Az utolsó benzines Aventadort NFT-ként értékesítik

Szerző: | ápr 8, 2022 | Kriptovaluta

Egy korszak végének emlékére a Lamborghini NFT-ként értékesíti az utolsó benzines Aventadort. A cég átáll a tisztán elektromos autók gyártására.
 
 

Az Aventador NFT a Lamborghini utolsó benzines autója

Az Aventador gyártási ciklusának végéhez közeledik. A Lamborghini villamosítja teljes termékkínálatát. Az olasz szuperautó-gyártó szándékában áll, hogy eladja az utolsó Aventador LP 780-4 Ultimae Coupé-t NFT-ként. Az NFT-t a Sotheby’s-nél fogják elárverezni.
 
Lambo Aventador NFT | Cryptofalka

Forrás: carpixel.net

 
A Lamborghini NFT drop lesz a világ első NFT fizikai szuperautó aukciója. Az NFT műalkotás és zene létrehozásáért Krista Kim és Steve Aoki kortárs művészek felelősek. A projekthez fűződő művészi inspirációjának leírásakor Kim a „magasabb tudatállapotokról” beszélt, amelyek találkoznak „a legmodernebb technológiával és dizájnnal”. Míg Aoki, akit a filmzenével bíztak meg, azt mondta, hogy a zene az autó „lelki energiáját – a hangulatot, a szellemet és az erejét” tükrözi.
 
A nyertes licitáló nem csak a legutolsó V12-es benzinmotoros Aventador tulajdonosa lesz, hanem a márka örökségének részeként számos VIP előnyhöz is hozzáférhet. Ez magában foglalja a jövőbeli limitált kiadású Lamborghini modellek exkluzív virtuális előnézeteit, a Museo Lamborghini privát túráját, valamint egy virtuális „Meet and Greet”-et Aokival és Kimmel. A Lamborghini vezérigazgatója, Stephan Winkelmann utalt arra, hogy az NFT aukciós koncepciója ideális módja annak, hogy új kezdetet indítson a cég számára.
„Ezt az autót a digitális világba repítjük. Ez egy korszak vége, de egyben egy új kezdet kezdete is.” -nyilatkozta Stephan Winkelmann
Nexo kriptovaluta váltó

 

 

Az utolsó belsőégésű motor

Az Európai Bizottság (EB) nulla károsanyag-kibocsátási célt tűzött ki a 2035 után értékesített járművekre.
„Ez nemcsak a belső égésű motor végét jelenti, hanem a plug-in hybrid koncepció végét is.” -nyilatkozta Hildegard Müller, a német VDA autós lobbicsoport vezetője.
Elektromos autó | Cryptofalka

Forrás: bnamericas.com

 
Sokat kell még tenni ahhoz, hogy az elektromos autók és a hozzájuk kapcsolódó infrastruktúra felvegye a versenyt a benzintankolás kényelmével. Illetve az sem teljesen megoldott, hogy hogyan töltenék fel elektromos járműveiket azok, akik lakásban élnek, vagy nincs elektromos autó töltő az ingatlanuk előtt.
 
Úgy tűnik, hogy az EB figyelmen kívül hagyja az akkumulátoros ásványok bányászatának pusztító környezeti és társadalmi hatásait. Például a kongói bányászok rabszolga szerű munkakörülményekről számolnak be, amikor kobalt után kutatnak, és óránként mindössze 0,40 dollárt keresnek. Ezenkívül a helyiek szennyezett vízellátásról panaszkodnak, mivel nagy mennyiségű talajvizet használnak a lítium kitermelésére.
 
Ennek ellenére a Lamborghini és a többi autógyártó elvei összhangban vannak az EB-vel, és a teljesen elektromos felállást szorgalmazzák. A licit az Aventador NFT-re április 19-én kezdődik, az aukció pedig április 21-én zárul.
 
 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Nexo kriptovaluta valto 100 dollár

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka