Tőzsdei kereskedés online gyorstalpaló 2

Végezd el online tőzsdei gyorstalpaló oktatásunk 2. részét:
Sajátítsd el a tőzsdei kereskedés alapjait és lépj be már magabiztosan a tőzsde világába. A bemutatott tőzsdei alapok részvény, arany és egyéb hagyományos tőzsdei termékekre is alkalmasak, de az előadássorozatában lévő példákat főként a Bitcoin és kriptovaluta tőzsdékről hozzuk.

Sajátítsd el hatékonyan a tőzsdei alakzatokat:
A technikai analízis és tőzsdei kereskedés során alkalmazandó, a grafikonokon előforduló jellegzetes sémákat, alakzatokat mutatjuk be nektek. A sémák ugyanúgy alkalmazhatóak Forex és hagyományos tőzsdei piacokon is.

Dolgozz otthonról, profitálj a tőzsdéből:
Egy számítógép és internet segítségével akár otthonról is profitálhatsz a tőzsde világából. Ehhez viszont szakmai tapasztalatra van szükséged, ezt a tudást adják át kereskedőink neked.

Olvasd el a felhasználók visszajelzéseit az oktatás 1. részéről!

Nagy sikerrel zárult az oktatási gyorstalpaló oktatásunk első része, olvasd el az oktatáson már részt vett tagjaink visszajelzéseit! Ha szeretnéd megvásárolni az első oktatás anyagát, azt itt teheted meg: LINK

Az előadás formája:
Online kurzus formájában, 5 x 1 órában mutatjuk be nektek a tőzsdei grafikonokon előforduló népszerű sémákat, alakzatokat. Így minden óra végén lehetőség lesz 10-15 perc kérdezz-felelek részre. Az előadásokról felvétel is fog készülni, melyet később elküldünk a kurzuson résztvevőknek.

Regisztráció:

Az online tőzsdei gyorstalpaló oktatásunkat a jobb oldali sáv segítségével tudjátok megvásárolni. Lehetőségetek van kártyás és kriptovalutával történő fizetésre is.

Tematika:

1. alkalom – 2020.05.20. 18:00 – 19:15
Alakzatokról általánosságban – Bika alakzatok, medve alakzatok, trendfordító alakzatok, trendfolytató alakzatok

2. alkalom – 2020.05.22. 18:00 – 19:15
Trendfordító bika alakzatok bemutatása – Dupla alj, Fordított váll fej, Eső ék

3. alkalom – 2020.05.25. 18:00 – 19:15
Trendfordító medve alakzatok bemutatása – Dupla csúcs, Váll fej, Emelkedő ék

4. alkalom – 2020.05.27. 18:00 – 19:15
Trendfolytató bika alakzatok bemutatása – Bika zászló, Emelkedő háromszög, Szimmetrikus háromszög, Cup and Handle

5. alkalom – 2020.05.29. 18:00 -19:15
Trendfolytató medve alakzatok bemutatása – Medve zászló, Csökkenő háromszög, Szimmetrikus háromszög

 

A kereskedési gyorstalpaló oktatásunk egy olyan erős alapot adnak az olvasónak, mely tudatában biztonságosan és hatékonyan lesz képes alapszintű tőzsdei grafikonok olvasására, értelmezésére és alapszintű kereskedésre. Ezen ismeretek hiányában veszélyes és senkinek sem ajánljuk a kriptovalutákkal történő kereskedést!

Megvásárolom az online hozzáférést!

5 ALKALMAS ELŐADÁSSOROZAT ÁRA: 14 990FT