Új év, új lehetőségek: Évindító kedvezmény a falkában!

Szerző: | jan 16, 2023 | Árfolyam elemzés

Te is megfogadtad idén, hogy jobban odafigyelsz a pénzügyeidre és tudatosabban tervezed a jövő évet? Segítünk, hogy kereskedéseid által sikerre vidd az újévi fogadalmad!

 

Korábban népszerű volt az egy hónapot fizet kettőt kap / egy évet fizet kettőt kap akciónk, ezért úgy gondoltuk, januárban ismét biztosítunk nektek erre lehetőséget. Miért érdemes ezt az akciót átgondolni? Jövő évben jön a Bitcoin felezés, ami az elmúlt évek tapasztalatai alapján igencsak megmozgatja majd a kripto-teret! Készülj fel velünk, gyűjts idén tapasztalatot és indulj neki magabiztosan a jövő évnek!

 🔥 Megduplázzuk az előfizetésed! Fizess elő privát tagságra január 31-ig 1 hónapra / 1 évre és mi ajándékba adunk plusz egy hónap/év előfizetést! 🔥

gomb I Cryptofalka

 

Kereskedj tudatosan, falkában!

A Cryptofalka azon kevés közösségek egyike, ahol a tagok fejlesztésén és mentorálásán van a fókusz, ezért minden kereskedői tagsághoz online oktatási csomag is jár! Sajátítsd el a kereskedés fortélyait több, mint 197 dia, 1000+ perc oktató videó és 100+ oldalnyi elméleti anyag segítségével és öntsd ezt a tudás rögtön gyakorlatba a privát kereskedői csoportunkban! 

A legjobb befektetés, ha önmagadba invesztált. Ebben a gyors és folyamatosan fejlődő iparágban ez különösen igaz, ugyanis ahhoz, hogy lépést tudj tartani a legújabb trendekkel elengedhetetlen, hogy fejleszd a tudásod és mindig naprakész információk birtokában legyél. Ebben szeretnénk neked segíteni.

kereskedő I Cryptofalka

kereskedő I Cryptofalka

A privát kereskedői csoport legfőbb feladata a tagok elméleti és gyakorlati tudásának fejlesztése, melyeket heti oktatások, élő streamek, altcoin, bitcoin és világpiaci elemzésein publikálásával érünk el. Lehetőségetek van feltenni kérdéseiteket, büszkék vagyunk arra, hogy tagjaink rendkívül segítőkészek és mi is szívesen válaszolunk. 

 

Mit tartalmaz a privát kereskedő csoport?

✅Bitcoin és altcoin elemzések, on-chain és világpiaci elemzések 

✅Folyamatosan frissülő videós tartalmak (piaci körkép és oktatások)

✅Heti kriptovaluta riport, videós formában is (összefoglalók, új trendek és lehetőségek)

✅Fundamentális altcoin elemzések, összehasonlítások

✅ AirDrop infók, online meetup-ok

✅Legfrissebb hírek, árfolyamok, népszerű kritpovaluta influencerek tweetjei egy helyen

✅Mentorálás, segítőkész és aktív közösség

✅A tagság mellett számos oktatócsomagunkhoz hozzáférsz!

 

kereskedő I Cryptofalka

kereskedő I Cryptofalka

Szakértőink útmutatást nyújtanak ebben a dinamikus és sokrétű iparágban, megosztják veletek az elemzéseiket, meglátásaikat és szívesen segítenek a felmerülő kérdésekben. Legyen szó technikai vagy fundamentális elemzésről, Cefi-ről vagy Defi-ről, kereskedésről vagy bányászatról, ránk számíthatsz!

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Privát csoportunk folyamatosan megújul!

Fontos számunkra tagjaink visszajelzése! Írtatok nekünk, mi megnéztük és megvalósítjuk! Idén 3 új témával bővül a discord szerverünk;

  • Tanulj a hibámból!: Természetesen mi sem vagyunk tökéletesek, a gyakorlott kereskedő is hibázik! Megosztjuk veletek ezeket is, elemezzük, hogyan lehetett volna elkerülhető a veszteség, mit csinálnánk most másképp!
  • Alfa-infó: Airdrop információk és egyéb coinokat érintő jelentős események, amelyek megmozgathatják az árfolyamot!
  • Online Crypto Meetup-ok: Stream beszélgetések a mentorokkal, hírek, piaci történések elemzése, könnyed, közvetlen témakifejtések.

    kereskedő I Cryptofalka

Mindemellett terveink között szerepel az is, hogy az év során több személyes találkozót szervezünk tagjaink számára, ahol szakmai programokkal és kötetlen beszélgetésekkel várjuk a kriptovaluta rajongókat. Tedd fel kérdéseid élőben szakértőinktől, beszélgess, építs kapcsolatokat és ami a legfontosabb, érezd jól magad!

 

Újévi kedvezmény a privát kereskedő tagságokra!

Korábban népszerű volt az egy hónapot fizet kettőt kap / egy évet fizet kettőt kap akciónk, ezért úgy gondoltuk, januárban ismét biztosítunk nektek erre lehetőséget. Miért érdemes ezt az akciót átgondolni? Jövő évben jön a Bitcoin felezés, ami az elmúlt évek tapasztalatai alapján igencsak megmozgatja majd a kripto-teret! Készülj fel velünk, gyűjts idén tapasztalatot és indulj neki magabiztosan a jövő évnek!

 🔥 Megduplázzuk az előfizetésed! Fizess elő privát tagságra január 31-ig 1 hónapra / 1 évre és mi ajándékba adunk plusz egy hónap/év előfizetést! 🔥

gomb I Cryptofalka

Tagságod megvásárlása után manuálisan állítjuk át a lejáratot. Ajánljuk a privát tagságot azoknak, akik csak most ismerkednek a kriptovalutákkal, de azoknak is minőségi tartalmakkal tudunk szolgálni, akik csupán szeretnének időt spórolni döntéseik meghozatalához. Nálunk biztosan mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő csomagot. Ne maradj le, csatlakozz te is a falkához!

Árainkat illetve további részletes információkat a tagsággal kapcsolatban itt találsz. A privát tagság megvásárlása esetén ” oktatás / kurzus ” szolgáltatásról 27%-os ÁFÁ-s számlát állítunk ki, így ez ideális választás lehet cégek számára is.

Kérdésed van? Írd meg nekünk az alábbi e-mail címre: [email protected]

 

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka