Mutatjuk a legjobb városokat a kriptokarrier megkezdésére

Szerző: | máj 3, 2022 | Kriptovaluta

Egyre többen szeretnének kriptovalutákkal foglalkozni és szerencsére egyre több vállalkozás kínál karrierlehetőséget a szektorban. Cikkünkben megmutatjuk a legjobb városokat, ahol kriptokarrier építésébe kezdhetsz.

 

Egyre több a karrierlehetőség a kriptovaluták világában

Jelenleg több mint 19 000 kriptovaluta létezésével ez a kriptovaluták világa egyre inkább beépül mind a magán-, mind a szakmai életbe. A növekvő elfogadottság fényében a MrQ tanulmányt készített a világ legnagyobb technológiai központjairól. A tanulmány célja az volt, hogy azonosítsa, mely városok a legalkalmasabbak egy kriptográfiai karrier megkezdésére.

A kutatás egy 10 városból álló listát hozott nyilvánosságra. Számos más szempont mellett többek között olyan tényezők alapján ítélték meg a rangsort, mint az átlagos fizetés, a nyitott pozíciók és a kapcsolódó vállalkozások száma, valamint az átlagos letöltési sebesség. Az eredményeket az alábbi táblázatban összesítették:

Mutatjuk a legjobb városokat a kriptokarrier megkezdésére

Forrás:finbold.com

A tanulmány azt mutatja, hogy New York városában vannak a világ legjobb kriptovalutával kapcsolatos állásai, közel 4 729 üres pozícióval. Az New York-i Big Apple a nyolcadik legmagasabb fizetést nyújtja a világon a szakmabelieknek; nagyjából 125 115 dollárt.

Jelenleg 327 kriptovalutával foglalkozó cég került látótérbe, amelyek elsősorban nem helyettesíthető tokenre (NFT) és metaverzumra szakosodott informatikusok számára kínálnak munkát.

Eközben Oakland, a Szilícium-völgy, Los Angeles, Chicago, Boston, Austin és Seattle mind szerepel a 10 legjobb város között. Így statisztikailag az Egyesült Államok a legjobb hely annak, aki kriptokarrierben gondolkozik.

Kriptomat Bitcoin és kriptovaluta váltó

 

USA-n kívüli karrierlehetőségek

Érdekes módon Szingapúr és London, amelyek a negyedik, illetve a hetedik helyen állnak, az egyetlen két hely a top 10-ben, amely nem az Egyesült Államokban található. Mindkét hely NFT és a metaverzum területén rendelkezik kiemelkedő lehetőségekkel. Londonban 505, Szingapúrban pedig 352 kriptovalutához köthető vállalkozás üzemel.

Az MrQ kriptoszektorban dolgozó szakértője szerint:

„Mivel világszerte emberek milliói használnak kriptovalutát, ez a szektor maradni fog, és egyre jobban integrálódik majd, ahogy a működését megértik a tömegek. Mivel az iparág még mindig viszonylag fiatal (alig több mint 10 éves), izgalmas az ágazat részese lenni, és csatlakozni az utazáshoz.Vajon mi történhet még 10 év múlva? A világ leginnovatívabb és legdinamikusabb városaiban kínálkozó rengeteg munkalehetőség miatt sokak számára vonzó lesz a karrier elindítása ebben az iparágban.”

Mutatjuk a legjobb városokat a kriptokarrier megkezdésére

Forrás:financialexpress.com

 

Összefoglalva

Minél nagyobb problémára kínál valaki megoldást, annál többet tud érte elkérni – hangzik a mondás. Általánosságban azt lehet mondani, hogy ez a szektor még mindig elég fiatal. Ebből következik, hogy inkább a meglévő tudást, mintsem a meglévő képesítés fizetik meg jól. A világ legkiválóbb kriptovárosainak nagy része az Egyesült Államokban található. Ezek a területek dominálnak a legjobb fizetést nyújtok tízes listáján is. Érdekesség, hogy Denver összességében nem szerepel a top 10-es listán, pedig évi 139 257 dollárral a legmagasabb fizetéseket itt adják.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.