Meglepett a Bitcoin emelkedése? A falkatagokat egyáltalán nem

Szerző: | ápr 4, 2022 | Árfolyam elemzés, Bitcoin

Sokaktól halljuk, hogy váratlanul érte őket a kriptopiac trendfordulója. Cikkünkkel most egy rövid bepillantást nyerhettek a Cryptofalka privát kereskedői csoportjába, ahol a tagok elemzéseink segítségével már korábban felkészültek az esetleges trendforduló lehetőségére. 

 

Elemzőink 2 hónapja már a bullish képet vázolják a Bitcoinnál

A Cryptofalka privát kereskedői csoportjának egyik fő célja, hogy stabil alapot és segítőkész közösséget tudjunk számodra biztosítani ahhoz, hogy gyorsan és hatékonyan fejlődj. Számos elemzést készítünk az aktuális lehetőségekről a Bitcoin és más kriptovaluták piacán. De beszéljenek helyettünk inkább most a képek, amelyeket a privát kereskedői csoportunkból időrendi sorrendben szemezgettünk.

Február 5-én, már egy jó 2 hónappal ezelőtt (amikor még mindenki medvés volt) elkezdtünk reménykedni és pozitívan értékelni a Bitcoin mozgását:

 

Sok hónapos csökkenő trend megtörése jelezte előre a változást

Kifejtettük, hogy az akkori piaci mozgással sikerült megtörni a sok hónapos trendet, amit láthattunk. Tört a trendvonal és hónapok óta nem sikerült zárni ilyen egyértelmű napi gyertyát a mozgóátlagok ellenállása felett. Vagyis ez mindenképpen változást mutatott az eddigiekhez képest. Az RSI csökkenő trendje is szépen megtört, ami korábban sokszor jelzett már előre trendfordítót:

btc I kereskedői csoport I Cryptofalka

 

Az ellenállásokat is sikeresen azonosítottuk és kitartottunk a korrekcióknál is

Ahogyan éledezett a piac, mi is élénkebben figyeltük a chartokat. Február második felében továbbra is úgy gondoltuk, hogy a korrekció mellett él a BTC trendfordulója!

Napokkal később az ellenállásunk beváltotta az ígéretét és hozott további leütést a BTC-nél. Elég csúnya nagy piros gyertyát produkált az árfolyam, de ettől még a napi formáció továbbra sem festett rosszul és is bizakodóak maradtunk.

Majd meg is jött az első magasabb alj és ezzel ténylegesen fordult a trendünk!

 

Majd elkezdett beérni a trendfordulónk és jöttek a magasabb aljak is

A legtöbb ember a trendfordítókat egy V alakú erős felpattanónak képzeli el, de a valóságban általában sokkal lankásabb és lassabb fordítókat láthatunk, ahogyan a Bitcoinnál is a csökkenő trend megtörése után szépen lassan történt. De, ami fontos volt, hogy sorra jöttek a magasabb aljak és ezzel az árfolyam csökkenés helyetti emelkedése.

Az emelkedő aljak sorozatával pedig a piros ellenállásunk (45000-47000$) visszatesztelésére számítottunk.

A köztes megállók között is bizakodóak maradtunk:

 

Majd beérett, amire több hete vártunk

Majd bejöttek a várakozásaink és ismét nagyobbat ugrottunk a BTC-vel. A Cryptofalka tagjait ez valószínűleg nem érte meglepetésként, ugyanis közel 2 hónapja elemzésekben és streamekben beszéltünk nekik arról, hogy egyre jobban fest a Bitcoin grafikonja.

 

Trendforduló ide vagy oda, de mire számíthatsz még, ha falkatag leszel?

Ethereum, egyéb altcoinok elemzései, on-chain adatok, fundamentális sőt világpiaci elemzések is frissen kerülnek fel a csoportba. Hetente jelentkezünk élő stream adásokkal, CeFi, DeFi és NFT témákkal is foglalkozunk, de tulajdonképpen bármilyen témát szívesen boncolgatunk a tagok kérésére.

Ha falka vezér tagságot választasz, akkor hozzáférhetsz heti riportunkhoz is, illetve minden héten van egy új coin, amit részletesen elemzünk és összehasonlítunk a versenytársakkal, kifejtve, hogy milyen potenciált és veszélyeket hordozhat magával az adott projekt.

Nexo kriptovaluta váltó

 

Nem szignál csoport vagyunk, a célunk az érdeklődők képzése

A kereskedés mellett elsődleges célunk a tagok folyamatos fejlesztése, mentorálása és egy hatékony trader közösség kialakítása. Azoknak ajánljuk a privát tagságot, akik csak most ismerkednek a kriptovalutákkal, de azoknak is minőségi tartalmakkal tudunk szolgálni, akik csupán szeretnének időt spórolni döntéseik meghozatalához. Ha úgy döntesz, hogy bizalmat szavazol nekünk és megtanulnál tudatosan profitálni, akkor két tagsági szint közül választhatsz, amelyekről a lenti linken tájékozódhatsz részletesen.

CSATLAKOZZ MOST!

Ne maradj le, csatlakozz te is a falkához! Árainkat illetve további részletes információkat a tagsággal kapcsolatban itt találsz. A privát tagság megvásárlása esetén “oktatás” szolgáltatásról 27%-os ÁFÁ-s számlát állítunk ki, így ez ideális választás lehet cégek számára is.

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.