Stakelés a Bitcoin ökoszisztémában, itt a BRC30

Szerző: | jún 5, 2023 | Kriptovaluta

Egyértelműen a Bitcoin hálózatára épülő BRC20 “altcoinok” a 2023-as év sztárjai, most pedig már itt a BRC30 is, ami stakelésre is lehetőséget ad.

 

A BRC-20 szabvány: A Bitcoin új fejezete

A BRC-20 egy kísérleti token szabvány, amelyet a Bitcoin blokkláncára építettek és, ami potenciálisan újraírhatja a Bitcoin funkcionalitását. Ez az innovatív szabvány lehetővé tette a Bitcoin blokkláncán a nem helyettesíthető tokenek (NFT-k) létrehozását, ami eddig elsősorban csak az Ethereum ERC-20-as szabványához kapcsolódott. A BRC-20 megjelenése jelentős változást jelent a Bitcoin számára, amelyet hagyományosan a tranzakciókra vagy értékmegőrzőként használtak csak eddig. Ez az új tokenszabvány lehetővé teheti a Bitcoin számára, hogy alkalmazásoknak és tokeneknek adjon otthont, ezáltal szélesítve funkcionalitását a digitális valuták fejlődő világában.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

A BRC-30 javaslat értelmezése

A Bitcoin közösség számára izgalmas fordulatot hozott a legújabb BRC-30 javaslat bevezetése. A BRC-20 szabvány kibővített változata ugyanis olyan funkciókat tartalmaz, amely lehetővé teszi a BRC-20 tokenek és a Bitcoin tulajdonosok számára, hogy lekössék digitális eszközeiket, és cserébe BRC-30 tokeneket kapjanak. Mivel a BRC-30 protokoll nyílt forráskódú, ez megnyitja az utat a fejlesztők előtt, hogy akár továbbfejlesszék és bővítsék azt a későbbiekben.

BRC30 I Cryptofalka

A BRC-30 bevezetése valószínűleg túlmutat majd a sima farmolási opciókon is és számos egyéb lehetőséget fog adni mind a BRC20 token holderek, mind a kriptovaluta projektek számára egyaránt. A jövőkép világos: egy olyan jövő, ahol a BRC-20 és a Bitcoin tulajdonosok többet tehetnek a tokenjeikkel, és jutalmakat farmolhatnak az ökoszisztéma iránti elkötelezettségükért.

 

Itt a Bitcoin farmolás és a BRC30 pool-ok

A BRC-30 segítségével a projektek saját BRC-30 staking poolokat hozhatnak létre és saját tokeneket bocsáthatnak ki. A felhasználók pedig Bitcoin-t vagy BRC-20 tokeneket stakelhetnek és ezzel  BRC-30 tokeneket farmolhatnak. A projektek a megszokottakhoz hasonlóan definiálhatják a staking poolok paramétereit, ahova a felhasználók BRC20 coinokat és Bitcoint tudnak elhelyezni, lekötni vagy meglévő lekötéseket feloldani. Ezzel jelentősen bővülhet a jövőben a Bitcoin és a BRC20 coinok funkcionalitása.

 

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka

 

BRC30 összegző

A BRC-30 javaslat innovatív lépést jelent a Bitcoin ökoszisztéma színesítése felé. Lehetővé teszi a BTC és BRC20 token-tulajdonosok számára, hogy digitális eszközeiket tovább kamatoztassák és a Bitcoin-hálózaton belül stakelési mechanizmust biztosít. Bár ez még csak a kezdet, a BRC-30 javaslatban rejlő lehetőségek hatalmasak és érdekes lesz látni, hogyan alakítja a Bitcoin blokklánc és a digitális eszközök jövőjét. Nyílt forráskódú jellegével a BRC-30 javaslat további innovációkat és lehetőségeket fog elősegíteni mind a fejlesztők, mind a token-tulajdonosok számára, tovább erősítve a Bitcoin-hálózat jelentőségét és erejét.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

 

 

 

 

 

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka