Konferencia és kapcsolatépítés: Jön a Next Block Expo!

Szerző: | febr 21, 2023 | Árfolyam elemzés

A látogatók, projektek és befektetők összekapcsolására szolgáló mobilalkalmazással a Next Block Expo célja, hogy a legígéretesebb kapcsolatépítési lehetőséggé váljon az európai blokklánc-közösség számára.

 

Varsóba érkezik a Next Block Expo!

A Next Block Expo a korábbi, Cryptocurrency World Expo nevű rendezvénysorozat kiterjesztett változata. Az NBX hamarosan Európa egyik legjelentősebb web3 eseménye lesz – tele tartalommal, amely az iparág legokosabb elméit vonzza. A 2023-as kiadás 2000+ résztvevővel kerül megrendezésre, 70+ előadóval és több mint 30 szponzorral, kiállítóval és partnerrel. Az esemény május 24-én és 25-én a varsói Multikino Złote Tarasy helyszínén kerül megrendezésre, hogy összekösse a web3 tér legbefolyásosabb embereit és projektjeit.

A nagyszínpadon tartott előadásokkal és keynote-okkal, kerekasztal-beszélgetésekkel és workshop-okkal az NBX kiváló lehetőség a startup-ok és a már befutott blokkláncvállalatok számára, hogy megvitassák az aktuális kihívásokat és az új lehetőségeket.

Next Block Expo | Cryptofalka

NBX nagyszínpad

 

A rendezvényen az iparág vezetői és szakértői találkoznak, hogy megvitassák a legújabb fejleményeket és trendeket a következő területeken: DeFi, Metaverzum, NFT, Játék, Adatvédelem, Skálázás, Tőzsdék, Kockázati Tőke, Adománygyűjtés, Jog/ Adózás, Kifizetések és Biztonság.

 

Megnéznéd Te is milyen egy nagyszabású web3 esemény?
👉🏼 Szerezd meg a jegyed most 10% kedvezménnyel, “CRYPTOFALKA” promóciós kóddal! 👈🏼

 

Brella: a Next Block Expo alkalmazása

A Next Block Expo minden résztvevője hozzáférést kap egy, az eseményhez tartozó smart-networking alkalmazáshoz, a Brella-hoz, ahol:

 • megtalálhatják az igényeiknek megfelelő résztvevők listáját a párosító algoritmus alapján
 • cseveghetnek és 1:1 találkozókat szervezhetnek a konferencia többi résztvevőjével
 • kulcsfontosságú információkat találhatnak az eseményről, az előadókról és a startup-okról
 • saját, személyes napirendet állíthatnak össze a konferenciára a releváns ülések kiválasztásával
 • tájékozódhatnak a vállalatok által készített promóciókról, különleges ajánlatokról és kísérő eseményekről az NBX-en részt vevő vállalatok és partnerek szervezésében
Next Block Expo | Cryptofalka

NBX applikáció

Az alkalmazáson keresztül a Next Block Expo rendezvény partnerei létrehozhatnak a projektjüknek egy dedikált oldalt és bemutatkozhatnak az összes résztvevőnek.

 

Egy verseny, ahol mindenki nyer

Az egyik tervezett egyedülálló esemény az NBX Pitch Arena – egy külön színpad, ahol minden ágazatból, projektfázisból és országból érkező startup-okat várnak. Arra tervezték, hogy a web3 projektek itt bemutathassák ötleteiket és az általuk épített megoldásokat a szakemberek egy csoportja előtt.

Minden startup nyer. Bár pénzdíjak nincsenek, minden résztvevő megnyeri a Pitch Arena partnerei előtti megjelenést: VC-k, akcelerátorok, inkubátorok és induló platformok. Ezenkívül a rendezvény bizottsága kiválasztja a győzteseket – a Pitch Arena színpadon legjobban teljesítő projekteket. A díjakat egy átadó ünnepség keretein belül kapják meg a nyertesek. A pitch versenyen való részvételhez a startup-ok alapítóinak a Next Block Expo dedikált weboldalán keresztül kell regisztrálniuk.

Az NBX tökéletes lehetőséget nyújt a vállalkozások számára, hogy nyilvánosságot szerezzenek a leendő partnerek körében, valamint növeljék márkájuk ismertségét a kriptoközösségen belül.

 

Kedvet kaptál az eseményhez?
👉🏼 Szerezd meg a jegyed most 10% kedvezménnyel, “CRYPTOFALKA” promóciós kóddal! 👈🏼

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

 1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
 2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
 3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
 4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
 5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
 6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
 7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.