat kínál TronLink használatán keresztül.

Tronlink a Tron (TRX) kriptovaluta pénztárcája, a 12. legnagyobb kriptovalutájáé, amit a Tron Foundation támogat. AZ USDT token azok után lett elérhető a Tron hálózatán, hogy partnerséget kötött a Tether és Tron Foundation, és útnak indították az első Tron alapú USDT tokeneket 2019 áprilisában.

Annak érdekében, hogy küldeni és fogadni tudjanak kifizetéseket Tether-ben, a Pornhub modelljei letöltik a TronLink pénztárca applikációt, ami mind Apple Store-n, mind a Google Play-n is elérhető. A Tether mellet új fizetési rendszert is üdvözölhetnek az oldalnál a Cosmo Payment-t.

Az ügyben hamar megszólalt a Tron CEO-ja Justin Sun is a Twitter-n. Véleménye szerint az új fizetési rendszer egy jó mód arra, hogy támogassák az olyan centralizált rendszerek áldozatait, mint a PayPal.

Tron based Tether

Tron based Tether

 

A Pornhubnnál elősegítik a kripto adaptációt

Az új megoldások akkor lettek sürgetősek, mikor a világ legnagyobb fizetési rendszere a PayPal, megszüntette az oldalnak dolgozó modellek felé a szolgáltatásait. Értesülések szerint ennek oka, hogy a Pornhub engedély nélkül teljesített bizonyos fizetéseket. A hírek hallatán a kripto társadalom a Bitcoin elfogadását sürgette, mint új fizetési opciót az oldalon. 

A Pornhub egy ideje fokozatosan azon dolgozik, hogy egyre elfogadottabbak és elterjedtebbek legyen a kriptovalutálk az oldalukon. 2019 augusztusában a PumaPay kriptovaluta fizetésekkel és számlázásokkal kapcsolatos startup céggel kötöttek partnerséget, hogy biztosítsák annak módját, hogy a felhasználók is tudjanak kriptoval fizetni.

Ahogy említettem korábban, nem a Tether az első a kriptok közül, amivel fizetni lehetett az oldalon. 2018-ban a Verge-gel kötöttek partnerséget, aminek értelmében XVG-vel fizethettek a felhasználók a prémium tartalmakért és minden Pornhub-s vásárlásért. 

 

Az eredeti cikk és háttérkép tulajdonosa a Cointelegraph oldal.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. BITCOIN, KRIPTOVALUTA SZÓTÁR ÉS KISOKOS
  2. HAVI 150$ PROFIT, ENNYI A BITCOIN HOSSZÚTÁVÚ ÁTLAGA
  3. BITCOIN FELEZÉS, JELENTŐSEN NŐ A GOOGLE KERESÉSEK SZÁMA
  4. MIRE IS JÓ A BLOKKLÁNC? – ALKALMAZÁSI MEGOLDÁSOK A GYAKORLATBAN
  5. CRYPTOFALKA KRIPTOVALUTA KERESKEDÉS KISOKOS
  6. KRIPTOVALUTA TŐZSDE ISMERTETŐ! MINDEN, AMIT TUDNOD KELL A NAGYOKRÓL
  7. A VILÁG KEZD MEGŐRÜLNI, A PÉNZÜGYI RENDSZER A VESZTÉBE ROHAN

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Bitcoin kisokos cryptofalka E-book

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Kriptovaluta projekt ismertetők

Chainlink: Okosszerződések és a valós világ közötti kapocs

Az okosszerződés platformok ideális megoldást nyújtanak számos applikáció, program, hálózat futtatására, ugyanakkor a használatuk a saját kódjaikon megírt program szerint történik. Egy működőképes blokklánc megoldásra való átállás megkívánja a végfelhasználók átirányítását egy okosszerződés dApp-ra. A Chainlink teremti meg a hidat a meglevő programok és okosszerződések között. 

Nexo, kriptovaluta hitel és passzív jövedelem a blokkláncon

Mitől lesz sikeres egy centralizált coin és egy kripto tőzsde? Attól hogy ugyanaz a csapat egyszerre indítja be a kettőt! A Binance zseniális ötletét vettük górcső alá.

Monero ismertető: mindenki kedvenc privát coinja

Az anonim kriptovaluták a készpénzhez hasonló peer-to-peer módon kínálnak online fizetéseket, viszont a coinok minden korábbi állomása és címek minden későbbi küldése visszavezethető használat során. A tranzakciók titkosítására a Bitcoin hálózatán van mód, és egyes kriptovaluták tudnak ilyen opciót nyújtani, a Monero azonban az a coin aminek a blokkláncán ez a funkció alapértelmezett, de szükség esetén a tárca tulajdonosok megmutathatják az egyenlegüket, vagy igazolhatnak egy tranzakciót.

Mi az Ethereum? Részletes kriptovaluta projekt ismertető

MI AZ ETHEREUM? EGY DECENTRALIZÁLT OKOSSZERZŐDÉS PLATFORM   Ethereum legfontosabb adatai:...

EOS crypto coin – A szupergyors okosszerződés platform

Az EOS az a projekt, ami nem tartogat egy új ötletet, vagy hódít meg egy új területet a blokklánc technológia számára, hanem egy hatékonyabb okosszerződés platformot ígér. Több coin is törekszik arra, hogy felülkerekedjen az Ethereummal szemben, mind a vállalati blokklánc megoldások leszállításában, mind a szélesebb körben elterjedt dappok tekintetében. Az EOS a skálázhatóság problémájának áthidalásában látja a jövőt, az EOSIO blokklánc, milliónyi tranzakció bonyolítására lett tervezve, nulla költség mellett.

A dobogóért is versenyző stabilcoin! Tether projekt ismertető

A stabilcoin, ami kiszorította a fiat valuták jó részét a napi kripto kereskedésből. Ismerjétek...

A magyarok kedvenc altcoinja! Ripple projekt ismertető

Az alapoktól mutatjuk be nektek, hogy mivel foglalkozik a Ripple kriptovaluta projekt....

Mitől 3. generációs kriptovaluta a Cardano? Megmutatjuk!

A kriptovaluta ami a megszokottnál hosszabb tervezés és szélesebb közösség munkájának eredményeképp jött létre. Az Ethereumnál szerzett tapasztalatok alapján újragondolt okoszerződés platform még fejlesztés alatt áll, de az eddigi eredmények és a folyamat kivitelezése magáért beszél. Bemutatjuk a Cardano blokklánc ADA coinját.

Bitcoin újratöltve! Mi a Bitcoin Cash és hogyan jött létre?

A Bitcoin legnagyobb alternatívája. Kicsit privát, kicsit okosszerződéses, kicsit Bitcoin. Miért jobb? Miért nem? Tekintsük át a Bitcoin Cash eredetét és legfontosabb jellemzőit.

Crypto.com: közösségi kriptohitelezés és más DeFi megoldások

A kriptohitelezés fedezetnyújtási és kölcsönzési szempontból is növekvő érdeklődésre talált az elmúlt években. A Crypto.com lehetőséget biztosít a forgalomban levő kriptovaluták közvetítésére hitelezők és adósok között. A cég saját CRO coinja a hitelezési és egyéb szolgáltatásokkal kapcsolatos díjak kedvezményére jogosítanak.

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.