A L’Oreal elhozza a virtuális kozmetikumokat

Szerző: | márc 5, 2022 | Kriptovaluta

Ott tartunk, hogy lassan minden olyan szegmens, amelynek létjogosultsága lehet a metaverzumban, már létezik is vagy hamarosan hallani fogunk róla. Most a L’Oreal a szépségipart is a metaverzumba költözteti. E területen ők az elsők és szabadalmi engedélyeiknek köszönhetően a kozmetikai óriás termékeinek virtuális változata megtalálható lesz ebben a sokak számára ismeretlen és izgalmas térben.

 

A L’Oreal belép a metaverzumba

A L’Oreal a legújabb a sok divat- és szépségápolási márka közül, amelyek elkezdtek megjelenni a metaverzumban. A kozmetikai óriáscég számos olyan védjegyet nyújtott be, amik a virtuális világban való megjelenésük egyértelmű szándékait mutatják. Összesen 17 védjegyet jegyeztettek be a Szellemi Tulajdon Világszervezeténél, amelyek a márkát és annak leányvállalatait is magukban foglalják. 

forrás: cryptoflies blog

 

A francia márka azt tervezi, hogy kozmetikumainak virtuális változatait kínálja majd a metaverzumban, mint például bőrápolás, hajápolás stb, amelyek mind letölthető formátumban lesznek elérhetőek. De ez nem minden, ugyanis a virtuális parfümök is felkerültek a palettára.

 

Virtuális illatok és körömlakkok

A L’Oreal USA jelentette be a nagy hírt, ami a márka összes leányvállalatát, például a Kiehl’s, az Urban Decay, a Maybelline, az It Cosmetics és az Essie körömlakkmárkát is magában foglalja. A szabadalmi bejegyzések adott termékcsoportokra terjednek ki, például a Kiehl’s esetében a metaverzumban a nem letölthető virtuális illatok jogaira. A L’Oreal célja, hogy minden felhasználója számára lehetővé tegye az összes virtuális kozmetikum megvásárlását, eladását és kereskedését.

L'Oreal Cryptofalka

forrás: beautypackaging.com

 

Ezzel a vállalat a P&G Beauty szépségápolási ága nyomdokaiba lép, akik 2021-ben léptek be a metaverzumba. A Procter & Gamble szépségipari részlegének virtuális világa kizárólag saját márkái számára elérhetőek. A BeautySphere, ahogyan e teret hívják, lenyűgöző videó tartalmakat tesz közzé és azért jött létre, hogy a felhasználókat összekösse a márkákkal, amelyek most már bárki számára elérhetőek, aki rendelkezik számítógéppel. 

 

L’Oreal, a nagy visszatérő

Bár a L’Oreal ezen lépésével virtuális formában helyezi el termékeit a metaverzumban, nem ez az első alkalom, hogy a szépségmárka az online térbe lép. Tavaly év végén a L’Oreal követte a Nike-t és kiadta első NFT-kollekcióját. Ezeken az NFT-ken öt művész a nemek közötti egyenlőséget népszerűsítő művészeti alkotásai szerepeltek. Bár az NFT vonal nem teljesített olyan jól, mint várták a L’Oreal nem tántorodott el, az új védjegyjegyek bejelentésével ismét nagyot lép a digitális térben.

 

Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.