A Sony és a Theta Labs 3D-s NFT-ket dob piacra

Szerző: | máj 9, 2022 | Kriptovaluta

A limitált kiadású 3D-s NFT kollekció a Sony Spatial Reality Display-en lesz megtekinthető, amely szilárd 3D-s objektumok érzetét kelti.

 

3D-s NFT a legújabb trend

Az NFT-k legújabb trendje a 3D-s NFT egy újabb lépés a való világ felé. A Theta Labs, a Theta blokklánc alapú videó streaming platform üzemeltetője a Sonyval együttműködve kétféle 3D-s NFT-t dob ​​piacra. Az alkotásokat kifejezetten a Sony Spatial Reality Display (SRD) számára tervezték.

 

A Sony SRD, egy táblagépszerű eszköz, amely háromdimenziós látványelemeket jelenít meg félig fizikai kiterjesztett valóságban. Az eszköz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szemüveg vagy egyéb kiegészítők használata nélkül tekintsenek meg és kezeljenek 3D-s objektumokat. Az SRD kijelző nyomon követi a szem mozgását, szinkronban elforgatja a képet, ahogy a néző bármely irányba dönti vagy mozgatja a fejét, így egy szilárd 3D-s objektum érzetét kelti.
 
A két SRD-képes NFT közül az egyik a „The Tiki Guy” nevű sorozat, ami korlátozott kiadású lesz: mindössze 10 „Tiki Guy” NFT készül. Az egyesült államokbeli szállítási címmel rendelkező NFT tulajdonosok ingyenes Sony SRD-t kapnak ajándékba. Jelenleg egy SRD piaci ára 5000 dollár.
 
Az NFT-k a ThetaDrop-on, a Theta Labs NFT piacterén fognak megjelenni. A platform adta ki korábban Katy Perry első NFT kollekcióját is, valamint promóciós NFT kollekciókat a World Poker Tour, az American Idol énekverseny és a „The Price is Right” játékműsor számára.
 
Kriptomat Bitcoin és kriptovaluta váltó
 

 

Metaverzum szerves része lehet az SRD

Az 3D-s NFT bevezetésének célja, hogy beindítsa az SRD integrálását a metaverzumra tervezett további projektekbe: az internet jövőbeli, magával ragadóbb változatába, amelyet az emberek munkára, játékra és szocializációra használhatnak kiterjesztett és virtuális környezetben.
 
sony srd metaverzum I Cryptofalka

Forrás: ninetwothree.co

 
“A magával ragadó, háromdimenziós NFT-k nagyszerű módja annak, hogy bemutassák a Sony Spatial Reality Display-ben rejlő lehetőségeket a metaverzum rajongóinak. A Theta NFT-jei a legújabb mód arra, hogy megmutassuk a metaverzum-barát technológia gyors adaptálását.” – mondta Nick Colsey, a Sony üzletfejlesztési alelnöke egy sajtóközleményben.
Az eszköz 2020 végi bevezetése óta elsősorban tervezők, művészek és mérnökök iparági fejlesztési eszközeként hirdették. Azonban most a cég változtatott a marketingstratégián és az eszközt mainstream metaverzum eszközzé szeretné tenni. Technológiai szakértők megjegyezték, hogy a metaverzum előtt álló egyik legnagyobb akadály az olyan eszközök létrehozása, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy zökkenőmentesen éljék meg a digitális világot anélkül, hogy túlságosan nehézkes vagy drága hardverekre támaszkodnának.
 
Egyes cégek megpróbálták kihasználni az okostelefon-technológiát a probléma megoldására. Az olyan eszközök, mint a Sony SRD-je, része lehet a megoldásnak, mivel hidat biztosít a fizikai és a digitális világ között; de amint azt a Theta/Sony NFT drop hardveres ajándéka is sugallja, az eszköz 5000 dolláros ára rendkívül drága lehet az alkalmi felhasználók számára. Jelenleg ez gátat szabhat a mainstream elterjedésnek.
 
Egy másik vita, amely a metaverzumban rejlő lehetőségekről szóló diskurzust dominálja, az interoperabilitásra vonatkozik: a digitális objektumok, például az NFT-k azon képességére, hogy szabadon áthaladjanak a metaverzumban lévő számos platformon és formátumon. A Theta és a Sony 3D-s NFT-i például csak a Sony SRD-n működnek. Ha ezen NFT-k jövőbeni tulajdonosai 2D-ben szeretnék megjeleníteni például a twitter-fiókjukon vagy asztali számítógépükön, akkor felár ellenében újra kell vásárolniuk ugyanazon NFT-k 2D-s verzióit a Thetától.

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka