Tőzsdei kereskedés online gyorstalpaló

Végezd el online tőzsdei gyorstalpaló oktatásunkat:
Sajátítsd el a tőzsdei kereskedés alapjait és lépj be már magabiztosan a kriptovaluták és a tőzsde világába. A bemutatott tőzsdei példákat a kriptovaluták piacáról hozzuk, de az előadássorozatban látható tananyag használható részvény, arany és egyéb hagyományos tőzsdei termékek kereskedéséhez is!

Sajátítsd el hatékonyan a tőzsdei alapokat:
Az oktatás célja, hogy hatékonyan mutassuk be az összes tőzsdei forrást, software-t és szakmai alapot, amire szükségetek lehet a tőzsdei kereskedés biztonságos elkezdéséhez.

Dolgozz otthonról, profitálj a tőzsdéből:
Egy számítógép és internet segítségével akár otthonról is profitálhatsz a tőzsde világából. Ehhez viszont szakmai tapasztalatra van szükséged, ezt a tudást adják át kereskedőink neked.

Olvasd el a felhasználók visszajelzéseit!

Nagy sikerrel zárult a gyorstalpaló oktatásunk, olvasd el az oktatáson már részt vett tagjaink visszajelzéseit!

Az előadás formája:

A nagy sikerű online gyorstalpaló kurzusunkról készített videókhoz fogtok hozzáférést kapni, amikkel 100%-ban élvezhetitek a korábbi élő oktatásunkat. Ez nagyjából 5×1 órás oktató videót jelent, melyekben prezentációkat, tőzsdei elemzéseket és oktató anyagokat mutatunk be nektek.

Regisztráció:

Az online tőzsdei gyorstalpaló oktatásunkat a jobb oldali sáv segítségével tudjátok megvásárolni. Lehetőségetek van kártyás és bankkártyás fizetésre is. A fizetést követően rövid időn belül megosztjuk veletek a megvásárolt tartalmakat.

Tematika:

1. alkalom: Tőzsdei kereskedés bemutatása, célja, tévhitek eloszlatása. Szükséges források, softwarek megismerése. Kereskedési típusok bemutatása (order típusok, futures, margin stb.)

2.alkalom: Bitcoin és kriptovaluta tőzsde bemutató. Fundamentális alapok bemutatása, miért éri meg kriptovalutákkal kereskedni, ezt hol és milyen formában lehet megtenni? (Ajánlott tőzsdék, coinok stb.)

3.alkalom: Tőzsdei alapok I. Tőzsdei grafikonok értelmezése. Mi hol található a grafikonokon, minek mi a célja, hogyan kell a tőzsdei grafikonokat értelmezni. Tőzsdei gyertyák oktatás, gyertya formációk.

4.alkalom: Tőzsdei alapok II. Tőzsdei trendek értelmezése. Milyen trendek léteznek, hogyan tudjuk azonosítani őket. Ha ismerjük a trendet hogyan tudjuk kihasználni annak adottságait? Potenciális trendfordulók bemutatása.

5.alkalom: Tőzsdei alapok III. Támaszok és ellenállások jelentése, szerepe. Támaszok és ellenállások azonosítása. A támaszok és ellenállások alapvető kellékei a Technikai elemzés repertoárjának, segítenek azonosítani a potenciális célárakat és eladási pontokat is.

 

A kereskedési gyorstalpaló oktatásunk egy olyan erős alapot adnak az olvasónak, mely tudatában biztonságosan és hatékonyan lesz képes alapszintű tőzsdei grafikonok olvasására, értelmezésére és alapszintű kereskedésre. Ezen ismeretek hiányában veszélyes és senkinek sem ajánljuk a kriptovalutákkal történő kereskedést!

Megvásárolom az online hozzáférést!

5 RÉSZES ELŐADÁSSOROZAT ÁRA: 9990FT