Részesedéshez juthatsz Justin Bieber népszerű dalából

Szerző: | szept 7, 2023 | Kriptovaluta

Szeretnél egy kis részesedést szerezni egy Justin Bieber-sláger streaming jogdíjaiból? Az AnotherBlock NFT-ken keresztül fogja felkínálni őket.

 

NFT-vel juthatsz részesedéshez

Szerettél volna valaha is egy apró szeletet birtokolni Justin Bieber dalából? Andreas “Axident” Schuller író és producer olyan NFT-ket fog árulni, amelyek a tulajdonosok számára Justin Bieber “Company” című slágerének jövőbeli streaming jogdíjainak egy százalékát biztosítják.

Schuller, aki olyanokkal is dolgozott már együtt, mint Pitbull és Jason Derulo, összefogott az AnotherBlock blokklánc-alapú zenei jogokkal foglalkozó platformmal, hogy 2 000 Ethereum NFT-n keresztül összesen 1%-os részesedést adjon el Bieber “Company” című dalának streaming jogdíjjogaiból.

Cryptofalka privát tagság banner I Cryptofalka

Minden egyes ERC-721 token 0,017 ETH-tól (kb. 28 dollár) lesz megvásárolható, és minden egyes tulajdonos 0,0005%-ot kap a digitális szolgáltatók, például az Apple Music, a Tidal és a Spotify jövőbeli streaming bevételeiből. Jelen állás szerint a jogdíjfizetések hathavonta történnek majd – de az AnotherBlock korábban “jelentős frissítéseket” ígért ezen a fronton.

 

Elindult a Company NFT

A “Company” eladás szeptember 7-én kezdődik, az AnotherBlock mind hitelkártyás, mind kriptofizetéseket elfogad.

A “Company” 2015-ben jelent meg Bieber Grammy-jelölt negyedik, “Purpose” című albumának részeként, de a dal csak a Spotify-on a mai napig több mint 500 millió streamelést ért el.

” A Company különleges helyet foglal el a szívemben, és azonnal felkaroltam a koncepciót, hogy egy részét megosszam Justin rajongóival” – mondta Schuller egy nyilatkozatban. “Ebben az iparágban semmi sem bír nagyobb jelentőséggel, mint a rajongóink, és a blokklánc és a zenei jogok összeolvadása egy teljesen új területre nyitja meg az ajtót mind a jogtulajdonosok, mind a rajongók számára. Ez a megközelítés egy demokratikusabb jövőt jelez.”

“Egy dal tulajdonjoga sokkal nagyobb súlyt képvisel, mint annak pénzbeli értéke; olyan mély kapcsolatot teremt a művészettel, amely eddig a rajongók számára elérhetetlen volt” – tette hozzá.

Az AnotherBlock korábban már eladta Rihanna “Bitch Better Have My Money”, a MIMS “This Is Why I’m Hot”, valamint David Guetta és Martin Garrix “So Far Away” című dalának streaming jogdíjjogait egy sor olyan NFT mellett, amelyek nem részesülnek a streaming jogdíjakból.

 

Tulajdonjog a valóban zenekedvelő embereknek

“Azzal, hogy a zeneiparban a tulajdonjogot olyan emberek kezébe adjuk, akik valóban szeretik a zenét, növeljük a zene értékét, és a művészek számára is egyértelművé tesszük, hogy mi a jogaik értéke” – állítja az AnotherBlock honlapja.

zene nft I Cryptofalka

Maga Bieber személyesen nem érintett a “Company” című dal streaming jogdíjjogainak Axidentre eső részének eladásában, ahogyan maga Rihanna sem volt érintett a “Bitch Better Have My Money” című dal produceri részjogainak eladásában. Ennek ellenére Bieber az NFT-térben is párszor már megfordult, többek között a Bored Ape Yacht Club profilképének (PFP) tulajdonosaként.

 

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka