PancakeSwap belép a GameFi piacra a Pancake Protectors-al

Szerző: | máj 31, 2023 | Kriptovaluta

Így tervezi forradalmasítani a blokklánc játékipart a PancakeSwap saját BNB alapú GameFi játéka a Pancake Protectors.

 

GameFi játék a PancakeSwap új dobása

A decentralizált pénzügyek (DeFi) világa folyamatosan fejlődik és a PancakeSwap, az egyik vezető decentralizált tőzsde kétségkívül az innováció élén áll. Most pedig a PancakeSwap bejelentette betörését a GameFi játékok világába is. Ez a feltörekvő szektor a játékot és a digitális pénzügyeket ötvözi, így a felhasználók számára szórakoztató, de kifizetődő élményt nyújtva.

A PancakeSwap május 29-én jelentette be, hogy egy BNB GameFi protokollal, a Mobox-szal együttműködve elindít egy stratégiai GameFi játékot. A „Pancake Protectors”  névre keresztelt új alkotással a PancakeSwap célja, hogy kiterjessze a felhasználói interakcióját a platformjával. A “Pancake Protectors” bevezetése az esport és a pénzügyek egyre növekvő kereszteződésének bizonyítéka, és megnyitja az utat a DeFi további innovációs fejlesztési előtt.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Pancake Protectors játék mechanikája és a CAKE szerepe

A Pancake Protectors játék mechanikájába bele billantva a játék a MOBOX MOland Defense Game-jéből merít ihletet. A játékosok a parancsnokok szerepébe bújnak és hősöket állítanak össze, hogy megküzdjenek egy stratégiai “tornyos játék” különböző szintjein. De ami megkülönbözteti a “Pancake Protectors”-t a hagyományos játékoktól, az a PancakeSwap natív tokenjének, a CAKE-nek a beépítése a játékba.

A játék ugyanis különféle felhasználási módokat integrál a CAKE tokenekhez, egyedi dimenziót biztosítva a játékmenetnek. A játékosok CAKE tokenek felhasználásával felgyorsíthatják a szintlépés folyamatát vagy a játékon belül valutát vásárolhatnak. De akár erőforrásokat vagy új játékszinteket is felszabadíthatnak a PancakeSwap saját tokenjével. A játékon belüli piactér pedig lehetővé teszi a hősök és erőforrások kereskedelmét, ezzel tovább népszerűsítve a CAKE játékon belüli funkcióit. Ezek az ötletek a játék és a pénzügyek bonyolult keverékét mutatják be, lebilincselő élményt biztosítva a játékosoknak, miközben ösztönzik a CAKE tokenek használatát.

pancake protectors I Cryptofalka

 

A PancakeSwap evolúciója

A PancakeSwap 2020-as indulása óta a kriptotér egyik legnépszerűbb decentralizált tőzsdéjévé vált. Ma már 462 milliárd dolláros kereskedési forgalommal és több, mint 2,5 milliárd dollárnyi lekötött tőkével a PancakeSwap a DeFi ökoszisztéma egyik vezető szereplője. A “Pancake Protectors” elindítása pedig új fejezetet jelent a PancakeSwap életútjában, amely a GameFi izgalmas világába való belépést is jelenti. A CAKE token kreatív felhasználásával valamint egyedi, magával ragadó játékélményével a PancakeSwap tovább feszegeti a határokat a DeFi térben, megmutatva innovációját és alkalmazkodóképességét ahhoz.

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

 

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Így gyűjts passzív jövedelemet a PancakeSwap segítségével

A PancakeSwap egy Binance Smart Chain (BSC) alapú DEX (decentralizált tőzsde), amit ismeretlen fejlesztők hoztak létre. Alapötletében az Ethereum blokkláncon működő SushiSwap-hoz hasonlít, tehát közösségi irányítással üzemel, és farmolásra nyújt lehetőséget likviditás biztosítása ellenében, valamint további funkciókat kínál jutalmak bezsebelésére.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka