Új NFT hardvertárca érkezik a Ledgertől

Szerző: | ápr 7, 2022 | Kriptovaluta

Az új Ledger Nano S Plus a hatodik hardvertárca, amelyet a Ledger gyártott azóta, hogy 2015-ben bemutatta első HW1 pénztárcáját.

 

NFT fókuszú új hardvertárca

A Ledger, a kriptovaluták, például a bitcoin (BTC) biztonságos tárolására tervezett hardvertárcák piacvezető fejlesztője vadonatúj hardvertárcát dob ​​piacra, amely a nem helyettesíthető tokenekre (NFT-kre) specializálódott. A Ledger Nano S Plus névre keresztelt új termék a 2016-ban kiadott eredeti Nano iteráció következő generációja, és az NFT gyűjtők igényeit szem előtt tartva tervezték.
 
nano s plus I Cryptofalka

Forrás: vilanh.com

 
Az új Ledger Nano S Plus a hatodik hardveres pénztárca, amelyet a Ledger gyártott azóta, hogy a vállalat 2015-ben bemutatta első HW1 pénztárcáját – mondta el Ian Rogers igazgató. A termék egyben az első hardvertárca, amelyet a Ledger kiadott a Ledger Nano X 2019-es debütálása óta.
 
A Nano S Plus a Ledger Live-on keresztül a közelmúltban a „clear signing” technológia támogatásával kombinálva biztonságosabb felhasználói élményt nyújt a Web3 ügyfelei számára. Míg az új Ledger pénztárca támogatja az NFT tranzakciók biztonságos kezelését. 
„A Ledger Nano felhasználók mindig is tárolhattak NFT-ket eszközeiken partnereiken keresztül, a Ledger Nano X-en. Most a Ledger szoftveralkalmazása, a Ledger Live előnyben részesíti az NFT támogatást, ahol a felhasználók megtekinthetik NFT-jüket a Ledger Live-ban, és az egyértelmű aláírás révén biztonságosan lebonyolíthatják a tranzakciókat.” –nyilatkozta Ian Rogers.
Nexo kriptovaluta váltó
 
 

Biztonságos kripto és NFT tároló

Az egyértelmű aláírási technológia célja, hogy a tranzakció minden részletét megadja, így elkerülhető a “vak aláírás” vagy a potenciálisan kockázatos tranzakcióba való beleegyezés – magyarázta az ügyvezető. Charles Guillemet, a Ledger technológiai igazgatója korábban figyelmeztette a felhasználókat a blokklánc-tranzakciók vak aláírásának kockázataira a világ legnagyobb NFT-piacterét, az OpenSea-t célzó adathalász támadást követően.
 
Hardvertárca I Cryptofalka

Forrás: investopedia.com

 
A legfrissebb hírek nem sokkal azután érkeztek, hogy a Ledger március elején kiadta a Ledger Nano S Plus limitált kiadását, és 10 000 készüléket adott le előrendelésre, egyenként 79 dollárért. A 2014-ben elindított Ledger a világ egyik legnagyobb hardveres kriptovaluta pénztárcája, melyek a felhasználók privát kulcsainak tárolására szolgálnak. A cég több mint 4,5 millió pénztárcát adott el, és hat különböző pénztárcát dobott eddig piacra, többek között a HW1-et, az Unplugged-ot, a Blue-t, a Nano S-t, a Nano X-et és a Nano S Plus-t.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Nexo kriptovaluta valto 100 dollár

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Így gyűjts passzív jövedelemet a PancakeSwap segítségével

A PancakeSwap egy Binance Smart Chain (BSC) alapú DEX (decentralizált tőzsde), amit ismeretlen fejlesztők hoztak létre. Alapötletében az Ethereum blokkláncon működő SushiSwap-hoz hasonlít, tehát közösségi irányítással üzemel, és farmolásra nyújt lehetőséget likviditás biztosítása ellenében, valamint további funkciókat kínál jutalmak bezsebelésére.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka