Ron DeSantis, amerikai elnökjelölt a Bitcoin mellett

Szerző: | máj 25, 2023 | Kriptovaluta

A 2024-es amerikai elnökválasztás egyik újabb esélyese, Ron DeSantis fejezte ki védelmi ígéretét a Bitcoin és a digitális valuták mellett.

 

Ron DeSantis ígérete a Bitcoin-ért

Ron DeSantis, Florida jelenlegi kormányzója viszonylag nagy port kavart május 24-én egy Twitter élőzésben, amelyet Elon Musk és további 500 000 néző figyelt. Miután hivatalosan is bejelentette, hogy elindul a 2024-es amerikai elnökválasztási versenyben, DeSantis tett egy figyelemre méltó ígéretet: “megvédi” a Bitcoint, ha hivatalba lép. Ez a kijelentés keményen példázza DeSantis elkötelezettségét a kriptovaluták világa iránt, és olyan lehetséges jövő képét rajzol, ahol a Bitcoin kiemelt helyet foglal el az USA kormányzásában.

DeSantis kijelentése, hogy megvédi a Bitcoint igazán jelentős manapság, figyelembe véve a kriptovaluták szabályozása és azok státusza körül folyó vitákat. Ez pedig olyan irányt sugall a lehetséges elnöksége számára, ahol a Bitcoinhoz hasonló digitális eszközök törvényes keretek közé kerülnek, ezzel stabilitást és biztonságot nyújtva a befektetőknek, kereskedőknek és a mindennapi felhasználóknak egyaránt.

Így fogalmazott:

“Minden jogod megvan a Bitcoinhoz. Az egyetlen ok, amiért Washingtonnak nem tetszik az az, hogy nem ők irányítják azt.”

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

DeSantis álláspontja a nemzeti digitális valutákról (CBDC)

DeSantis kijelentése a digitális valutákkal kapcsolatban azonban nem kizárólag csak a Bitcoinról szólt. Határozottan állást foglalt a központi banki digitális valuták (CBDC-k) ellen is. DeSantis a digitális CBDC dollár betiltását szorgalmazta Floridában.

Az év elején amúgy már DeSantis aláírta a CBDC-k használatát az államban korlátozó törvényjavaslatot. Ez a lépés egy márciusban benyújtott, a CBDC használatának betiltására irányuló javaslatát követte, azzal érvelve, hogy a szövetségi kormány teljes monetáris ellenőrzése veszélyt jelent az amerikai társadalomra. Ezek a lépések egyértelmű különbséget mutatnak DeSantis Bitcoinhoz és a CBDC-khez való hozzáállása között, ami azt mutatja, hogy a decentralizált valutákat részesíti előnyben a központi hatóságok által ellenőrzöttekkel szemben.

“Egyszerűen nem vágyom arra, hogy mindent ellenőrizzek, amit az emberek a pénzükkel csinálnak. Viszont úgy gondolom, hogy a jelenlegi rendszer egyértelműen erre utazik.”

 

DeSantis Bitcoin álláspontja összefoglalva

Ron DeSantis floridai kormányzó és a 2024-es amerikai elnökválasztás egyik esélyese azt ígéri, hogy megvédi a bitcoint, ha megnyeri az elnökséget. Miközben támogatja a Bitcoint, kritizálja a központi digitális valutákat (CBDC) is, Aggodalmát fejezte ki a szövetségi ellenőrzéssel kapcsolatban, és nemrégiben korlátozást vezetett be a használatukra Floridában.

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

 

 

 

 

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.